Timisoara, Impreuna! (74)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

papa de revelion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

bulgareala noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

na, ca mi-a reusit
sar'na anda de ajutor!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Katik mi-ai luat-o inainte cu cafeaua ,dar mai dau si eu un rand
Si apropo ,faina mancare si faina bulgareala


un suflet trist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

lore, la mine cafeaua nu e niciodata "prea multa", asa ca e bine venita tot timpul!!!sar'na!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

'neatza si de la mine!
multzam de niciodata prea multa, asa-i!
Katik: 1. poze foarte faineee, Kristinutza scumpa foc!
2. musai sa-mi dai reteta cum faci chestiile alea din poza, tareeee bine arata!

psssttt, cica Figo pleaca la americani...oare dau astia meciurile de la americani?!
Dana, nasoala faza cu Poli, speram sa nu se confirme!
Doris, ala era tzurtzure de ciocolata asa colorat, de pe sub masini
si faza cu numerele era cu 'Albitza' va rog frumos, nu cu Storfi, nu-i tot una
Piruete stiu sa fac, n-ai vazut asa ceva!
(...fac piruete in pat cand ma intorc de pe o parte pe aialalta...uuuu, stii ce-mi iesss ?! )
Laura? tot printre oale?
Lormi, hai cu o veste buna!
Lore, baga pozici cu Laura la bulgareala!
Silvana, cum merge proiectul? hai, facem galerie! (proiectul cu tigara, nu ala cu bb 2)



www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

ohh, mariaa, sunt tare complicat de facut chestiile alea.
crevetii sunt intregi, nedecorticati, prajiti citeva minute in unt si ulei de masline (putin rumeniti doar ca ei sunt fierti din punga, altfel se dezintegreaza). ii dezpachetezi cind ii maninci, ca semintele.
iar midiile, sunt tot asa fierti. apoi dinstui un pic de ceapa (rosie de preferinta) in unt, pui ciupercile, fierbi un pic, apoi un pic de faina, si multa smintina. sare si piper, apoi midiile si fierbi citeva minute. atit!!!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

sar'na, asta-i reteta pentru moa, rapida si simpla baga un mail si la coana Anda sa puna pe blog acolo sa ramana pentru posteritate si poze, evident!

ausi, eu am cumparat din Real odata calamar si era ca si guma de mestecat, mi-am rupt dintii in el frate...nu le mai fac nimic? midiile le pun in apa fiarta sau cum? si crevetii direct in ulei incins,da?



www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Fetelor profitati ca nu-i Laura in zona si faceti schimb de retete.
Maria nu am poze cu bulgareala


ALBUM LORE

un suflet trist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata si de la mine si la amandoua pt

katik super faine pozele

mariaa calamarul daca e facut prea mult devine cingo.
Scuze daca nu ati inteles ... inca



Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput