Strumfi de iulie-august 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

V-am tot citit dar nu am avut timp sa mai si scriu!
Nu mai stiu daca v-am urat asa ca "La Multi Ani!"

Noi ne-am intors miercuri de la Braila, daca era sa ne mentinem planul de a pleca joi de dimineata, o imbulinam. Joi trebuia sa merg la servici dar nu am putut scoate masinile din parcare asa ca am stat binisor pe dosul meu si am fost la servici abia ieri!

Asaaaaaa... deci am inceput serviciul, cu teama si ingrijorare in suflet. Nu stiam cum va reactiona Dodo, care a fost un copil super cuminte, a mancat tot si a baut si biberoanele de lapte, unul muls altul de lapte praf. Nu a plans dupa mine dar nici kk nu a facut ca noi doi avem ritualul nostru secret de scremut pe care bona inca nu l-a prins. Mie mi-a fost rau dupa prima zi de servici, ba chiar am vomitat aseara dar mi-am revenit, probabil ca am fost un pic stressata si asa m-am manifestat! Si inca mai am san, ba chiar curge garla, pentru primele dati s-a inecat si Dodo la san, pana acum nu mi-a facut asta... a tusit de cateva ori dupa care a luat la tranta sanul din nou. Nu am avut nici probleme cu sanii peste zi la servici, spre plecare eram un pic mai umflata dar fara dureri.

In rest suntem bine, o sa pun si eu poze noi mai ales ca am schimbat aparatul foto cu unul mai performant si sunt curioasa ce fel au iesit pozele. Am unele si cu nametii de afara.

Si am scos copilul afara si joi seara si vineri si azi. Ma rog sa mai tina gerul sa pot sa imi scot copilul fara griji.

Hai ca am scris prea mult!

Si ca sa nu uit... Oanooooooo, am citit ieri 18 pagini sa vad ce zici de sarcina si nu am gasit nimic! Cum e?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXIA2007 spune:

Salutare dragile mele!Nu am mai scris de 2 zile,a trebuit sa merg la treaba si am cam perdut siru am de lecturat cava Alexia este ok. nu mai are mucusori a scapat relativ usor, dar iarna se pare ca deabea a inceput.
Mirela mami de ALEXIA-ILINCA (20.07.2007)
http://www.flickr.com/photos/22288778@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am poze noi.

Craciun
Revelion
Comparatii

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Fetelor, sunt ingrijorata pt ca bebika al meu transpira ff abundent, in special la cap. E adevarat ca e si cald in casa, dar nu mai cald ca de obicei, zic eu. Iarasi, e adevarat si ca se agita si el f tare, dar parca nu mai tare decat de obicei si totusi avea capushorul ud rau!! La supt transpira in general, dar azi m-a speriat! Oare ce-o fi? Vreo idee?

Va pup pe toate.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXIA2007 spune:

AYLIN Bravo!si eu am mers cu ALEXIA la munte inca de la prima luna si a fost bine atunci a dormit mai tot timpu. cand am fost la 4 luni a fost foarte prezenta si curioasa de imprejurimi si de altfel este foarte cuminte in masina.Si pe mine ma judecau,acelasi lucru le spunem, copii de la munte ce fac? micuta mea,nu a patit nimic acolo, a avut nasucul infundat de 2 ori,dar acasa speram asa sa fie si de acum in colo.Noi pana a o avea pe ALEXUTA eram tare plimbareti,orcat de mult ne ocupa timpu, trebuie sa nu ne rupem de lume.Eu asa cred.
Mirela mami de bebelusa Alexia-Ilinca(20.07.2007)
http://www.flickr.com/photos/22288778@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

jadi super pozele! E incredibil ce repede trece timpul. Mi se pare ca Dodo arata deja a baiat mare! Sunt superbi amandoi!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by lorinaoo1

Andreea am vazut albumul lui Raducu si nu imi mai dezlipeam ochii de la el Are cumva pretendente? Ca il petim noi pt Lorinuta, daca ii place si lui de ea Are niste ochi superbi si cand zambeste e un dulce. Si barbia aia as papa-o toata ziua

Andutzy am tras cu ochiul si la pozele lui Horia si am ajuns la concluzia ca eu nu ma multumesc sa petesc numai pe Raducu, il petesc si pe strumful tau Ei, si oi vedea eu dupa aia ce acritura de soacra oi fi

Azi a fost si noi pe la dna dr "a lu' mama", adica la gineco. Mi-am facut tot felul de teste, asa ca sa le fac sa fie totul in regula ca oricum data viitoare nu mai stau eu cu binisorul, ca dna dr nu a fost prea delicata si am sangerat un pic dupa. Eu iau Exluton si nu are cum sa fie altceva.
Fetelor, voi mai luati Exluton? Mie mi l-a recomandat pana la intarcare, dar parca nu ma simt prea bine de la pilulele astea. Sau o fi de la altceva si nu stiu eu...

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Exluton? Despre ce e vorba? La ce ajuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

quote:
Originally posted by violetan

Fetelor, sunt ingrijorata pt ca bebika al meu transpira ff abundent, in special la cap. E adevarat ca e si cald in casa, dar nu mai cald ca de obicei, zic eu. Iarasi, e adevarat si ca se agita si el f tare, dar parca nu mai tare decat de obicei si totusi avea capushorul ud rau!! La supt transpira in general, dar azi m-a speriat! Oare ce-o fi? Vreo idee?

Va pup pe toate.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Si Denisa la fel transpira. Mi-a spus doctorita sa nu ii las mai mult de 24 de grade in camera si chiar si asa transpira, mai ales cand mananca. Nu stiu daca e cazul sa te ingrijorezi. Nu prea cred.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Jadi ti-am vazut baietii frumosi.(recunosc n-am vazut toate pozele)Am observat ca Mos Craciun i-a lasat unul din renii sai lui Vlad-inseamna ca a fost cuminte.
Iar la Oana a fost o alarma falsa.Poate luna viitoare
Andrei al meu e mai bine.Tot tuseste dar e vioi,ochisorul i-a trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Exluton-sunt anticonceptionale care se pot lua si pe perioada alaptarii.

Mergi la inceput