Mamici de Martie-Aprilie 2008(58)
Raspunsuri - Pagina 10
RalucasS spune:
Maria si mie mi-a zis doctorita ca daca nu se intoarce pana la 32s nu se mai intoarce dupa aia...si eu abia astept sa merg din nou la control sa vad daca s-a intors sau nu, dar dupa cum il simt eu, nu cred...
31+ Lucas
gbutucica spune:
Undergreen , sa stii ca nu mai e mult pina marti, si daca chiar nu se va intorce , desi ma indoiesc, vei face cezariana si gata.nu fi stresata si ia pune tu minutza pe burtika zilele astea si vb cu bbelu si roag-l frumos sa se intoarca, ia sa vezi ca da rezultate, la mine functioneaza cind bbicu sta foarte jos si e tare burtik vb cu el si sa stii ca ridica in stomac sau ficat.
Ralu sa stii ca e valabil si pt tine,
Giani ,.... 31+ ca am dovada
AMR 9 saptaminisioare
Kya spune:
Pe B1 este o emisiune foarte interesanta cu un neonatolog de la Municipal. Vorbeste despre nasteri, bebelusi, si toate cele. Nu stiu cine este dr, dar pare foarte de treaba.
Kya 25+ cu Sanziana
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
underqueen spune:
Raluca eu maine fac 32 de saptamani...
Giani, cezariana n-ar fi o problema...ideea e ca bebe s-ar putea sa ma scuteasca sa iau eu o decizie...doctora zicea ca ea considera operatia de cezariana ca fiind traumatizanta pentru bebe, dar mai traumatizant ar fi sa se incerce intoarcerea lui bebe in timpul nasterii...
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 31+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
AMR 9 saptamani!!!
Olgutzika spune:
Kya, daca afli numele ( poate il mai dau ei inca o data ), pleeeease spune-mi-l si mie !
Olga 31+ cu Ioana-Sofia
Kya spune:
Underqueen of, of, of. Iti tin pumnii sa se intoarca bebelusul! Nu e nici cezariana cel mai rau lucru de pe pamant, dar daca vrei sa nasti natural... sa iasa bine!
Olguta s-a terminat emisiunea si nu a spus cum o cheama pe doamna dr. Dar mie mi-a placut de ea, cum vorbea, ce sfaturi dadea. Poate o mai prind si la emisiunea viitoare, cand o mai veni.
Kya 25+ cu Sanziana
A inceput o mare dragoste
God didn't bring me this far, to leave me here!
underqueen spune:
Kya, faza e ca mi-e frica sa nasc natural, dar nici cezariana nu as face fara sa fie nevoie...as vrea sa hotarasca altcineva pentru mine...
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 31+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
AMR 9 saptamani!!!
Olgutzika spune:
Kya, am citit de dimineata ultimele doua capitole la care eram restanta la mamicile de ianuarie-februarie, si am avut sentimentul ffff puternic ca mai este atat de putin!!!! Underqueen vorbeste deja de bebe intors, Naty ia in calcul varianta nasterii inaintea mea , deja vorbim de planurile noastre cu dormitul lui bebe in camera cu noi...Acum mi-am dat seama ca mi-ar fi de folos sa stiu numele unui neonatolog de la spitalul unde o sa nasc...Cred ca imi intra deja morcovul si e cam devreme ....
Olga 31+ cu Ioana-Sofia
clauclau spune:
Vin si eu la cafea Raluca, desi cam tarziu...
Giani, chiar ca e insomnie in Titan, de la 3 sunt treaza, ma chinuie nevralgia ingrozitor. Azi-noapte nu m-a slabit durerea deloc, sunt varza azi!. Si acum ma doare de nu mai pot .
Daca stiti vreun remediu pentru aceasta pacatoasa nevralgie, please nu ezitati si ajutati-ma!!!!!
Si noi o sa o tinem pe bebelusha cu noi in camera cateva luni, apoi vedem cum aranjam. O sa tinem patutul chiar langa patul nostru sa o manevram usor. De aranjat nu ne-am apucat sa aranjam nimic, toate sunt demontate si puse bine . ( patut, masa de infasat). Dulapurile ei deja sunt pline de hainute, scutece, paturici, lenjerii si produse de ingrijire. Nu prea mai am multe de luat, urmatoarele pe lista sunt sterilizatorul de biberoane si pompa de san.
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU 31 + cu Rebecca
AMR 8 SAPTAMANI !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
bitza037 spune:
Giani, draguta mea am zis asa in gluma.......normal ca exista un motiv de calc. ca doar nu erai uituca ........am glumit si eu putin cu tine.....oricum cred ca ti-ai dat seama.
Ela si cu Simonette......chiulesc cam nemotivat.......am inteles ca au fost ocupate de sarbatori dar au trecut.......si mai sunt o gramada de randunici care nu stiu ce fac de nu sunt prezente?????
Si Mami......iar o fi prin Cora dupa cumparaturi????Offfffff......randunicile astea chiar au emigrat pe timpul asta de iarna.....daca ne numeam vrabiute mai ca era plin forumul
Eu gata, am tras de bitu' si ne ducem in Mall Vitan .......dupa aia la niste prieteni in vizita...ne auzim mai pe seara....sa auzim de bien!!!!!
IRINA
+25
sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1