MAMICI DE ITALIA (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Neatza la gagici si bebici!

Daraban,bine ai venit!Vad ca ai o fetita nascuta in martie,cand ar fi termenul meu!
Cristina,cred ca e buna ideea cu apa cu bicarbonat de sodiu,tot pe dvd-ul cu pricina am vazut ca se alterneaza servetele umede cu apa cu bicarbonat pt curatarea funduletului.
Katia,poate exagerez,dar pana ma obisnuiesc cu toate cele,simt nevoia sa adun cat mai multe date
Danagie,nu trebuie sa te justifici; mi-ar placea sa mai pove cu cineva despre perioada de sarcina,atata tot;ca mamicile au deja alte ganduri..si la urma urmei,ce amicitie,e totusi o lume virtuala in care schimbam idei/experiente si cam atat;pe de alta parte,tocmai ca ar trebui sa scrii mai mult cand esti demoralizata,sa te descarci.
Diana,ai disparut cu totul..m-am gandit mult la cele intamplate cu tine,mai da un semn de viata.

Va si va doresc o zi buna!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor
ne bucuram de primire.
suntem doar de un an in italia, delia e nascuta aici.
locuim la 4 km de brescia,iar in tara in oradea.
am fi mers la plimbare acuma dimineata,dar ploua....

dana si delia(11.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

Raluca
ma bucur ca vei naste in martie,e o luna frumoasa si caldutza.

nastere usoara si mai vb.

dana si delia(11.03.2007)

Mergi la inceput

Multumesc,Dana!..V-ati adaptat bine?Noi suntem de un an si 4 luni aici si pot spune ca incepem sa ne obisnuim

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Pap si si scriu ca daca se scoala bebelina pot doar sa va citesc.Au luat-o pe mama durerile la un picior si saraca nu mai poate ...credeam ca n-or sa revina dupa cura de la terme...nici nu stiu ce sai mai dau ptr artrita...doctorul de familie e fffindiferent

Daraban bine ai venit!

Petro am citit si eu povestea nasteri...eu inca nu m-am invrednicit, chiar daca a fost de scurta durata.

Raluk imi trecuse de shopping ptr ca nu incapeam in nik...ptr ceilalti deja am cumparat...cred ca la botez voi adopta stilul impiegata , adica pantalon sacou.

Cristina cate mese are fetita ta...a mea doar 4 de cate 60-90ml si intre mese ceva san, dar din ce in cemai putin de cand am crescut doza cu 30 ml.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

RALUK ai dreptate. Doar ca ma gandesc ca uneori exagerez cu frica asta a mea. Am vazut ca tu ai ceva saptamani de sarcina. Frumos nume ai ales. Unde vei naste?

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Roxali Giulia mananca odata la o ora,odata la 2 ore,asa cum vrea ea,nu prea stiu sa-ti spun cate mese are pe zi,insa lapte praf nu-i dau ptr ca nu-accepta de nici o culoare. Sper sa reusesc doar cu laptele meu sa ajung la 6 luni cu ea atunci cand incepem diversificarea,doar au mai ramas 2 luni doar

Cristina + GIULIA 21.09.2007

poze

nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna ,,mamici de italia,,
Sunt si eu o viitoare mamica tot de italia.Am 17+ sapt de srrcina si o sa am un baietel daca dd ma ajuta sa fie totul bine.
ELLA17+

Mergi la inceput

Ella,bine ai venit!Sa-ti creasca bebelusul si sa se nasca cu bine!Unde stai in Italia?

Danagie,voi naste la Modena,e cea mai aproape de noi (numai 6 km).
Nu exagerezi,esti doar ingrijorata,dar incearca sa vezi mereu partea buna a lucrurilor.Totul va fi bine si vei fi mamica!Ce nume ai ales tu pt bb?

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Bine ai venit Ella si sarcina usoara in continuare!

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput