Piticodromul de Sept - Oct 2005 (197)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Eu sunt pe aici si asteptam sa vad cand ne intalnim!
Vreau si eu la intalnire cu sau fara pitici! Mi-e dor de voi!
Maine piticul meu Denis face 1 an!!! De abia astept sa-l sarbatorim si fratiorul lui Darius m-a ajutat la curatenie!
RalucaN am inteles ca incerci sa-l faci pe bebe 2? Bafta si sa ne vedem prin parc cu piticii!
Dea, Denis si Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

acum ca avem un grup, asteptam propuneri de zi/ora....au prioritate gravidutzele

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Raportez achizitionarea de wc mic, nu-mi plac jumatatile de masura!
La cele 7 milioane cat a costat sper sa ma retrag cat de curand din cursa pt premiul "ultimul dar nu cel din urma pampersist".

Ma duc sa vad cine ce a mai facut ca tot ce-am zarit au fost cele 20 de mesaje ale mifloricicai intrate in recuperari. Ati observat ce constiincioasa e? Mi-e asa de mila cand zice ca pleaca pe undeva...haha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Zino, daca mai tin minte bine, rapelul la havrix se face intre 6-12 luni de la prima doza; iar rapelul la infanrix intre 2.5-3 ani.
Antonia, te asteptam cu rezultate remarcabile cu wc mic.

Eu am fost cu colegii la patinoar; v-am spus ca sintem fara sef? Asa ca pe linga mersul la patinoar la amiaza, vineri de la 2 facem party in firma. Sper ca nemtii nostri nu citesc DC-ul, ca o sa ia primul avion.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Hello !Ma mai tineti minte ?

Inainte de a va mai spune cite ceva despre noi va si va pe toate ,ca tare dragi imi sunteti ! Felicitari celor care fac parte deja din noul grup de mamici reloaded .Pe cind il planuiti si pe al treilea ?

Iezii mei sunt bine acum,desi am tot avut probleme de sanatate cu ei de cind au inceput cei mari gradinita .Declar cu sufletul pe inima ca suport orice mofturi declansate de durerile de dinti ale celui mic decit sa vad ca face iar bronsiolita .A si avut saracutul vreo 4 reprize pina acum , pina la 7 luni si ceva.La inceputul lui noiembrie am inceput tratament homeopat cu cei mari si sper sa fie asta motivul pentru care nu au mai racit ,nu au mai facut febra ,nu au mai tusit asa de tare .

Tudor e un nazdravan si jumatate ,un actor innascut ,vorbeste non stop ;ne intelege si il intelegem ,asta conteaza cel mai mult .Ca e el plin de toane , de nervi ,de crize ,asta e alta poveste .S-a adaptat nesperat de bine la cresa ,iar de la anul educatoarea lui Mihnea a spus ca il accepta la ea in grupa ,prin urmare vor merge impreuna la gradi .Am emotii in privinta aceasta ,dar sper ca asa vor ajunge si ei sa se inteleaga mai bine si sa nu se mai certe toata ziua .Trebuie sa stea mereu cineva intre ei,ca altfel ajung chiar sa se bata asa ca baietii mari

Cam de vreo luna de zile am recurs si noi la operatiunea olita .L-am lasat fara pampers si dupa citeva zile in care tot facea in pantaloni si ii repetam ca pampersul face bube la fundulet ,a inceput sa se duca singur la olita ,uneori fara sa ne spuna noua ,iar daca se intimpla sa mai faca pe dinsul se duce singur si se dezbraca si isi cauta haine sa schimbe .

E f. f. f. posesiv insa si aici lucram intens sa il lamurim ca trebuie sa imparta si cu ceilalti frati jucarii si mai ales cadouri .Toate cadourile primite de Mihnea de ziua lui erau ale lui

Acum de cind a reinceput gradinita e asa de liniste in casa ! Doar pina la ora 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Gabi, ce ma bucur ca ne-ai mai scris de cei 3 iezi cucuieti!
Ioanaaaaaa, ai fost la patinoar??? Aaaaaaaaaaaaaa, in timpul serviciului!!! Ce ma enervezi....vreau si eu la tine la servici ca la mine nici n-am venit bine si hop, la munca! Merci pt. info, am scapat inseamna, sunt la termen cu vaccinurile!
Tonnia, ha, deci ti-e mila? Hahaha, pai aia-i recuperare, un capitol amarat? O singura zi si sunt la curent cu totul. Acum, ce-i al meu, e-al meu, sunt o tipa constiincioasa si modesta.
Deci, burticoasele, pe cand intalnirea? Si unde? Mi-e si frica sa intreb unde....

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Salutare

Eu nu am pofta de kfc . Ciudat, cand eram gravida cu matei as fi mancat tot timpul de acolo. Dar n-am nici alte idei. Tot ce va rog este sa fie un loc fara fum, ca nu-l mai suport de nici o culoare.

Antonia, bravo pt. achizitie. Sa ne tii la curent cu progresele lui Dinu la capitolul asta.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Nu am nici eu vreo idee de loc de intalneala, nu am inteles daca e cu pitici sau fara...

Ruxandra, deci te-au cam doborat greturile. Sa inteleg ca e diferit fata de sarcina cu Matei? Atunci nu ai avut? Eu nu am avut nimic nici cu Alex nici acum, nu am simtit nimic diferit in primele saptamani. Apoi a inceput sa imi creasca burta si am simtit bine diferenta! Acum doar mi se pare ca am facut deja burta ceea ce ma enerveaza teribil...

Anya, multumesc de raspunsul super prompt. M-am linistit deci, nu mai suspectez ca mi-au gresit aia analiza la RH. Ciudat e insa cum s-au combinat numai genele alea recesive la Alexandra, si alea de ochi albastri si alea de par blond si piele alba, ca la gene dominante eu sunt beton...Am facut o nemtzoaica in toata regula!

Ioana, si eu vreau la serviciul tau! Eu deja m-am saturat dupa doua zile, incep sa ma gandesc la o vacanta

Gabi, te pomenea Jadi ieri, cu cei trei iezi ai tai! Bine ca mai apuci si tu sa respiri pana la ora 17.00 cand vin de la gradi!

Tonnia, tin pumnii sa amortizeze baietii la greu wc-ul mic. Am o curiozitate. Unde l-ai montat? In baia de serviciu? Sau l-ai pus langa wc-ul mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

La multi ani Denis!!! Sa cresti mare si frumos, ca fratiorul Darius! Soacra cu doua nurori (in viitor of course) te rog sa ne comunici ce alege flacaul de pe tava maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

salutare

Am intrat si eu sa urez copii pana nu uit.

Natydea, Tonnia sa va traiasca puiutii , sa fie sanatosi si norocosi si sa va aduca numai bucurii!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput