MAMICI DE ITALIA (18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Dana,am hotarat sa-mi pregatesc "dosarul" pt epidurala,fiindca nu cred ca pot suporta durerea.Acuma sper sa fie ok...Intr-un fel,mi-e teama de intepatura in coloana.Cate doze ti se dau?
Despre curs,ne-am inscris (si eu si sotul meu) in primavara 2007,dar a inceput numai in toamna. In mod normal din sept pana in mai..Si parca am cautat pe net,dar vezi nu mai stiu exact cum am ajuns acolo.Insa o sa-l intreb pe el si o sa-ti spun.Sigur tot pe net vei reusi sa gasesti unul organizat si in zona ta.Si,fiind de stat,nu te costa decat 15 euro pe an.

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Ciao gagici
Raluk-daca vrei iti dam o mina de ajutor cu poezia
eu am facut electrocardiograma si trebuia sa tin sub control sa masor presiunea ca o aveam mereu mare in ultimul timp
Cristina-ce buni sint fiori di zucca,imi plac
cine stie ce surpriza iti face sotul daca are de umblat asa mult
Daraban-ce ii gatesti Deliei? si eu am inceput diversificarea si ne descurcam destul de bine,fetita ta e mai mare cred ca deja ai experienta,daca ai sfaturi sint binevenite cu ceea ce pot minca sau inca nu ca sintem la primii pasi in diversificare si daca ai timp pune citeva poze,eu pun citeva sa ma prezint si eu si Giulia
Slimatei-ma bucur ca capeti tot mai multa experienta
poate fetelor care stam la Roma reusim la vara sa facem o iesire sau poate veniti la mare....ce ziceti?????
Ella-ai reusit sa pui poze?
fetelor cred ca ati sarit peste mesajul meu cu aniversarea
duminica sarbatorim 7 ani de casnicie si7 luni de Giuliuta iar aseara sotul mi-a aparut cu un cadou un nokia frumos cu de toate in el si cu mesajul de buon aniversario si ca l-am suportat toti anii acestia,ce figura mai e....oricum imi place cadoul dar mai mult azi decit aseara pina i-am gasit sa-l impostez cum imi place mie

_

ticker
GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Oana,nu,nu mi-a zis nimic..am intrebat "tutto bene" si ea a zis "tutto posto"..?!si iata ca tocmai m-a informat un dr ca rezultatul se contrazice..tahicardie = ritm regulat dar mai rapid decat normal (dat sarcinii) si ritm ECG anormal = aritmie..deci ritm iregulat..eu nu mai pricep nimic

Tu vrei sa lucrezi dupa ce Eduard se obisnuieste sa ramana peste zi la cresa?

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Katia, n-am sarit mesajul asteptam duminica sa va facem auguri!..Sa folosesti cu placere telefonul! Am niste retete de papica pt pitici, dupa felul mancarurilor, dupa varsta, vrei sa pun fisierul pe mail?

Mergi la inceput

Raluk-stai linistita nu-fi fa griji pt intepatura acului pt ca nu simti nimic ca iti face o injectie mica abia simti o intepatura cu anestezie si nu mai simti cind introduce acul mare
eu nu am simtit absolut nimic decit prima intepatura care e nimic
Micio-eu mai tare ma stresez la gindul ca o dau la nido si la inceput cam ia tot ce circula adica raceli si iar raceli si daca incep lucrul cum fac? ca nu am cu cine o lasa sa pot merge la serviciu si nu pot incepe si sa-mi si iau repede liber si mie imi place ideea sa o duc sa stea intre copii cind mai creste ca se joaca si altfel sta acolo in comapanie decit singurica si la mine deja a inceput sa traga tot ce vede si inca duc munca de lamurire cu sotul ca tot nu vrea,iti amintesti ca ti-am mai zis de asta...

_

ticker
GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Micio-tu ce pregatesti pt maine?
Puiutul tau face 2 ani iti vine sa crezi cum trece timpul?
a mea deja e la 7 luni si mi se parea ca a fost totul ieri,ce mai trece.....vremea....

_

ticker
GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Raluca, eu incerc sa-mi gasesc ceva de lucru doar dimineata cat este la gradinita de luni pana vineri (post de director), pe cristi nu ma pot baza prea mult, chiar de lucreza in general 8 ore mai poate intarzia daca sunt plecati cu ambulanta la vre-un caz. Daca vrei il intreb pe cristi de termenii respectivi ca e pasiunea lui ECG--ul si tot ce tine de inima.

Mergi la inceput

Micio-tu ce pregatesti pt maine?
Puiutul tau face 2 ani iti vine sa crezi cum trece timpul?
a mea deja e la 7 luni si mi se parea ca a fost totul ieri,ce mai trece.....vremea....

_

ticker
GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Micio-vino si mergi in locul meu
eu de lucru as avea in fiecare dimineata dar deocamdata nu pot merge,
tot asa m-am gindit sa fac si eu sa o duc la nido doar dimineata pina la 12:30-13 si apoi gata ci penso io a lei prefer asa sa am activitate ca stiu ca o las la nido merg la servici ma intorc o iau si apoi acasa cu treburi dar prefer asa decit casalinga

_

ticker
GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Katia, vreau sa fac "un tortuletz" cu crema de ciocolata, nu am invitati ca am avut o petrecere tare ratata anul trecut, Eduard nu m-a lasat sa pregatesc masa, nu era invatat cu lume multa in casa si numai a urlat...si am zis ca pana nu se face mare sa inteleaga ce se intampla, ca e aniversarea lui, nu mai dau "petreceri". Nu pot sa cred ca au trecut deja doi ani...am baiat mare, ce mai!

Mergi la inceput