Piticodromul de Sept - Oct 2005 (197)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
locca spune:
Ba eu am avut o prietena imaginara, o chema Raluca si pe ea dadeam vina pt. toate prostiile pe care le faceam
Cred ca e normal sa isi imagineze tot felul de chestii. La Matei acum jocul care ii place cel mai mult e sa ascunda un lucru si noi sa-l cautam, mai ca ne si zice rece-cald, iar uneori ne deruteaza, ne indeparteaza voit de langa locul respectiv.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Tonnia spune:
Si o vedeai? Stateai de vorba pe bune cu ea? Sau erai constienta ca e inventia ta?
Cand ti-a trecut?haha, ia zi: pai saptamana trecuta...
locca spune:
Stateam de vorba cu ea, dar nu imi aduc aminte sa fi aratat in vreun fel . Mama zice ca puneam chiar deoparte din prajituri sa-i dau Ralucai.
Si Matei vorbeste cu personaje din carti, dar nu m-am gandit ca e ceva aiurea in asta, eu chiar il intreb mai departe sa vad pana unde il duce mintea. E rau?
locca spune:
Nu stiu cand mi-a trecut, o s-o intreb pe mama.
La capitolul ce ma "dispera" pe mine, l-a tot provocat taica-su lingvistic ca sa zic asa, si acum una doua cand aude cate un cuvant scoate "rime" cu el, de ex. incepe si zice "carte, marte, parte, larte, garte, darte, tarte" etc. multe dintre ele fara absolut nici un sens.
cge spune:
Si Ancuta vorbeste cu personajele de la desenele animate.
Aseara ii zicea lui Pinou: 'esti rau, te bat !' (ea e batausa casei).
Si nu va speriati cu prietenul imaginar, si Victor avea o prietena " Alexandla cu 'rrr' (asa ii zicea).
L-a tinut vreun an -2, dupa i-a trecut.
Noi ne-am gandit ca e din cauza ca se juca mult timp singur, si i-am facut-o pe sora-sa.
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/b_irina_c/b_irina_c.jpg)
b_irina_c spune:
Vladut nu vorbeste cu personajele din carti, desi eu as vrea sa o faca.
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
cge spune:
Si se joaca mult impreuna Victor si Anca, sunt doctor si asistenta, patron de resto si bucatareasa, profesor si elev si v-as mai scrie daca n-ar trebui sa si lucrez azi etc.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marinela79/marinela79.jpg)
marinela79 spune:
waw...Dinu,Vladut si Miruna...sunt niste scumpi.Si noi ne jucam acum mai mult prin alergare si sarit in pat.Ce imi place e ca se deghizeaza...adik el isi pune o caciulita de mos Craciun,un fular,un baticut ceva pe cap si striga"plindeeee..mami"...sau "fugeeeeeem"si alergam prin toata casa.Prieteni imaginari ink nu avem,dar nici nu are timp sa isi faca pt ca nu il lasam o secunda singur.La gradi e cu copiii si de cand intra pe usa e cu noi...chiar si in baie
Dar ne spune povesti inventate de el cu Nemo si mosu si baba din "Punguta cu doi bani".Adevarul e ca Iaris e un tip serios...asa ca tati...adik nu e chiar asa hlizit ca mami.De asemenea e precaut si sunt lucruri pe care nu le face...nu se arunca in cap cum fac alti copilasi...el tot timpul cauta sa se ajute de ce are in jur....sper sa nu fie totusi decat precaut si nu fricos.
Dar copiii vostri m-au fascinat...recunosc insa ca as avea aceeasi stare de neliniste daca mi-ar spune ca vede lucruri pe care eu nu le vad.Ei inventeaza la gradi jocuri...are si copii mai mari ca el si vine acasa si experimenteaza si cu noi."Tu stai aici....tati si Iaris fugem ....fuge mami...tati tu stai aici"Adik ne ia pe rand sa nu ne obosim prea tare...si rade si se distreaza,mai ales daca intram noi in joc.Cel mai tare ii place sa imi schimb vocea de la un personaj la altul...atunci cand citesc.Ma pune sa ii repet de multe ori anumite replici daca ii place vocea pe care o folosesc.Adevarul ca asta e varsta care imi place cel mai mult...e atat de scumpel cum se straduieste sa conjuge si sa decline,sa faca acoduri.....Mai spune uneori"casa meu","masina meu" si apoi se corecteaza singur.Dar sunt cuvinte pe care le stie doar in franceza.Ma distreaza cum striga"partage"atunci cand vrea sa impartim cu el ceva.
La gradi stie ca morcovii sunt carottes...acasa imi striga"Mami,vleau molcovi-calot"
Cam atat ca oamenii mai si muncesc
Va pup
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberte est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
BiuMil spune:
suntem si noi in faza imaginara.
zilele astea a umblat Milan cu niste piese de la un joc cu cuburi prin casa si spunea ca sunt iepuroacele, iar cifrele erau cei 40 de pui pe an pe care ii poate avea o iepuroaica.
cea mai tare faza e ca la trusa medicala are o sticlutza de plastic, aia cica e buni!!!!!...de unde pana unde habar nu am.
are o jucarie parcare...cica e vapor, cu toata convingerea o spune. si degeaba ii spun ca nu e nici un peste, e o felie de cascaval ca mi-o taie scurt: "nu".
Plus ca el este Pikou, o pisicutza din carte si noi suntem mama si tata lui Pikou, sau mama peste si tata peste...si tot asa.
asa ca seara ne intrebam cu sotul de multe ori pe ce lume traieste el, si noi pe langa el....
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005