Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hai ca scriu pe fuga, au plecat musafirii dar Alex e pe oala si astept sa ma strige si Andrei e ca si adormit si trebuie pus in pat. Tot mucios, parca mai rau dupa somnul lung de pranz.

Ali, nu stiu cati anticorpi a papat Andrei, el a fost foarte putin pe san, de la 3 saptamani deloc.

Ligeea, menajera mea primeste 2 mil pe saptamana, vine de 3 ori. O zi sta mai mult,adica vreo 6-7 ore, restul zilelor numai 4 ore. Nu face mai mult, o cam scalda. Teoretic ar trebui sa faca tot ce spune Andries, mai putin geamuri, dar nu prea face, la asa casa oricum nu poate. Revin cu discutia despre bona, plange Andrei.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Ma simt extrem de obosita, Andrei nu adoarme, Alex e agitata ca nu a dormit la pranz, si pe undeva in subconstient sunt mai degraba stresata de examene decat de nimicurile de care ma vaicaresc. Asta va spun ca sa stiti de ce sunt cam incoerenta.

Ligeea, tu ar trebui sa stii ce astepti de la o bona. Daca o lasi la program liber iti asumi si faptul ca nu va face totul cum ai vrea tu, dar una peste alta iti trebuie bona cu initiativa. Daca nu, iti trebuie o bona organizata si mai supusa. Eu prefer bona executanta la litera legii - adica a cvantului meu, nu accept abateri si nu agreez initiative in privinta copilului, prefer sa fiu sunata pe mobil de 100 de ori pe zi si sa fiu intrebata. Bona care a crescut-o pe Alex a executat in mare, evident ca a si incalcat destule reguli, dar nimic semnificativ sau cu cine stie ce impact. Am o poza haioasa, o sa o caut sa o scanez si sa v-o arat, i-am lasat un perete plin cu coli imprimate cu program, mese, alimente, reguli, numere de telefon, posibile actiuni in functie de situatie. Tot peretele din bucatarie de deasupra mesei avea instructiuni, erau 6 coli scrise cu diverse culori si subliniat ce era important. Toata lumea a zis ca sunt nebuna. Insa eu asa sunt in general, vreau sa spun organizata si algoritmica, si asta ma ajuta sa fac fata diverselor situatii. Cam asa as vrea si bona, dar cred ca ma voi multumi cu una care sa vina pana aici, tu nu stai asa departe.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Tomasa, te rog si eu sa trimiti pe mailul comun informatiile. Si mie imi vor prinde bine. Sincer, incepe sa ma ia durerea de cap atunci cand ma gandesc la diversificare. Si Stefan e chiar poznas, o sa incerc sa il filmez intr-o zi. Ma asez pe pat langa el si se intoarce pe o parte spre mine si vine sa ma prinda cu gurita de obraz si rade in hohote, apoi chicoteste . Creste baiatul mamei!
Danuta, 1.72 am.
Sabineluuuu, iar vrei bataita? Pai cum sa spui ca esti vaca??? Sa stii ca o sa vin si te iau la bulgareala, si asa e zapada afara.
Ma retrag, Stefan a adormit si vreau sa mai lucrez la fisele mele, mai am putin.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Gema, eu iti multumesc mult . Tocmai ca m-a ajutat sa imi zici ce i-ai dat ca sa stiu ce merge la sugari, ca eu cu fie-mea nu am avut probleme decat dupa un an si de aceea sunt mai ezitanta cu Andrei. Dupa un an ma decurc cu siguranta. Dar nici tu nu te supara, zinnatul ala este extrem de puternic. Nu l-as da lui Andrei decat pentru cazuri de absoluta forta majora si numai dupa ce am incercat si altceva.

Sim, sper sa nu patesti nimic, si eu tot asa am inceput cu nasul si acum stranut la concurenta cu Andrei. Super bratara lui Stefan. El e un dulcic.

Tomasa, si tu zici de anticorpi? Eu nu alaptez. Partea buna e mai degraba ca nu mai tuseste deloc.

Sabina, multa sanatate Sofiei. Andrei a fost ieri mult mai rau decat ti-am spus eu la telefon, noaptea nu ca tusea, nu mai respira, horcaia si se foia in pat. Azi nu mai tuseste, stranuta mai putin, si am reusit sa scot putini mucisori tot prin metoda Culcer mai debraga decat cu aspiratorul. Nu stiu ce sa zic de compozitia ta...te inteleg perfect, eu am examene de luni, vreo 5, habar nu am programa si nici nu am manuale pe acasa. Macar pentru cel de luni am o carte, si mai am unul vineri pentru care am facut rost de 4 cursuri din 5 si se da grila. Restul de 3...ca si picate. Eu voi invata noptile, cu ei nu pot face nimic.

Luy, stiu ca nu e problema cu vaccinul, dar ma necajesc de situatie.

Urmy, cine era de garda azi? Si eu am vrut sa sun. Nu stiu ce numesc ei prin harsait, la Andrei se aude ca o huruiala intre gat si nas si cand pun ser este exact sunetul de la gargara. Maine e Fugarevici de garda, dar ai zis ca tie nu iti place. In plus la noi nu merge batista bebelusului, deci o am degeaba.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Sabinaaaaaaa, revino-ti! Daca nu stergi mesajul cu pomenirea animalului care da lapte si a epitetului respectiv, acum ma pun in masina pe viscol si vin sa te bat personal. Pana atunci ia boxul de mai sus. Sa nu mai aud asa ceva! Poti si chiar daca nu reusesti merita sa incerci. Eu ma voi duce la toate exemenele si voi incerca sa citesc ceva orice la ele, cine stie de unde pica un 5.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

nu stiu nici eu ce e cu harsaitul asta.M-a intrebat daca se aude ca un suierat sau ca un tors de pisica. Am zis ca un tors, mi-a spus ca nu e bine si sa ii scot mucii cu batista bebelusului. Eu tot am retineri, mie mi se pare ca un dispozitiv care trage praf are praf si gata. Particulele de praf pot ajunge si la bb.

Iar ca medic de garda nu stiu cine era pt ca nu se recomanda. Si asta ma deranjeaza un pic. De acum nu voi mai fi asa de rusinoasa, caci nu platesc 280 ron pe luna ca sa imi fie rusine, si voi intreba.

Pana la urma, la nr de urgenta pot intreba orice pb am sau numai daca e urgenta?

Sanatate multa micutilor vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Le pun acum pe mailul comun.

Rox, anticorpi din intrauterin, eu nu ma referam la alaptat. Dupa cum vezi racesc si cei alaptati, asa ca eu nu mai cred neaparat in chestia asta.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

urmy, in farmacii a aparut si alt dispozitiv de scos mucozitatile, un fel de pistol(nu se contecteaza la aspirator, la nimic), costa in jur de 200 ronn. Alternatriva la bastista bebelusului. Cumva trebuie sa il cureti sa nu coboare mucozitatile astea . Sanatate multa!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Le-am pus.
Branzica de casa se poate face in 3 feluri:
- cu pastile de Ca (8 pastile la 1 l de lapte)
- cu iaurt (un borcan mic de iaurt la 1 l de lapte)
- cu lamaie (se stoarce zeama de lamaie in lapte)

Dupa ce laptele se coaguleaza se strecoara de zer si e gata branzica.
Trebuie vazut care varianta ii place lui bb, pe care o accepta.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Buna dragele mele...

La Multi Ani...
si multe bucurii alaturi de realizarea anului 2007

am citit ca aveti probleme cu nas infundat si alte cele... si al meu e infundat de sambata, nu face febra,nu tuseste(decat cand se ineaca cu muci)... II scot cu batista bebelusului dar nu tine faza decat 2-3 ore apoi trebuie sa repetam... peste noapte rezista micutu, dar merge umidificatoru aproape non stop, si ajuta mult la respiratie, mai pun si o fiola de Karwol, si e acceptabil... doctorita mi-a zis sa nu-i dau medicamente decat daca face febra si alte cele, acuma mai urmaresc sa vad cum evolueaza.
Roxana... multa sanatate piticilor tai,. Intrebai de Eurespal, doza e de 2.5 ml de 3 ori pe zi(cel putin mie asa mi-a dat data trecuta)

de 2 zile ii lacrimeaza lui Darius ochisorul stang, nu foarte tare, dar is ude genele aproape tot timpul... sa fie ceva problema? nu e rosu, nici umflat...si are perioade de cateva ore cand nu-i lacrimeaza... oare se loveste si nu-l vad eu?.

eu n-am scapat de problema unghiei infectate si in 30dec am fost la urgente unde a trebuit sa mi-o curete..., dezastru, super dureros...nu in timpul interventiei cat dupa ce a trecut anestezia, si acuma sunt tot cu calmantele dupa mine, ca a urmat pansatul, cine a trecut prin asta stie. am avut totusi un avantaj ca dr care m-a operat si pansat e un prieten de-a sotului si a fost foarte finut... care a dezlipit 30-35 minute pe un pansament lipit... dar si asa a fost dureros.
hai sa nu ma mai plang, ca o sa treaca si asta, bine ca-i sotu acasa ca se ocupa de bebe. De 4 zile doare el ii da papa, il schimba ,ii face baita, il adoarme etc. Dar de luni se termina binele ca pleaca la serv.

Apropo de AC Yasmine, am niste stari de greata de zici ca-s gravida...am inteles ca asa e la inceput...

Alta problema de 10 zile tot am ciclu si inca nu s-a terminat... m-am saturaaaaaaaaaaaaat.

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput