MAMICI DE ITALIA (18)
Raspunsuri - Pagina 13
pet.cost2005 spune:
Ciaoooo !!!!!
In sfarsit, am reusit sa astern pe hartie (a se citi computer) povestea nasterii micutei nostre "teroriste". ![]()
Raluk31 spune:
Petro,in sfarsit!
Cate emotii se aduna pe parcursul sarcinii,cate ganduri,tot incercand sa ghicim cum va fi!..Si,cum ai zis si tu,cand apare minunea,parca nu-ti vine sa crezi!
la fetita si mamica ei!
Roxali,ti-a trecut de shopping?Da-mi reteta ca poate nu mai cheltuiesc atata!![]()
Oana,spune-i sotului sa nu se streseze,e un test usor,nu ridica asa mari probleme.
Cat despre Eduard,nu ma asteptam sa o luati asa lent cu adaptarea.Oare n-ar fi mai usor dintr-o data?Sa-l lasi o juma de zi sau cat e programul?
..Pana la urma,folositi ceva sa curatati gurita lui bb sau nu?
Raluca
in asteptarea micutei Anais
micio spune:
Petro, frumos ... sa aveti numai bucurii de la Silvia si sa fiti mereu la fel de fericiti!
Roxali la fel e vremea si la noi, ma dispera umiditatea asta, parca nici nu am vazut soarele anul asta.....
Raluk31 spune:
Lasa,Oana,ca ai sa vezi soarele de ai sa te urasti cat e vara de lunga!![]()
Raluca
in asteptarea micutei Anais
micio spune:
Raluca, eu l-am curatat la inceput cu ceai de musetel sau apa minerala gazoasa, puneam un pansament pe deget si il curatam...
Poate ar fi fost mai rapid daca il lasam de la inceput mai mult, dar se merge pe principiul sa nu streseze copilul, sa stea de buna voie acolo fara urlte prea mari, apoi ceilalti copii au activitati si ritualurile lor si cred ca i-ar incomoda unul care plange dupa mama...De obicei se obisnuiesc in cateva zile, copii care au bunicii aproape si mai stau si fara parinti, el trebuie sa accepte noi persoane si sa invete sa stea fara mine in acelasi timp.
katiapam spune:
ce ati mai scris de cind nu am trecut pe aici ![]()
Petcost-super povestea si mi-a placut tare mult cum i-ai dat vestea ca e fetita,la noi a fost divers ca am descoperit impreuna ![]()
Raluk-eu las lucrurile mai la natural,ii clatesc gurita cu apa si de obicei si-o clateste ea mai nou acum cu apa si ceai ca a inceput sa bea singura din sticla si se clateste pina la piele asa se uda ![]()
![]()
dar o las sa se invete
scuza-ma dar mi se pare ca vrei sa faci ca la carte tot,lasa lucrurile sa vina normal acum stiu ca vrei sa te informezi cu toate dar ai sa vezi ca te vei descurca de minune odata ce o ai pe Anais dispar o gramada de dubii
Micio-imi pare rau ca acomodarea merge incet,e greu ca nu e obisnuit cu lume pe linga el si asta ma paste si pe mine cu Giulia ca sint si eu in aceeasi situatie
Roxali-cooooolllll ca te ajuta mama
eu de cind incerc sa o fac sa vina dar nu poate.ar fi boierie sa vina ,wow
_
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
pet.cost2005 spune:
Neataaaaaaa !!!!!!
dana - bine ai venit!!!! Sper sa te simti bine cu noi!!! Povesteste-ne despre tine, unde stai (in Italia), de unde esti (in Romania), esti de multi ani aici etc. ... sau ce vrei tu, ca sa ne cunoastem mai bine.
raluca, oana, katia -
multumesc pt. urari si ca ati avut timp si rabdare sa ne cititi povestea. Numai bine si voua si piticilor vostri!!!
danangie spune:
DIANA imi pare nespus de rau. La morfologica din trimestrul 2 nu s-a vazut nimic? Ce fel de malformatii are la inima?
RALUK eu nici inainte nu prea intram aici..va citeam dar atat. Nu stiam ce sa va scriu....nu ma simt integrata bine , pe urma asa sunt eu....fac "amicitii" mai greu. Acum ca iar tre' sa stau la pat....Numai bine.
PETRO atunci am fost mai demmoralizata, acum sunt bine. Poate am sa invat sa nu mai scriu cand sunt stresata si ams a scriu cand sunt mai optimista.
Multumesc tuturor pentur incurajari.
si aici la noi e urat: ploua, umezeala....
mult asteptat
cristina85ss spune:
Buna dimineata fetelor
daraban bine ai venit! Asa cum a spus si pet.cost asteptam mai multe informatii de la tine 
Raluk atunci cand Giulia fetita mea a avut limbuta alba de la infectia aceea,eu i-am tamponat limbuta cu un pansament steril inmuiat in apa si bicarbonat de sodiu
pet.cost am citit povestea nasterii foarte fruomoasa
povesteste-ne mai multe despre ea,cum este Silvia acum,cat a crescut..etc. Sunt curioasa
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea