Mamici de mai-iunie 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Bai ce kkt de zapada e afara...scuzati-mi expresia blanda...ca le ziceam si mai bine, dar nu-mi permit

Zapada are pret de vreo juma' de metru pina la ora asta, si ninge in disperare, cred ca se mai pune pe atat pina maine.

Da' nu iti faci mila si de mine sa trimiti si aici din zapada, ca aici e un soare de zici ca a venit primavara si temperatura e relativ ridicata. Plus daca e zapada ne recomanda astia sa stam acasa si nu ne pot trage la raspundere la munca

raldi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Esme, din partea mea, you can have it ALLLLL!!!!

Mai, niciodata nu mi-a placut iarna. De-aia mi-am si "programat" copilul sa nu nasc iarna.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Mie imi place iarna...s-o vad de la fereastra si eu sa fiu sub plapuma
gabitzam si eu mi-am "programat" bebele sa vina cand e primavara (as fi vrut prin aprilie, dar e f bine si-asa)
Ce bine va fi cand vor veni puiutii nostri ca va fi cald afara, o sa putem iesi cu ei

Lilly 19+ Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata si la multi ani tuturor
n-am mai intra de multa vreme, sper ca nu m-ati uitat de tot ... dar daca m-ati uitat, am sa mai stau pe aici sa va amintiti ...
de 3 zile va tot citesc, ca am ramas tare in urma si abia acum am terminat. dar sunt la curent cu tot. am vazut si poze, sunteti niste burtici tare frumoase. eu sunt cat balena, ma ingrozeste gandul ca o sa mai cresc mult si bine. nu stiu cate kg am pus pana acum, n-am cantar acasa. dar am mancat in disperare zilele astea, asa ca sigur am prea multe ... asta e...
vroiam doar sa va urez un an nou cat mai frumos si fericit si sa va spun ca sunt aici si va pandesc

20+5, posibil

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/DCTtp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

gabitzam eu nu l-am chiar programat, insa stia el ca sub nici o forma nu pot sa fiu gravida in mijlocul verii. Planul a fost intotdeauna sa prind cat de putin posibil din vara insarcinata fiindca nu suport caldura aproape deloc, fac insolatii extrem de usor si sunt ca un butoi cu explozibil pe cale sa rabufneasca. Soarele si temperaturile peste 25 de grade (mai ales cuplate cu umiditatea de aici, in Romania cam pe la 28 devin asa) ma fac nervoasa continuu si asta nu ar fi fost deloc bine pentru bb
Am noroc ca vara la noi in casa e racoare si ca locuind la liziera padurii si in gradina gasesc aproape oricand un loc umbrit. In rest sa fie zapada si schiuri tot timpul La un moment dat ne gandeam sa ne mutam in nord, prin suedia sau norvegia, acolo insa e problema lipsei de lumina sau a abundentei, asa ca ramanem aici si poate peste cativa ani schimbam cu elvetia

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by simonacip

Esme, n-am vrut sa te ating in nici un fel, si oricum din moment ce nu tii la botez nu cred ca te-a afectat atat de tare ceea ce am spus.
Pe de alta parte am precizat din start ca e opinia mea si nimic altceva...

David (10 nov 2004) si
Simona 23+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Sis, exact asta am vrut sa spun si eu...
Atata vreme cat botezul nu e important pentru o persoana nu ar trebui sa-si faca griji pentru opulenta din biserici, cu atat mai putin sa resimta orice fel de comentariu in sensul asta ca pe un atac direct...

Laurita, 20+, Mircea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatza fete muncitoare si nu numai :)

Frumos ca ninge prin Romania, dupa cum zicea Esme pe la noi e atmosfera de primavara, ma rog, un pic mohorata uneori si cam rece. Eu am vazut suficienta zapada toata luna noiembrie in Polonia, deci ma declar satisfacuta Pe mine acum ma enerveaza hainele - ma simt cat un balon... si cel mai tare ma streseaza dresul ! ca imi strange burta. Am blugi cu burtica, dar sunt cam friguroasa si mai pun si dres - groaznic, imi lasa niste urme pe burta ... de-abia astept sa scap de el.

Eu nu am nici un colostru - e ok oare ?? Sanii mi s-au marit cu doua numere :) Eu eram mai modesta inainte, aveam un 70B si acum 80B :) sunt f frumosi si rotunzi, nu mai pot dupa ei !

Chinabulina-bine ai revenit, it urez si eu un AN NOU FERICIT si un BEBEL SANATOS SI FRUMOS FOC !

Fetelor, nu va certati cu bisericile - oricum nu conteaza Rele sunt si de o parte si de alta, la fel si cele bune. Personal, eu nu agreez nici una dintre ele sunt ortodoxa cu numele doar si vorba cuiva, botez facem pentru ... nici nu stiu pentru cine, ca la noi nu prea sunt oameni religiosi in familii. Facem asa, ca e traditia. In reste, bebele nu are decat sa faca ce vrea cand o fi mare, sper doar sa nu o dea in vreo extrema, oricare ar fi aia; extremele nu sunt bune, parerea mea
Eu am trait multa vreme in Polonia, catolici din aia extremisti :D care mergeau "in turma" la biserica duminica. Si erau f multi tineri, cu care lucram. Ei bine, tineretul asta, sambata seara merge la discoteca, se adunau cu greu dimineata, dupa ce facusera show, dar duminica era musai sa fie la biserica - inca ametiti de petrecere Nu erau baieti rai, dar asa se gandeau ei sa impace si traditia, si credinta (pe care unii chiar o au!) si tineretea lor. Treaba lor :) unii dintre ei sunt ipocriti "pana la Dumnezeu" cum se zice :D [faceau niste magarii, fetelor, io nu indraznesc sa visez si vorba aia, dusa la biserica nu sunt ! si apoi se duceau sa se confeseze pe jumate ! adica spuneau ce le convenea doar ] altii sunt chiar credinciosi - ca peste tot in lume. Ce nu mi-a placut la ei: faptul ca eu nu ma duceam la biserica ii facea sa ma desconsidere un pic, desi am mai mult respect pentru familie si alte valori de genul asta decat unii dintre ei ipocriti, care in plus isi permiteau sa ma judece si declarau ca le e mila de mine si de bebele meu ! care va avea asa parinti si nu va creste in spiritul crestin ! HAHA !

Gata, inchei subiectul, deja un mare off-topic scuzeeee ... Hai ca revin mai incolo, cu intrebari despre carucioare si patutzuri, on-topic :D (incep soldurile!!!)

Simona cu

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

na ca am revenit
intrebare pentru fetele din bucuresti (mai ales): unde pot gasi magazine cu patuturi/carucioare mai multe, ca sa am de unde alege? sau poate mai stiti cand sunt targuri, expozitii pentru copii... noi avem de gand sa facem o vizita la bucuresti si sa umblam prin magazine, sa "cercetam piata", dar sa stim si pe unde sa mergem... asa ca apelez la voi
merci

20+5, posibil

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/DCTtp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna dimineata mamici cu burtici

Lasati fetelor discutia cu religia, ca e tare pacatoasa uneori...Eu sunt de parere ca e bine sa accept parerea fiecaruia despre religie atata timp cat nu ma afecteaza in nici un fel si nici nu incearc sa imi impuna punctul lui de vedere. Lucrurile astea ma enerveaza...In rest, fiecare face cum vrea si ce vrea. Fiecare stie ce e cel mai bine pentru copilul lui. Cand va fi mare oricum va decide singur daca ii place religia sau nu, daca alege alta sau altele.

Noi suntem de parere ca e bine ca puiul nostru sa fie botezat. Eu asa cred. Cred ca e bine sa afle de conceptul de Dumnezeu, de religie, moralitate, iar cand va fi suficient de mare sa isi puna intrebari va avea un punct de reper.

Gata cu acest subiect.

Subiectul care ma doare (la propriu!!!) pe mine: Constipatia!
Cum sa scap de ea? Ca deja nu mai stiu ce sa fac. Am luat si ceaiuri laxative si tot degeaba..Deja am impresia ca o sa imi pocneasca intestinele daca nu rezolv cumva problema. Am incercat lapte cald si apoi apa, iaurt Activia, ceaiuri, fructe multe si cu multe fibre... Nu stiu ce sa mai fac. De mult nu mi-a fost asa de greu ...

Am facut si miscare, am stat si degeaba...nu mai merge...

Felicia 18+ viitoare mami de ou cu surpriza
pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Simonix, la prima sarcina n-am avut nici o picatura de colostru pina dupa ce am nascut.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput