MAMICI DE ITALIA (18)
Raspunsuri - Pagina 15
ella81it spune:
Stau linga Pordenone !E un oras mai mic nu stiu daca ati auzit de el!40 km UDINE.
Iar in ro. stau in Targoviste.
Mai este cineva care sta aici in aceasi zona cu mine?
ELLA
17+
pet.cost2005 spune:
dana (daraban) - Brescia zici? Cunosc zona, venim des pe-acolo, mai exact Chiari. Te-ai acomodat aici, in Italia, iti place? Eu stau pe langa Milano si sunt in It. de 9 ani. Aaaaa si am o fetita de 2 luni de care ma mandresc taaaare
. (na, tre' sa ma laud si eu)
ella - bun venit printre noi! Sarcina usoara si bb sanatos! V-ati gandit la nume?
danutza (danangie) - eu nu am zis-o in nume de rau ... ca esti cam pesimista. Si oricum e spre binele tau sa nu iti mai faci griji ca sa ai o sarcina mai senina. 
Multumesc fetelor pt. urari!!!
katiapam spune:
Ciao fetelor!!!!!
ce ati mai scris nu gluma ![]()
Daraban si Ella-bine ati venit in club,daca vreti schimbati steagul la profil personal ![]()
povestiti-ne cit de mult despre voi
Daraban-sa-ti traisca bbtica
Ella-sarcina usoara in continuare,noi ne-am scris toate zona unde stam aici si in tara in chenarul cu numele ne depistezi care in ce zona stam ![]()
cind aveti timp vrem si pozele cu voi daca vreti bineinteles ![]()
va pup pe toate
_
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
Roxali spune:
Eu gurita nu o spal cu nimica, Raluk unde ai citit...stiam ca ptr micoza din gura trebuie folosit ceva.
Danangie nu stau pe langa tine.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
ella81it spune:
Multumesc ptr primire!
PET.COST_SILVIA....Cred ca numele lui va fi Alexandru Ionut.
KATIAPAM...nu stiu ce sa va povestesc!Sunt in Italia de 6ani.Lucrez intr o fabrica de mobila dar acum sunt in prenatal.
Prietene nu prea am pe aici
.
Am poze dar sa va spun adevarul nu stiu cum sa le pun pe forum
.
Poate ma ajutaji voi!
ELLA
17+
Raluk31 spune:
Petro,9 ani ai deja???
Roxali,nu am citit,a aparut un dvd "cum sa am grija de copilul meu" pe care l-am primit de Craciun,acolo am vazut.Arata exact cum se curata/spala copilul..si ma intrebam daca aici exista o substanta anume cu care se curata gurita.Habar n-am daca e musai.
Raluca
in asteptarea micutei Anais
cristina85ss spune:
Ella bine ai venit si sarcina usoara! Ne adunam si noi,putin cate putin
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
cristina85ss spune:
Raluk nu e obligatoriu sa-i cureti gurita,eu am facut-o ptr ca Giulia avea infectia aceea candida si avea toata limba alba. O tamponam cu un pansament inmuiat in apa cu bicarbonat.De regula nu este nevoie sa-l speli in gurita,mai ales ca lor nici nu le place
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
katiapam spune:
Ella-daca vrei poti pune poze in felul urmator
iti faci cont pe unul dintre www.flickr.com sau www.photobucket.com sau www.hi5.com acum astea imi vin in minte si dupa ce incarci pozele scri linkul aici iar daca vrei il poti pune la semnatura intri la profil personal te duci la semnatura si scri adresa si ca sa o ascunzi poti face asa (url="http:.........")poze(/url) dar in loc de () pui []
sper sa reusesti,daca ai nelamuriri intreaba si lasa si data ta de nastere sa o trecem pe listuta
eu sint din 2001 si avem o bebica de 7 luni peste citeva zile Giulia acum sint acasa casalinga nu lucrez decit ffff putin si pina nu mai creste sa o dau la asilo nido stau pe acasa,prietene nici eu nu am dar o am pe prietena mea de suflet ca a venit si ea la putin timp dupa mine si s-a casatorit aici si locuieste la vreo jumate de ora pe jos de mine si 5 cu masina
si cam atit
_
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
katiapam spune:
Fetelor uitasem sa va spun ce coincidenta.........
a stiut Giulia de ce a asteptat sa se nasca fortat ![]()
deci in 20 face 7 luni si noi 7 ani de matrimonio si surpriza ne-a facut-o ca s-a nascut pe 20
acum sa vedem ce surpriza pregateste sotul ca de obicei se lasa cu
si anul trecut Giulia era in burtica acum sa vedem cum ne organizam si cu ea ![]()
_
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai