MAMICI DE ITALIA (18)
Raspunsuri - Pagina 16
katiapam spune:
Ella-ce bine de tine cind mergi acasa ajungi mai repede,de la udine pina la Roma e ceva distanta.nu-i nimic ma opresc pe la tine ![]()
_
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
alex14 spune:
salut fetelor sa va traiasca copilasii si sa aveti numai fericire alaturi de ei !! si noi avem 5 luni si am facut a-2-lea vaccin am facut putina febra dar a trecut acum avem probleme cu dintisorii dar speram sa iasa repede. Sa auzim numai de bine si multa sanatate si nervi de otel.!!!!
daraban spune:
buna seara fetelor.eu si delia suntem de 1 an in italia,dar sotul meu e de vreo 5 ani aici.
ne-am obisnuit destul de bine aici,ne place mult apartamentul unde stam si zona.E f linistita si potrivita sa cresti un copil. Nu e f mare poluarea.
Am nascut aici si sunt ff multumita de asta.Imi amintesc cu mare drag de nastere,de cate ori trec pe langa spital.
pet.costpoate ne vedem cand mai treci prin zona.Habar n-am ce distanta e de la noi pana la Chiari.
sarcina usoara ella.
nastere usoara raluka si sa iti amintesti cu drag ca si mine.
dana si delia(11.03.07)
alex14 spune:
of si eu incep serviciul in mai , si nu stiu ce sa fac cu bb-ul cum o sa fie cu el in nido , o sa stau toata ziua ca pe spini . voi cum a-ti procedat?
Raluk31 spune:
Dana,ma bucur ca ai avut parte de o experienta placuta la nastere,poate ne-o impartasesti si noua,sa incurajezi gravidutele![]()
Alex,bine ai venit!Esti a treia pe ziua de azi!
Raluca
in asteptarea micutei Anais
daraban spune:
m-am tot gandit zilele astea sa sciu intreaga poveste a nasterii,dar nu prea am timp sa scriu asa mult.
zic f pe scurt acum:
de cand am intrat in spital si pana am plecat acasa cu bebe,m-am simtit f importanta,toata lumea era f draguta cu mine.
In spital o curatenie exemplara si un miros deosebit,nu de clor ca si acasa.
Personalul tanar si bine pregatit,bebelusi bine ingrijiti de catre asistentele de la nido,mancarea buna si pe saturate,se schimba lenjeria de pat zilnic.
Camera era cu 2 paturi,televizor,baie cu dus...
Sotul meu a stat cu mine tot travaliul,a asistat si la nastere.
in concluzie:abia astept o viitoare sarcina si nastere.
dana si delia(11.03.07)
katiapam spune:
Wow-bine ai venit Alex
sa-ti traisca bb
sa ne lasi data ta de nastere si a bb-ului si numele
asa completam listuta
la noi pot sa-ti spun ca dintisorii i-au iesit inainte sa implineasca 6 luni deja se zareau acum i-au crescut bine si pune-i gel si fa-i un masaj cu degetul pe gingii se numeste Dentinale de la dr knapp si de cite ori smiorcaie Giulia ii pun si tace,le place ca e dulce
si mai spune-ne unde locuiesti in ce oras,de unde esti din tara insoma tot ce vrei
Daraban-coool
si eu sint multumita de cum s-au purtat in spital cu mine toti f draguti,curat,mincare super si sotul linga mine numai ca pt al 2 bb tre sa ma gindesc mult....nu sint decisa....inca
_
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
katiapam spune:
Daraban-nici eu nici un cent,aici din fericire poti sa-ti nasti copilul linistita nu ca in ro ca trebuie sa pui in buzunzareeeeeee
Alex-si noi avem aceeasi problema,sintem toate cu bb mici de la 1 la 7 luni si inca stam acasa cu piticii,si eu am singura solutie asilo-nido si nu stiu cum o sa fac
_
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
diana_g spune:
buna,dragelor!
am intrat doar sa va mai spun cate ceva despre noi.din pacate medicii de la Roma au confirmat diagnosticul si anuma "sindrome di cuore sinistro ipoplasico"nici macar nu stiu ce inseamna ,am inteles doar ca parte stanga a inimii nu e dezvoltata si trebuie deci sa "reconstruiasca"inimuta.o sa fie nevoie de 3 intervantii chirurgicale,una in primele zile de viata,a doua pana la 6 luni si a tria pana la 2 ani.prima opratie e cea mai importanta ca nu multi nou-nascuti trec peste ea.daca reuseste are sanse sa traiasca.nu se stie cum...
o sa nasc la Umberto I iar pe copil o sa-l duca repede la Bambino Gesu,unde o sa-l opereze.
nu stiu ce sa fac ,sunt foarte suparata si ma intreb de ce mi s-a intamplat mie?e destinul...
nu-mi ramane decat sa ma rog Lui D-zeu sa-i dea putere micutului sa faca fata la tot ce il asteapta.
la morfologica de 5 luni au vazut ceva dar s-au gandit ca din cauza pozitiei corpului nu se vede parte stanga din inima,dar nu se vadea ca nu era.si chiar daca au banuit ceva nu m-au trimis la alt ecograf,m-au lasat pana acum cand nu ma mai gandweam ca se poate intampla ceva rau.asteptam sa nasc,aveam pregatit aproape tot.ce pot fac eu?
va pup pe toate
diana_g 32+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png