MAMICI DE ITALIA (18)
Raspunsuri - Pagina 19
alex14 spune:
slimatei, vreau sa iti spun ca si eu am avut probleme la inceput cu sinul imi venea sa urlu de durere cind alaptam, am intrebat pediatrul si mi-a dat o crema foarte buna DAKTARIN-GEL ORALE mie mi-a ajutat foarte mult si repede,ma ungeam dupa fiecare papalit la fel si bebelusului ii puneam pe suzeta si asa in 3 zile totul a fost ok. iti doresc sa treaca cit mai repede.

katiapam spune:
Neata'
Micio-Daraban-ce bine va inteleg sint in aceeasi situatie ca si voi,deocamdata stau eu dar nu pot prelungi cine stie cit ca sint din aprilie in prenatal dar prenatalul cu venit s-a terminat de mult ca dau daor 5-6 luni si gata,nu stiu nici eu cum voi proceda ca sa pun pe cineva in casa nu-mi convine ca nu am incredere ca mi-ar grijio bine si trebuie sa lucru sa-i platesc salarul ei si asa mai bine stau eu si la mine singura solutie e asilo-nido
Diana-scrie-ne cind vrei tu noi sintem alaturi de tine
va pup pe toate a dopo
_
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
cristina85ss spune:
Buna dimineata la toate 
Katiapam,daraban si micio pai atunci ar trebui sa ne luam de mana ptr ca toate 4 suntam cam in aceeasi situatie
nu avem cui sa lasam bb si suntem sau vom fi obligati sa-l inscriem la nido,imi vine sa plang numai cand ma gandesc
slimatei sa ai grija cu biberonul,ptr ca bb se obisnuiesc repede la el si nu mai sug la san apoi.Ar fi mare pacat sa renunte Stefania cea mica la san mai ales ca tu ai laptic,si creste bine.In plus " cateva zile" folosind tirralatte se poate micsora si productia acestuia ( am vazut pe pielea mea,atunci cand foloseam doar tirralate si Giulia papa din biberon,ptr ca a avut infectia aceea de la candida in gurita si facea fatica sa pape normal.Prouctia de lapte a scazut considerabil,insa am fost norocoasa ca Giulia a acceptat din nou suptul la san)Insa parerea mea poti face asa: o masa ii dai cu biberon ( deci folosesti tirralatte) iar cealalta masa o pui la san.Nu uita sa bei foarte multe lichide.E foarte important. Din pacate nu stiu sa te sfatuiesc sa cumperi alte creme
Eu am folosit mereu aceeleasi si m-am inteles bine cu ele,stii tu despre ce vorbesc
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
cristina85ss spune:
Fetelor sa va povestesc ce am facut ieri,mi-a ajuns acasa lavapiatti noua insa nu o putem monta inca ptr ca avem o problema de spatiu
Aseara am fost la restaurant cu sotul si Giulia,fetita mea a dormit tot timpul asa ca am putut manca linistiti. Apoi ne-m intors acasa pe la 1 noaptea,Giulia s-a trezit si avea un chef de vorba
numai un zambet era,abia am reusit sa o conving sa inchida ochisorii. Astazi trebuie sa ma oranizez ptr sambata ptr ca imi serbez ziua onomastica ( daca va cunoasteam "live" va invitam si pe voi cu siguranta,insa nu am reusit sa ma intalnesc din pacate cu nici una dintre voi
desi mi-ar fi facut placere sa va cunosc)o sa ordinez pizza ptr ca nu am timp sa merg la cumparaturi ca sa fac de mancare.Cumparaturiile o sa e fac duminica la Elite daca o sa reusesc sa-l conving pe sotul meu sa ramana acasa cu Giulia sa nu o mai iau si pe ea dupa mine.
Antipasti totusi trebuie sa-i fac eu,si nu prea am idee ce sa fac inafara de fiori di zucca ( numai aia stiu sa fac,suppli si crocchete mi se rup la fript si nu-mi reusesc deloc,nici macar la gust
insa fiori di zucca imi ies bine
)
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
cristina85ss spune:
aaa..si inca ceva,era sa uit! Nu am primit inca nici un cadou,sotul mi-l cumpara sambata dupamasa gia m-a avertizat ca va lipsi toata dupamasa in cautarea cadoului ptr mine ( nu prea am inteles bine de ce toata dupamasa lipseste,dar fie si asa
) Inseamana ca sambata m-a trezesc de una singura sa fac curat,sa merg sa aduc pizza acasa inainte sa ajunga musafirii si sa aranjez masa si tot -de una singura ...offff barbatii!!
Sper si ma rog din suflet
ca Giulia sa fie cuminte si sa ma lase sa lucrez.
Gata..v-am spus tot.Acum fug la treaba ptr ca am de spalat pe jos si de calcat,iar intre pauze invat la franceza,ma gasiti din cand in cand si pe messengger daca vreti
Un pupic la toate 
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
slimatei spune:
abia acum am reusit sa recuperez si eu din urma...
bun venit noilor fete printre noi... stiam eu ca incet incet ne adunam...![]()
alex, ella ..imi pare rau ca a tb sa treceti prin astfel de probleme..nici noua nu ne-a fost roz de la inceput... am avut si eu o pierdere de sarcina... dupa 5 ani de asteptari ..si..si.. dar se pare ca Dumnezeu ne da puterea sa trecem peste...
diana multa putere si rabdare...
poate da DD si o sa fie totul bine
alex multumesc...voi incerca si asta sper sa functioneze...
cristina
celelalte fete va
si va doresc o zi si un we placut... noi abia am venit de la plimbarica ....printesa a papat si acum sper sa doarma ca sa pot manca si eu...defapt inca tb sa-mi fac ceva ...
Stefania X2 mami
....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.
Raluk31 spune:
Buna,fetele!
De dimi am facut o electrocardiograma in vederea epiduralei...Mi-a iesit tachicardia sinusale,ritmo ECG anormale
La voi cum a fost?Oare e din cauza sarcinii?Am fost cam indispusa...
Daraban,fac un curs de italiana,dar e la stat,deci nu avansam prea rapid
Oana,am tradus-o,dar suna ca pixul,asa ca n-am predat-o inca..Poate reusesc s-o adaptez
Cristina,vezi ce inseamna sa fii prea harnica?
Omu' se bazeaza pe tine..
Diana,cum te mai simti azi?
Va 
Raluca
in asteptarea micutei Anais
daraban spune:
ciao la toate
Cristina
cred ca spalatul pe jos si calcatul e o boala in Italia
si eu tot dinastea fac aproape zilnic,si mai zic barbatii ca e usor sa stai acasa cu copilu mic![]()
si eu tr sa calc azi si sa fac papica la Delia. Spor la treaba si tie si mie![]()
va pupam...
dana si delia (11.03.2007)
daraban spune:
Raluca si eu am facut tot felul de analize pt anestezia epidurala,sange ,urina ,scaun,inclusiv electrocardiograma la inima.
Se pare ca la mine au iesit bine toate pt a nu mi-au zis nimic ca ar fi ceva in neregula,iar la nastere anestezia mi-a iesit destul de bine,m-a ajutat mult, si nu am ramas cu dureri de spate si de cap,dupa ea.
Daca crezi ca te pot ajuta cu alte pareri si experiente despre nasterea cu epidurala....aici sunt.
Si referitor de cursul de italiana imi poti spune cateva detalii pt ca tare ar tr sa fac si eu ca nu stiu vb prea bine,deoarece invat numa de la tv,din carti,nu prea am cu cine conversa.
va pupam...
dana si delia (11.03.2007)
micio spune:
Prima zi la gradinita fara plansete
....nu prea mult, doar 40 de minute ca apoi m-am intors sa-l iau , devenise putin nelinistit spre final dar macar nu l-am mai gasit cu lacrimi...
Nu va preocupati atat ca trebuie sa-i dati la nido, ca nu-i o tragedie ca stau 3-4 ore in compania copiilor sa se socializeze, sa invete alte lucruri in afara de cele care-i invatam noi, acum sunt mici, bebelusi si e normal sa ganditi asa, dar dupa ce-or incepe sa merga si sa rascoleasca toata casa si nu-ul va fi nimic in fata curiozitatii lor, o sa-i trimiteti de buna voie sa-si elibereze energia acolo sa aveti o clipa de liniste (e vb de cazul meu, ca nu sunt mama brava)![]()
Raluca, eu nu am facut ECG, nici in sarcina nici inainte, poate nu e periculos si poti face epidurala. Nu ti-au expicat ce implica?
Cristina, ce gospodina esti...sunt invidioasa ca eu n-am asa chef de treburi..