Mamici de mai-iunie 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 21
Alysh spune:
Onyx, eu zic sa nu te mai gandesti la servici, lasa-l incolo, tu stai linistita in patutz, asculta muzica buna, uite-te la filme frumoase, relaxeaza-te. Poate ajuta si astea sa nu mai ai contractii. Analisa, la fel si tu, relaxeaza-te cat de mult poti!
Mi-am luat si eu revista "Super bebe" cu CD-ul "Sunt relaxat. Am mai luat si primul numar cu un alt CD, e muzica super pt bebe. Chiar fetelor, eu stiam ca e bine ca o gravida sa asculte muzica simfonica mereu. Recunosc cu rusine ca n-am ascultat. Chiar imi place mult, dar probabil nu intr-atat de mult incat sa ascult special in fiecare zi.
Pt cele care cautza imbracaminte dragutza de gravide, am gasit un site in revista, fac livrare la domiciliu:www. e - mami. ro (fara spatii)
Sunt hainutze dragutze mai ales pt cele care mai merg la servici si au nevoie de o tinuta mai eleganta.
Alina
22+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
monik16 spune:
Buna, fetelor!
Cred ca ne trebuie un nou capitol...![]()
Eu sunt cam stresata ca am luat deja 10 kg. din ce am citit cred ca sunt in top...
Abia astept sa veniti cu vesti de la eco morfologica...eu merg abia peste 2 sapt.
Pupici! 
18+
onyxg1998 spune:
quote:
Originally posted by monik16
Buna, fetelor!
Cred ca ne trebuie un nou capitol...
Eu sunt cam stresata ca am luat deja 10 kg. din ce am citit cred ca sunt in top...
Abia astept sa veniti cu vesti de la eco morfologica...eu merg abia peste 2 sapt.
Pupici!18+
Stai linistita, si eu am luat pana acum 7 kg, dar nu-mi fac probleme, le dau eu jos dupa nastere.

Fetelor, cum simtiti ca se misca bb-ii? Eu nu sus si jos, ba din contra, din stanga in dreapta si invers. Din cate am inteles este asezata orizontal, dar cred ca mai are o gramada de timp sa se intoarca. Ma gandesc cu groaza ca daca nu se aseaza bine, imi fac cezariana, si nu vreau, te recuperezi mai incet, nu se stie daca o sa poti alapta bb-lul...
Chiar daca sunt groaznice durerile de nastere, mai bine naturala, voi ce ziceti?
24+Pupik de la Onyx si Vlad
monik16 spune:
quote:
Originally posted by onyxg1998quote:
Originally posted by monik16
Buna, fetelor!
Cred ca ne trebuie un nou capitol...
Pupici!18+
Stai linistita, si eu am luat pana acum 7 kg, dar nu-mi fac probleme, le dau eu jos dupa nastere.
Fetelor, cum simtiti ca se misca bb-ii? Eu nu sus si jos, ba din contra, din stanga in dreapta si invers. Din cate am inteles este asezata orizontal, dar cred ca mai are o gramada de timp sa se intoarca. Ma gandesc cu groaza ca daca nu se aseaza bine, imi fac cezariana, si nu vreau, te recuperezi mai incet, nu se stie daca o sa poti alapta bb-lul...
Chiar daca sunt groaznice durerile de nastere, mai bine naturala, voi ce ziceti?24+
Pupik de la Onyx si Vlad
Eu mi-am intrebat toate cunostintele care au avut bebelusi cum au simtit miscarile lor, dar eu nu am simtit pana acum asa cum au descris ele, fluturi, falfait etc. Foarte rar mai simt o umflatura usoara in zona buricului ca si cum m-ar impinge ceva usor... am banuit ca o fi bebe... habar n-am
19+
gabitzam spune:
Stati asa ca deschid eu capitol nou imediat!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Simonix spune:
Fetele, salutare
Bafta mare, Cleo - eu tocmai ce am venit de la eco
unde m-am jucat cu bebe.
Raport: Ce sa va zic, sunt un pic dezamagita, incep sa inteleg feelingul cu "pe banda rulanta". Doctorul ginecolog mi-a dat trimitere la maternitatea unde voi naste si o tanti mi-a facut eco. Stiu eu de ce nu imi plac tanti doctor, tipa nici nu vorbea cu mine, masura toate alea pe acolo, o mai intrebam eu: da' aia ce e acolo? etc etc Cu greu scoteam ceva de la ea. Am intrebat-o daca imi poate masura colul, pentru ca mie pana acum nimeni nu mi-a zis ce lungime are, iar ea: pai de ce sa vi-l masor, nu e nici o indicatie ca ar trebui sa il masor ! Asta se face doar in cazuri speciale ! Si nu a vrut sa se uite
[eu am o prietena careia i s-a deschis colul pe parcurs si la 7 luni i-au facut cerclaj... au vazut la eco] Ma rog, eu inteleg ca la mine o fi bine, dar nu prea mi-a placut tonul pe care vorbea. Buuun... apoi o intreb daca bebe are cordonul rasucit, si ea: pai nu ne intereseaza asta acum. Si chiar daca il are, ce daca? Tot se naste, si cu el rasucit !
Oki, io inteleg ca se poate rasuci si dezrasuci de 10000 de ori, dar asa, raspunsurile ei ma cam lasau paf paf. I-a facut si o poza 3D in care bebe statea cu gura deschisa haha si acolo se vede clar cordonul pe dupa gat - acum nu imi dau seama daca era rasucit sau daca doar atarna.
Nu va pot da multe detalii pentru ca habar nu am ce a facut acolo. Culmea e ca la sfarsit ... nici macar poze nu mi-a dat, sau detaliile ecografiei. Cica se trimit la doctor si ca voi vedea cand am consultatia! Adica peste 2 saptamani !
Zau fetelor, ecografia pe care am facut-o in Polonia pentru depistarea malformatiilor... nici nu se compara cu ce am facut aici. Aici de-abia am reusit sa aflu ca bebe al meu are 500 de grame... cica e un bebe mic dar in norme. Asa ca saptamana viitoare zbor la Cracovia si ma duc la doctorul meu de acolo :) deja m-am programat, si mai fac un eco morfo, desi o sa fiu in saptamana 24. Inca o chestie: o intreb pe tanti daca mai pot face eco la ei, si ea: pai de ce sa faceti ecografii?? Ca oricum nu conteaza
Imi venea sa zic: ca asa vrea muschiul meu :D Adica nu a fost deloc dragutza, dupa ea, trebuia doar sa tac din gura si ea ma examina ca si cum as fi un obiect de analizat, iar apoi - gata... acasa cu tine, papush! Incep sa inteleg ce spuneau MissParker si alte fete
Asa ca acum entuziasmul meu a scazut simtitor, daca acum o saptamana eram increzatoare si incepeam sa ma obisnuiesc pana si cu ideea nasterii naturale... apai acum hmmm nu stiu ce sa zic... Ma rog, poate sunt io sensibiloasa, vineri vizitez maternitatea si ma hotarasc daca raman aici sau nu.
Buuuun, acum, subiectul contractii - si eu cred ca am deja, dar cam una pe noapte. Mi se intareste burta si sta asa cam 10 secunde, nu foarte mult, apoi se relaxeaza. Nu am alte simptome, puls accelerat sau dureri. Sincera sa fiu, habar nu am ce se intampla, insa deocamdata nu ma alarmez, am inteles ca daca nu sunt multe si daca nu devin regulate si dese, ar fi OK.
Ah fetelor, si voiam sa va zic ca l-am vazut pe bebe cum isi prinde piciorul cu manutza ! Dragul de el, a facut-o pana si pe tanti rea sa zambeasca
Va pup, ma duc sa mai fac una alta pe la serviciu si revin mai pe seara 
Simona cu 
http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau
Magnetism79 spune:
Dragele mele, Revin cu cateva info despre mine si iata : UM 13.09.2007, DPN: 22.06.2008, DN:22.07.1979, medicul la care ma duc eu se numeste Radulescu Razvan si e un om super, f. dragut si amabil, deja merg pe 17 sapt si nu mai am rabdare sa-l vad pe bebe, am facut bitestul a iesit fff bine riscul este super mic de 1: 10000 si la Tri 21 si la Tri 18 corelate bineanteles cu masuratorile osului nazal si TN, acum ma simt f. bine , muncesc cam mult cei drept, circul fff. mult cu masina fac cam 100 de km pe zi, ajung seara la birou mai iau ceva de acolo, vin acasa , fac o groaza de treburi si tot asa,mai am niste dureri de spate dar asta se datoreaza fptului ca eu trebuia sa ma operez la coloana in Iunie dar iata ca a venit bebele neasteptat si nu mai am ce face.Pe 4 Feb sun programata la ECO de 20 sapt iar pe 7 Martie la Eco 4 D la faimosul dr POP, mentionez ca programarea asta am facut-o din Noiembrie 2007, si asta era ziua cand incepeau sa mai faca programari pt ca in rest era full.
Pupici si va diresc la toate numai bine si sanatate.A propos daca e cineva din Militari sa dea un bazz
+16 cu