soft instalare imprimanta foto canon

soft instalare imprimanta foto canon | Autor: april

Link direct la acest mesaj

Deoarece mi-am reinstalat Windows-ul am observat ca nu mai am soft-ul de la imprimanta foto CANON SELPHY DS810. CD-ul habar n-am pe unde e iar pe net nu gasesc. Stie cineva de unde de pe net as putea lua soft-ul de instalare? Sau musai sa gasesc CD-ul ala
Mi s-a pus pe printat poze si nu pot!

fulguletzul meu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Incearca www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&tabact=DownloadDetailTabAct&fcategoryid=359&modelid=11921" target="_blank">aici. La specificatii spune ca pachetul vine cu softul Easy-Photoprint 3.3, te duci la driver @downloads, selectezi OS (xp daca ala il ai) si la software o sa dea versiunea 3.7 de la easy-photoprint.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Sarbatori Fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Ceva nu merge....am reusit sa descarc softul insa nu-mi intra ca printer. N-am inteles ce-i cu specificstia....poate aici am gresit...oricum Oana iti multumesc pt bunavointa ta. Esti o scumpa

fulguletzul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Nu cred ca ai gresit. Poate lipseste ceva de pe acolo ca sa se recunoasca unele pe altele, si eu am un printer canon - alt model - si cand am instalat softul s-au mai instalat cateva utilitati pe acolo pe langa easy-photoprint si zoombrowser ex (softul de editare poze). Poate vreun driver sa mai fie nevoie? Cred ca si ala e in lista de download acolo in link.

La specificatii doar m-am uitat sa vad cum il cheama pe softul care vine cu modelul asta de canon, scrie acolo undeva jos software included.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Sarbatori Fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Oana am reusit cu versiunea 1.9
mii de multumiri

fulguletzul meu

Mergi la inceput