Piticodromul de Sept - Oct 2005 (197)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Ioana75 spune:
Cita imaginatie la piticodrom. Bianca, ca mi-ai amintit de pesti: miruna se uita in paharul cu suc/apa si zice: 'uite pestii'. Sa nu inebunesc
?
Singura faza care nu imi da fiori e ca se face ca ia iarba de jos din casa si ii da smarandei sa manince iarba.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
BiuMil spune:
Auuu Ioana, sa nu o auda Milan!
edit: am uitat sa va spun ca din trio bibe/pampi/suzi....nu mai vrea suzi de o saptamana!!!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
kristinutza spune:
codruta, bine ati revenit. bravo petrei-skioarea.
ce m-am distrat cu povestile tonniei cu dinu!
ehehe, dar vad ca povestile continua si la alte mamici!
felicitari milan pt despartirea de suzi! cum s-a intamplat?
aseara ma uitam cu sotul cat de frumos si serios si rabdator picta radu. tinea asa de frumos pensula, folosea apa si culoarea pe care o vroia, ne povestea asa frumos tot ce facea si in tot timpul asta era cu kk in pampersi. cred si cand o sa invate sa socoteasca o sa faca kk pe el.
radu n-are prieteni imaginari, cel putin deocamdata.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
Tonnia spune:
kristinutza, poate de acolo ii venea inspiratia. Ce-ai mai facut cu gradinita, ti-ai ales alta?
BiuMil, spune-mi si mie, cum ai reusit cu suzeta?
Eu nu cred ca o sa reusesc cu nimic pe curand, precizez ca nici nu incerc, oare nu reactioneaza si ei la un moment dat din proprie initiativa?
Eu vreau wc mic si nu gasesc! daca stie cineva ceva...Mi se pare ca asta ar fi cheia succesului.
oaana spune:
Buna tuturor.
Nostimi tare copiii vostri
Iosua e bolnav,adica acum e un pic mai bine,are o bronsiolita groaznica...am crezut ca se sufoca duminica noapte,asa ca am mers la urgenta cu el..tati a stat internat cu el pana marti,cand a insistat la medic sa-l lase acasa,asa ca mergem la 6 ore la tratament.Dar nu stiu ce are acum,ca e groaznic de mofturos,plange tot timpul dupa mine,nu pot sa ies din camera...imi spune la cateva secunde sa-l iubesc,desi ii spun asta mereu,el se repeta.E un talmes balmes in capul meu,pluis ca vrea in brate mereu,dar trebuie sa-i mai dau si lui Aaron sa pape...Asa ne luptam de dimineata pana seara,dar suport,numai sa fie sanatos.La inceput plangea tare cand ii facea injectia prin branula,acum nu mai plange,spune doar ca merge la doamna sa se uite un pic la fluturas si gat...Of m-am intins...dar nu prea am cu cine vorbi...si or trece toate astea...gata va pup
Oana,mami de Yoyo si Bubu
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/b_irina_c/b_irina_c.jpg)
b_irina_c spune:
neatza,
Bianca mamica de pisoi felicitari pentru performanta cu suzi. Eu deja il vad pe Vlad la scoala si cu suzi tot sub perna (unde o ascunde sa nu i-o ia porumbelul)
.
Oaana sanatate multa lui Iosua si multa putere tie .
Ioana haioasa rau Miru cu iarba. trebuie sa recunosti ca si-a luat in serios rolul de sora mai mare .
Aseara ne-am facut cort in mijlocul sufrageriei , dar dupa 10-15 min m-a chemat la mine in dormitor sa ne jucam cu masina si elefanteii
.
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
BiuMil spune:
cu suzi a fost extrem de simplu...a adormit intr-o zi cand era rupt de oboseala fara ea....apoi ne-am gandit nici seara sa nu o lasam prin preajma. A strigat-o un pic..."sa vina si suzi" dar s-a lasat pagubas... dupa aia am ascuns-o si gata!
BiuMil spune:
Oana, multa sanatate puisorului si tie multa putere ca o sa scapati de bronsiolita si de tratament
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/b_irina_c/b_irina_c.jpg)
b_irina_c spune:
Imi tiuie urechile de la atata liniste .
Bianca ai scapat super ieftin. Se vede ca Milan are alte "obsesii", nu pe suzi cum o are Vladut.
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
natydea spune:
Buna fetele!
Va rog frumos sa ma ajutati: am o prietena foarte buna care are nevoie de o bona la copil. Are doua fetite, una de 2 ani si 4 luni si una de 10 ani. Prietena mea are un serviciu care o solicita toata ziua, e divortata si nici parintii ei nu pot sa o ajute.
Cauta o bona cu program prelungit si ii asigura masa si salariu bun.
Va rog daca puteti sa ma ajutati!
Multumesc frumos!
Dea mami de Darius si Denis