Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 4
tomasa spune:
Ana, multumesc mult de tot! Din pacate noi nu avem de unde imprumuta dubite. Vom inchiria una pt. 24 de ore, insa pt. mobila cred eu ca ne trebuie camion... La carat ne vor ajuta prietenii, deja am inceput sa-mi procur saci si cutii, o sa scriu pe fiecare ce contin ca sa-mi fie mai usor la despachetat. O sa fie destul de greu cu copiii, dar nu am de gand se ma plag, voi impacheta de dragla cat mi-am dorit mutarea asta.
Urmy, trebuie sa fii mai infipta, pana la urma de-aia platesti ca sa-ti asigure asistenta in caz de nevoie. Suna inca o data daca esti nelamurita si neaparat intreaba cu cine stai de vorba, te asigur ca va fi mai cooperanta. Faza cu urgenta la beblusi e cu dus si intors, orice poate reprezenta o urgenta la varsta asta, asa ca nu sta cu semne de intrebare, mai ales ca ai abonament la ei. si numai bine
Sim, sanatate multa! Sper sa fie doar o alarma falsa.
Sabinaaaaaaaaaa, bataita! Ia revino-ti, draga mea! Nu ai absolut nici un motiv sa te simti asa deprimata!
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
tomasa spune:
Betty, voi cat ati platit firmei care v-a mutat?
gema spune:
Roxana, pai cine a vorbit nene de suparare aici...........eu as vrea sa nu fie nevoie in veci de nici o pastiluta, daramite de antibiotice luale-ar naibaaaaaaaaa. Si cu siguranta esti printre experimentatele de pe aici, si ai sfaturi si pareri bune mereu. Eu chiar nu ma pricep la aceste lucruri dar am o sora mai mare care are o fetitza de 4 ani si 5 luni si de la ea mai invat una alta......si de la voi, bineinteles.
claudia1178 spune:
Buna seara
Sunt Claudia si am o fetita nascuta prematur, de 1,800 gr in data de 10.10.2007. De fapt sunt o mamica de noiembrie-decembrie, dar urmarindu-va de catva timp, vad ca va confruntati cu aceleasi probleme ca si mine. Prin urmare va rog sa ma primiti in grupul vostru, pentru ca din cand in cand voi avea nevoie de ajutorul vostru, mai ales ca aici sunt mamici care au al doilea copil. Va multumesc!
Iar, in final va urez un an nou plin de bucurii si realizari, sa fim sanatosi ca sa-i putem vedea pe copii nostri crescand si sa ne bucuram de ei.
Claudia si Teodora Victoria
10.10. 2007
1800gr, preeclamsie dar sanatoasa--------acum 3,600 gr.
claudia1178 spune:
Am o fetita cuminte, doarme nopatea, saracuta parca ar sti ca noaptea e doar oentru dormit. De regula ultima masa e la ora 23 cel tarziu la ora 12 noaptea si se trezeste pe la 6-7 dimineata uneori chiar in jur de ora 8. Are nasul mereu infundat si folosim batista bebelusului. In ceea ce ma priveste pe mine...........m-am rablagit de tot. Nici nu stiu cu ce sa incep......vergeturi, 15 kile in plus, hemoroizi si nu stiu cum sa scap de ei si in ultimele saptamani am o unghie infectata.acum sper sa cada singura de la sine.ca sincer nu stiu ce am sa fac. Sunt singura cu sotul meu, si dat fiind faptul ca Teo e prematur nascut.sotul meu nu are nici macar curajul sa o ia in brate, nu mai spun sa o schimbe sau sa ii dea papa. Am alaptat-o doar 7 saptamani si acum papam Nan 1.
10.10. 2007
1800gr, preeclamsie dar sanatoasa--------acum 4,400gr.
betty78 spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Betty, voi cat ati platit firmei care v-a mutat?
20 Euro/ m3 iar eu am avut 17 m3....daca vrei iti dau nr lor de telefon si vine si iti aproximeaza cam cati m3 o sa ai.
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
laurabyby spune:
LA MULTI ANI SANATATE VOUA SI COPIILOR VOSTRI IN MOD SPECIAL !!!
BUNA SEARA ! SUNT NICOL SI AM FOST LA ODISEE SUB ID /UL PRIETENEI MELE .
EU AM NASCUT PE 04.09.2007 2 BUCATI BAIETEI: LA ORA 09.55 PE ATHANASIOS / ANDREI DE 2210 GRAME SI LA 09.57 PE MIHALIS / MATEI DE 2400 GRAME LA FIX 35 DE SAPTAMANI CU7 ABGAR 10 PRIN CEZARIANA !!!
ACUM AVEM 4 LUNI ( ADIK PE 4 IMPLINIM) SI MAMI CREDE CA SUNTEM FFF MATURI PENTRU VARSTA NOASTRA .
NE ALIMENTAM CU 4 MESE SAN SI 2 MESE BIBERON PE ZI LA BIBERON MANCAM 180 ML ADIK 200 RECONSTITUIT , SUNTEM CUMINTEI , NU AM AVUT COLICI ( A AVUT MAMI) DORMIM NOAPTEA DE LA ORELE 22.00 PANA DIMINEATA LA 08.30 GANGURIM IAR MATEI VREA SA STEA NUMAI IN PICIORUSE SI SA TOPAIE SI SA PUNA PASI . ANDREI E MAI POTOLIT DAR EL GANGURESTE FFF MULT.
SINGURA NOASTRA PROBLEMA E CA NE CONFRUNTAM DE CATEVA ZILE CU GINGIUTE TARI CARE NE CAM ENERVEAZA SI NU PREA STIM CE SA FACEM ???
POATE CA S/A RASPUNS DEJA LA ACEASTA INTREBARE , IMI CER SCUZE DAR NU AM APUCAT SA CITESC TOT...
VA ROG DACA FOLOSESTE CINEVA GELURI CALMANTE CE ANUME FOLOSITI , CE PARERE AVETI DESPRE ELE , CA AM AUZIT CA , CALGELUL S/A RETRAS DE PE PIATA !!!
MULTUMESC FRUMOS ,
NICOL
claudia1178 spune:
Concluzia este ca nu am cu cine sa o las sa merg la spital sau in alta parte fara ea!
10.10. 2007
1800gr, preeclamsie dar sanatoasa--------acum 4,400gr.
betty78 spune:
Sabina ce-i mama cu tine...incearca sa te aduni si o sa vezi ca taote vin de la sine.
Multumeste-i Daitei si da-i un pup din partea mea. Ii doresc multa sanatate si multe realizari.
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Claudia1178 bine ai venit printre noi! Incearca sa iti lasi totusi sotul sa aiba grija de bebe si sa te duci la doctor. Acum este mai maricica si poate si el sa se implice...
Laurabyby bine ai venit...noi ne-am mai inatlnit si pe la FIV asa ca iti urez felicitari. Si eu tot le MNL l-am facut. Oricum eu folosesc cateodata dentinox, dar cred ca este pur si simplu frectie la un picior de lemn....il las sa isi bage manutele in gura, iar cateodata ii mai frec eu gingiutele cu degetul meu
pozele noastre
asa creste bebe Mario