Strumfi de iulie-august 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nma/nma.jpg)
nma spune:
quote:
Originally posted by loredana_76
Nico sanatate copilasilor ca au nevoie in perioada asta.Vroiam sa te intreb cu aerosolii cum se fac si la ce ajuta ca tot am auzit de aerosoli dar n-am idee.Multumesc.David Alexandru 16.07.2007
http://community.webshots.com/user/loredana76100
din cate stiu eu ajuta la degajarea cailor respiratorii. andra haraia tare rau. nu scapam nicicum de flegma. dupa sedinta de ieri vad ca e mai bine. am mai facut azi o tura si de maine incercam acasa, daca avem noroc caci ne trebuie adrenalina si nu se gaseste prin farmacii. in schimb nu stiu cate sedinte sunt indicate la un copil asa de mic asa ca eu cum o vad mai bine o las in pace. mai multe detalii poate ne da anya.
nico, mami de
![](zana.gif)
![](bonjovi.gif)
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mychydutza/mychydutza.jpg)
mychydutza spune:
din cate stiu eu poti spala in ajun de Boboteaza. nu e bine de spalat in ziua de 6 si 7. si se mai tin cateva zile dupa insa e mai greu de respectat. cand ai un copil sau 2 si un barbat ....e cam greu sa nu speli o saptamana.eu n-o sa spal 3 zile. 6 si 7 si o zi dupa. *mihaela*
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/brazuca25/brazuca25.jpg)
brazuca25 spune:
Carla posibil sa ai dreptate cu imunitatea bebeilor. Acum nu stiu cat mai conteaza in cazul meu ca acum am racit si eu mult mai rau decat ea. Nu mai pot deloc sa stau aproape de ea si ea parca simte si e tare maraita.
De vreo 2 seri Deni are adevarate crize de dureri de dintisori, tipa de durere cand o apuca si se repede sa muste orice prinde (de obicei barbia mea). Nu mai rezist sa o las sa se chinuie asa ca i-am dat aseara Nurofen. A functionat si a dormit toata noaptea saracuta. Acum iar a inceput sa se vaite. Off nu mai iese odata dintele ala!
Eu am renuntat deocamdata la diversificare ca vreau sa isi revina intai din raceala. Oricum inceputul a fost bun si marul (crud) i-a placut foarte tare.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mychydutza/mychydutza.jpg)
mychydutza spune:
cateodata am impresia ca bunikul lui bebe e Bin Laden. are ceva "terorist" in el. azi noapte pe la 2 adormeam copilu cu .......foenu!a tipat pana ne-a capiat pe amandoi si in ultima instanta am recurs la foen. nu inteleg ce e cu el ca era cumintzel si dormea bine. ca nici dintzi nu vad sa iasa. oare nu ii mai tine de foame laptele meu, pt ca a crescut si are nevoie de mai mult? nici nu stiu ce sa cred.
in alta ordine de idei ieri iar am primit un sfat de genu: da-i copilului biscuiti cu mar! imi vine sa ma impuuuusc! mai parca ceea ce fac eu (ca alaptez) e o crima si ii fac rau copilului.
ia uitati aci
micutzul terorist *mihaela*
![](images/user_woman.png)
valen spune:
cafera, ai primit mesajul privat?www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
pap.elena spune:
Andreea am vazut poze cu Raducu ,superbe mai ales aia cand e plin de mancare pe fata si bavetica .S-a schimbat foarte mult sau nu am mai vazut eu poze de mult cu el .
andutzy spune:
Andreea C, m-am indragostit de Raducu vostru! Tare frumos albumul!
Andra, mami de Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
andutzy spune:
brazuca, mie mi-au zis 2 doctori pediatri ca pentru durerea de dintisori prima oara sa apelez la Panadol. Am inteles ca e mai usor pt ficat. Si abia atunci cand nu face fata Panadalul sa ajung la Nurofen. Asta mi-au spus ei mie, asta iti spun si eu tie, strict o parere. ok? A, si cu dentinox gel ai incercat? pe Horia al meu il calmeaza destul de eficient.
Andra, mami de Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
lorinaoo1 spune:
Andreea am vazut albumul lui Raducu si nu imi mai dezlipeam ochii de la el Are cumva pretendente? Ca il petim noi pt Lorinuta, daca ii place si lui de ea
Are niste ochi superbi si cand zambeste e un dulce. Si barbia aia as papa-o toata ziua
Andutzy am tras cu ochiul si la pozele lui Horia si am ajuns la concluzia ca eu nu ma multumesc sa petesc numai pe Raducu, il petesc si pe strumful tau Ei, si oi vedea eu dupa aia ce acritura de soacra oi fi
Azi a fost si noi pe la dna dr "a lu' mama", adica la gineco. Mi-am facut tot felul de teste, asa ca sa le fac sa fie totul in regula ca oricum data viitoare nu mai stau eu cu binisorul, ca dna dr nu a fost prea delicata si am sangerat un pic dupa. Eu iau Exluton si nu are cum sa fie altceva.
Fetelor, voi mai luati Exluton? Mie mi l-a recomandat pana la intarcare, dar parca nu ma simt prea bine de la pilulele astea. Sau o fi de la altceva si nu stiu eu...
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)