Strumfi de iulie-august 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Multumesc pentru parola fete frumoase!
Va pup, pe mai tarziu?
AAAAAaa, ince ceva? Azi e ajunul bobotezi. Se spala rufe sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Scuze, bobotezei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Chiar, si eu trebuie sa spal rufe, sa scot bradul si sa fac curatenie, e voie?

Cand a luat Saby viroza zilele trecute ma gandeam la ce a zis Corina referitor la alaptat, ce fel de lapte si anticorpi dam noi copiilor de nu ii protejeaza de raceala? Pai dupa mintea mea situatia e in felul urmator: anticorpii din laptele matern protejeaza copilul de unele infectii respiratorii, de boala diareica acuta si inca niste boli, insa imunitate la viroze nu au cum sa-i dea. Cred ca singura varianta prin care ii putem transmite puiului imunitatea la viroza este sa facem noi viroza respectiva, sa dezvoltam anticorpi la ea, apoi sa-i transmitem prin lapte. Daca gresesc va rog sa ma corectati.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetelor,

Incepem si noi prin a va dori inca o data Un An Nou Fericit, plin de impliniri, sanatate si fericire alaturi de strumfii vostri!!!!

Nu am mai scris de mult dar va urmarim din umbra. Noi am avut musafiri pe toata perioada sarbatorilor asa ca mai greu cu scrisul.

A mai trecut un an. Dar anul care a trecut a fost foarte special pt noi toate. Eu cred ca a fost cel mai fericit an din viata mea cand am putut sa strang la piept comoara mea fara de pret.

Despre Catarina nu am mari noutati. Inca se trezeste de 6-7 ori pe noapte asa ca am inceput cu usurel cu diversificarea. Pana acum i-am dat doar sa guste ca sa vad ce ii place mai mult. Aici se considera ca bebelusul e pregatit daca incepe sa se trezeasca de multe ori pe noapte si daca deschide gurita cand ii dai papa cu lingurita. Ceea ce C. face fara probleme.

Musca tot ce prinde si ma trage de par cu o forta uimitoare.
Cam atat ca m-am cam intins.
Pupici fetelor

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Andrei al meu a dormit mai bine noapte trecuta.Adica nu a mai dormit in brate.S-a trezit de multe ori dar am fost multumita.
Dupa ce dorme o noapte in brate esti asa de fericita ca doarme la locul lui(adica in patul meu) chiar daca se trezeste des.
Eu am dormit fara sa ma misc deloc de frica sa nu-l trezesc.
Suntem mai bine,ochisorul a cam trecut ,tuseste inca si e ragusit.Dar i-a cam crescut nr. de scaune.(de la antibiotic).
Ma duc sa-i cumpar cereale cu orez (ca am cu orez si porumb) si biotics.
Dimineata a mincat mar copt si i-a placut.
Mai vb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

La multi ani, multa sanatate si noroc in realizarea planurilor pe 2008.

Elena eu fac branzica zilnic din 200ml lapte de 1.5 (pana acum am folosit Fulga). Pun laptele la fiert si pisez doua pastile de calciu lactic pe cale le adaug cand incepe sa fiarba laptele. Amestec pana se separa zerul si apoi pun sa se scurga in strecuratoare. Pana acum nu i-am dat decat cu mar si ii place la nebunie. Eu ii dau aceasta masa la 10-10.30. Tu de ce ii dai la 6? Poate ar mai dormi daca ii dai lapte la acea masa. Raducu tot asa se trezeste pe la 5.30-6, bea tot biberonul, mai mult adormit si apoi se mai trezeste pe la 9-10. Eu am observat ca doarme mai mult dimineata daca nu este foarte multa lumina in camera.

Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

Andreea tot lapte ii dau si eu la 6 dmineata ,marul pe la ora 9.30-10 .

Mergi la inceput

M-am apucat eu de facut branzica dimineata ca sa am timp ,sa nu o fac pe fuga cand se trezeste el.

Mergi la inceput

Eu de obicei dupa ce mananca el la 6 dimineata si adoarme la loc ,eu nu mai dorm si ma apuc de facut treaba si alte cele .Ca atunci cand el se trezeste sa ma ocup doar de el.Dar cum el nu prea mai doarme noaptea,nu prea mai am chef sa ma mai dau jos din pat asa dimineata .
O fi de vina faptul ca nu l-am mai scos afara cam de mult timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Am pus poze din luna a sasea aici

Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput