MAMICI DE ITALIA (18)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micio spune:

katia, sotul tau nu vrea momentan s-a dati la cresa sau nici la 1 an? E adevarat ca se imbolnavesc mai des la gradinita, dar ce sa facem...nu-i putem creste in eprubeta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by daraban

ciao la toate
Cristina
cred ca spalatul pe jos si calcatul e o boala in Italia
si eu tot dinastea fac aproape zilnic,si mai zic barbatii ca e usor sa stai acasa cu copilu mic
si eu tr sa calc azi si sa fac papica la Delia. Spor la treaba si tie si mie

va pupam...

dana si delia (11.03.2007)

comfirm
tati a zxis sa ma duc eu la muinca ca ramane el cu fata..(in gluma)cred ca ce-as gasi...oricum sunt convinsa ca daca ar fi sa pariem..nu face fata la nimik...

Stefania X2 mami ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.

Mergi la inceput

katia felicitari pt aniversar si la cat mai multe fericite si 7 lunite ale giulieimulta sanatate si numai bucurii

raluka nustiu ce sa-ti zic si la mine au fost bune..dar repeta poate a fost un caz....

Stefania jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Slimatei, felicitari pt tati curajos, al meu nici in gluma nu ar fi zis ca ramane cu bb!
Am trimis pe mail retetele....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by micio

Prima zi la gradinita fara plansete ....

felicitari

Stefania jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Oana,am facut 2 poze dupa rezultat; ti le trimit pe mail si daca are sotul tau chemare sa se uite peste el,m-as bucura!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciitalia spune:

noul capitol aici

(mi sono data fa fare,Katia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Ma gandesc sa va urez si eu de pe acum toate cele bune!
La multi ani lui Eduard pt cei 2 anisori de maine!
Aniversare fericita ,Katia, pt ziua de duminica!
Nu de alta,dar eu nu prea dau pe aici in weekend...

Stefi,tiii,numai la gandul sa merg iarasi din dr in dr mi se face lehamite...Nu cred ca e o eroare,asa oi fi eu,"dizarmonica"!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna ziua fetelor!
Nu am reusit sa pun poze Nu ma pricep si gata!Poate are sotul timp in seara asta sa ma ajute.
Vreau sa va rog si eu ceva...Dupa ce se naste bebe ce acte trebuie sa fac?
Atat aici cit si in romania?Eu ar trebui sa nasc la sf.iunie si in august vreau sa plec in ro.cu bb mic
Cum am vazut ca voi aveti bebici poate ma ajutati si pe mine.
ELLA17+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by katiapam

Slimatei-ma bucur ca capeti tot mai multa experienta
poate fetelor care stam la Roma reusim la vara sa facem o iesire sau poate veniti la mare....ce ziceti?????

fetelor cred ca ati sarit peste mesajul meu cu aniversarea
duminica sarbatorim 7 ani de casnicie si7 luni de Giuliuta iar aseara sotul mi-a aparut cu un cadou un nokia frumos cu de toate in el si cu mesajul de buon aniversario si ca l-am suportat toti anii acestia,ce figura mai e....oricum imi place cadoul dar mai mult azi decit aseara pina i-am gasit sa-l impostez cum imi place mie

_

ticker
GIULIA-20/06/07
mai dire mai

ioana... eu nu am trecut abia acum am reusit sa scriu si eu adica sa mai raspund cate ceva la fete..eu tot vad ca tu incerci sa ma incurajezi si-ti multumesc ....dar eu stiu mai bine ce se petrece si asta nu pt. ca sunt pesimista ci pur si simplu pt. ca vad ca treba merge greu tare....

pt. mine e greu greu... sa ma obisnuiesc cu situatia de 2... adika 3... ...adica pana acum eram eu si cu eu si cum eram un pic egoista cu timpul meu nu-l dadeam la nimeni ... acum imi dau seama ca nu am timp pt. mine nici un sfert din cat imi dedicam..e destul de dificil...incerc sa-mi dau seama si sa ma obisnuiesc...desi nu prea face mari nazuri..ea figurati daca era si moftoroasa tare..ei are momente de folie dar...e ta'su acasa cand le face..si scap ieftin.el stie cum s'o ia...(nustiu de unde gaseste toate trucurile astea..eu una am o lipsa de imaginatie) caci altfel cred ca as lua-o razna..desi mi s-a intamplat sa o faca si cand nu era... si plangeam cu ea impreuna ca nu stiam ce sa-i fac....

Stefania jr.

Mergi la inceput