MAMICI DE ITALIA (18)
Raspunsuri - Pagina 14
Raluk31 spune:
Neatza la gagici si bebici!
Daraban,bine ai venit!
Vad ca ai o fetita nascuta in martie,cand ar fi termenul meu!
Cristina,cred ca e buna ideea cu apa cu bicarbonat de sodiu,tot pe dvd-ul cu pricina am vazut ca se alterneaza servetele umede cu apa cu bicarbonat pt curatarea funduletului.
Katia,poate exagerez,dar pana ma obisnuiesc cu toate cele,simt nevoia sa adun cat mai multe date![]()
Danagie,nu trebuie sa te justifici; mi-ar placea sa mai pove cu cineva despre perioada de sarcina,atata tot;ca mamicile au deja alte ganduri
..si la urma urmei,ce amicitie,e totusi o lume virtuala in care schimbam idei/experiente si cam atat;pe de alta parte,tocmai ca ar trebui sa scrii mai mult cand esti demoralizata,sa te descarci.
Diana,ai disparut cu totul..m-am gandit mult la cele intamplate cu tine,mai da un semn de viata.
Va
si va doresc o zi buna!
Raluca
in asteptarea micutei Anais
daraban spune:
ciao fetelor
ne bucuram de primire.
suntem doar de un an in italia, delia e nascuta aici.
locuim la 4 km de brescia,iar in tara in oradea.
am fi mers la plimbare acuma dimineata,dar ploua....
dana si delia(11.03.2007)
daraban spune:
Raluca
ma bucur ca vei naste in martie,e o luna frumoasa si caldutza.
nastere usoara si mai vb.
dana si delia(11.03.2007)
Raluk31 spune:
Multumesc,Dana!..V-ati adaptat bine?Noi suntem de un an si 4 luni aici si pot spune ca incepem sa ne obisnuim![]()
Raluca
Roxali spune:
Pap si si scriu ca daca se scoala bebelina pot doar sa va citesc.Au luat-o pe mama durerile la un picior si saraca nu mai poate ...credeam ca n-or sa revina dupa cura de la terme...nici nu stiu ce sai mai dau ptr artrita...doctorul de familie e fffindiferent
Daraban bine ai venit!
Petro am citit si eu povestea nasteri
...eu inca nu m-am invrednicit, chiar daca a fost de scurta durata.
Raluk imi trecuse de shopping ptr ca nu incapeam in nik
...ptr ceilalti deja am cumparat...cred ca la botez voi adopta stilul impiegata , adica pantalon sacou.
Cristina cate mese are fetita ta...a mea doar 4 de cate 60-90ml si intre mese ceva san, dar din ce in cemai putin de cand am crescut doza cu 30 ml.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
danangie spune:
RALUK ai dreptate. Doar ca ma gandesc ca uneori exagerez cu frica asta a mea. Am vazut ca tu ai ceva saptamani de sarcina. Frumos nume ai ales. Unde vei naste?
mult asteptat
cristina85ss spune:
Roxali Giulia mananca odata la o ora,odata la 2 ore,asa cum vrea ea,nu prea stiu sa-ti spun cate mese are pe zi,insa lapte praf nu-i dau ptr ca nu-accepta de nici o culoare. Sper sa reusesc doar cu laptele meu sa ajung la 6 luni cu ea atunci cand incepem diversificarea,doar au mai ramas 2 luni doar
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
ella81it spune:
Buna ,,mamici de italia,,
Sunt si eu o viitoare mamica tot de italia.Am 17+ sapt de srrcina si o sa am un baietel daca dd ma ajuta sa fie totul bine.
ELLA
17+
Raluk31 spune:
Ella,bine ai venit!Sa-ti creasca bebelusul si sa se nasca cu bine!
Unde stai in Italia?
Danagie,voi naste la Modena,e cea mai aproape de noi (numai 6 km).
Nu exagerezi,esti doar ingrijorata,dar incearca sa vezi mereu partea buna a lucrurilor.Totul va fi bine si vei fi mamica!
Ce nume ai ales tu pt bb?
Raluca
Roxali spune:
Bine ai venit Ella si sarcina usoara in continuare!
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze