vad ca sunt multi bebei muciosi ,si TEUTA mea are mucisori la greu ,ii pun ser,o curat cu pompita ,ii dau 2,5ml eurespal si vad ca este pe drumul cel bun ,este f bine ca doarme noaptea ca nu stiu cum o scoteam la capat cu ea ,ziua doarme max 3 ore adunate ,deobicei cand plec eu la servici si vine cumnata mea sa stea cu ea .Eu azi am fost la servici ,nu am terminat inca de strans dupa petrecerea de revelion,dar dam inainte cu tupeu ,sambata si duminica sunt libera si sper sa termin.
P.S. baiatul cel mare a fost tare racit ,a zacut 2 zile ,acum este mai bine l-am tinut izolat sa nu-i dea si sorusi ,dupa ce ca era el slabut acum e pielea si osul ,nu a baut decat suc de portocale, cred ca i-am facut zilelea astea suc din 3-4 kg de portocale . Trebuie sa-si revina ca incepe scoala si inca nu si-a terminat temele .
ma bag si eu la somnic asa ca va urez:
NOAPTE BUNA bebici
NOAPTE BUNA mamici si tatici
quote:
Originally posted by claudia1178
Multumesc Tomasa.
Nu vreau sa ma imbat cu apa calda............dar..de ieri am inceput iar cura cu calciu, si am vazut azi o mica ameliorare.sper ca este doar o mica carenta de calciu si nu o problema neuronala.
Doctora mi-a spus sa ii pun caciuliat dar daca nu vrea, nu vrea!
Claudia si Teodora Victoria
10.10. 2007
1800gr, preeclamsie dar sanatoasa--------acum 4,400gr.
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007