Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 2
Andries spune:
Vreau si eu pontul cu lucrat cu plozii acasa, mie mi se pare absolut imposibil, daca Vic e la gradi mai apuc sa fac ceva in pauzele dintre mesele lui Mirciu, dar cand ii am pe amandoi acasa nu fac altceva decat ture de la unul la altul si la bucatarie
As vrea si eu sa fac si altceva, dar cum?
Andries
tomasa spune:
Betty, cum adica? Se da ca orice carne, pasata, in piure. Adica fierbi gaina/vita, toci marunt-marunt carnita si apoi o pasezi impreuna cu legumele. Dar vezi ca in prima faza nu dai zeama in care a fiert carnea. Adica neaparat sa fierbi legumele separat si carnita separat, zeama in care a fisrt carnea nu e buna pt. diversificare, se da mult mai tarziu. Eu am si niste "sfaturi" pt. diversificare, de la lume adunate (diversi doctori, articole citite, unele ulterior diversificarii mele cu Tudor, in care am facut destule greseli), nu stiu daca sunt pe mailul comun, dar mie mi-au fost sau mi-ar fi fost f. folositoare. Pe multe le-am descoperit tarziu, dar acum le voi aplica, daca vrei ti le trimit pe o adresa de mail.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
luy spune:
Buna seara, abia acum am reusit sa citesc ce ati scris de aseara. Azi am dormit pana la ora 10.30 si pe la ora 13 am mers la mall, sa-mi cumpar si eu tinuta de botez. Ne-am intors acasa pe la ora 16, cu printzesa adormita, asa ca am calcat toate hainutele ei care erau spalate, i-am scos din dulap hainutele care i-au ramas mici ( si m-am minunat cat de mica era ). Pe la ora 18.30 s-a trezit si ea, a papat rapid si s-a culcat la loc, asa am reusit si eu sa deschid calculatorul si sa ma pun la curent cu ce ati mai scris aici.
Rox, imi pare tare rau ca sunteti bolnavi, offf... Sper ca maine doctorul de la Medicover sa va dea un tratament eficient si sa scapati cat mai repede de probleme. Nu-ti mai face probleme ca amani vaccinul, inteleg ca nu se intampla nimic daca trec mai mult de 2 luni de la cel anterior.
Sim, sanatate si tie ! Ia si tu preventiv ceva naturiste. L-am admirat pe Stefan cel cochet inca de ieri, intrasem pe "Povestioare"
Si noua ne-a aparut de vreo luna mucegai in dormitorul mare, am sters cu o laveta inmuiata in Domestos, dar reapare. O sa cautam si noi spray din ala, multumesc de informatie. Anul acesta am inchis si balconul cu termopan si suspectez ca asta ar fi cauza.
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
bernix spune:
Tomasa, si io sunt interesata de "ponturile" tale despre diversificare si nu sunt pe mail-ul comun. Le trimiti acolo, plsss!
Bernix si Degetica (Ana Elena)
Poze Bebe
betty78 spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Betty, cum adica? Se da ca orice carne, pasata, in piure. Adica fierbi gaina/vita, toci marunt-marunt carnita si apoi o pasezi impreuna cu legumele. Dar vezi ca in prima faza nu dai zeama in care a fiert carnea. Adica neaparat sa fierbi legumele separat si carnita separat, zeama in care a fisrt carnea nu e buna pt. diversificare, se da mult mai tarziu. Eu am si niste "sfaturi" pt. diversificare, de la lume adunate (diversi doctori, articole citite, unele ulterior diversificarii mele cu Tudor, in care am facut destule greseli), nu stiu daca sunt pe mailul comun, dar mie mi-au fost sau mi-ar fi fost f. folositoare. Pe multe le-am descoperit tarziu, dar acum le voi aplica, daca vrei ti le trimit pe o adresa de mail.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
merci frumos
da chiar te rog sa mi le dai pe email, iti dau pm cu adresa....ai si restul schemei?
iar la masa de fructe am vazut ca in ziua 2 se dau 2 lingurite, in ziua 3 se dau 4, iar intrebarea mea este urmatoarea: in ziua 4 se dau 8 linguritze, adica se dubleaza de la o zi la alta? iar branzica de vazi preparat in casa cum se face?
Scuze cu intrebarile mele, dar nu ma pricep deloc.
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
luy spune:
Am admirat si poze cu Tudor cel cuminte, vad ca Mosul l-a vizitat de 2 ori . Ati chemat Mosul acasa ?
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
urmychance spune:
Eu am sunat la urgenta la Medicover (si eu am kidcard) si dr. de garda cam scarboasa. Vad ca se aduna nishte nemultumiri si cat de curand o sa le vars.
Mi-am facut programare pt maine sa vedem starea lui Tudor. Nu l-as fi scos pe vremea asta afara, dar ...ce sa fac? Se aude un harsait si la el si a inceput sa aiba mucisori. Ce e mai exact acest harsait? Ca eu nu am inteles exact de la dr. de garda? Noi nu avem batista bebelusului, am tot evitat sa o iau. II pun ser in nasuc si fie scoate singur mucisorii, fie cu pompita. Ce sfaturi imi mai puteti da?
betty78 spune:
quote:
Originally posted by bernix
Tomasa, si io sunt interesata de "ponturile" tale despre diversificare si nu sunt pe mail-ul comun. Le trimiti acolo, plsss!
Bernix si Degetica (Ana Elena)
Poze Bebe
si eu, mai ales ca suntem printre seniorii papanasilor, asa ca trebuie sa ma pregatesc
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
slippers76 spune:
Sim, faina bratara v-ati tras! E suuuper haios Stefan! Ai grija cu nasul. Sanatate.
Sabina, sa stii ca si Miruna a avut cam aceleasi simptome inainte de Craciun: febra mare, dureri de cap si ochi injectati. Si mie mi s-a parut ciudat. Nu tu muci, nu tu tuse, nimic. Cat despre munca... e o adevarata epopee. Cand e si Miruna acasa nu pot de loc sa muncesc. Cand sunt doar cu piciul, il pun in carucior langa mine, ii dau jucarii, ii vorbesc, ma stramb la el, mai fac niste socoteli, cu un ochi la el si cu unul in calculator. Si pana acum mai si dormea destul de "consistent" in timpul zilei. Dar de acum o sa fie din ce in ce mai greu. Dar trebuie sa o fac, daca vreau sa stau cu el acasa.
Tomasa, uite, iti spun cum ne-am mutat noi, ca nu a trecut mult de atunci: am impachetat tot, dar absolut tot, timp de trei zile. In ziua Z am mobilizat toti colegii si prietenii nostri, cu tot cu masini + dubitele de la servici de la sotz. Au carat intai tot ce a fost impachetat, apoi au demontat mobila si au carat-o. Ne-au ajutat apoi la montatul mobilei, si de acolo ne-am descurcat singuri. Sincer, mai am si acum saci legati la gura prin pod, pe care inca nu i-am desfacut, de anul trecut din septembrie. Stau sa ma gandesc daca nu-i arunc cu totul, ca se pare ca nu am nevoie de ce-i in ei. Cat despre sfaturile legate de diversificare... n-ai vrea sa le pui pe mail-ul comun? Cred ca ne-ar prinde bine tutror.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Sabina spune:
da io am de compus, nu pot sa compun si sa ma scalambai sau sa scriu referate la doctorat
ooof, m-am tampit de tot, asa ma simt.
cred ca am dat ca fraiera in depresie.
betty, am vb cu daita despre tine zilele trecute, i-am zis de bb etc:) iti ureaza toate bune si s-a bucurat f mult.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo