Mamici de mai-iunie 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa burtici medii.

Azi am ecografie - ca si simonix, parca. Sau oricum, o simona, acolo.
SI NU MAI AM RABDAAAAREEEEEEE.
Daca pana acum 1-2 sapt am fo f. calma, deja am inceput sa nu dorm noptile, si sa ma gandesc: daca nu e ceva ok, daca nu ne vom descurca, daca ... etc.etc

23+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cleo, iti inteleg emotiile. La ce ora ai programarea si unde? Este 3D?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor!

Cu mainile amortite si umflate ma trezesc si eu... Cred ca de acum incolo doar o sa ne tot umflam, nu???

Azi vad ca e activ bb al meu.

Maine trebuie sa merg si eu la eco morfo de trim 2 si ma streseaza astea de la Medsana ca la tel suna ori ocupat, ori suna si nu raspunde nimeni, le-am scris si un mail si tot nu am primit niciun raspuns...

Pupici la fete!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele, ati vazut ca la Quelle Romania au bagat produse pentru gravide si bebelusi?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna, fetelor,

m-am tot uitat sa vad daca mai este cineva in situatia mea cu contractii in saptamana 23-24, dar cum nu mi-ati raspuns, banuiesc ca sunt singura.
Am fost deja de 2 ori la urgente si mi-au dat niste pastilute sa iau 1/2 la 4 ore si mi s-au mai redus, acum am doar 4-5 pe zi. Duminica seara am avut chiar 3/ora si m-am speriat si am fost la urgente, mi-au facut eco si abdominala si vaginala si mi-au spus ca bb este bine, colul este inchis, dar ca daca s-ar intampla Doamne fereste ceva, nu pot face nimic, pentru ca pana in saptamana 24 nu se pot pune medicamente.
Sunt speriata dar tot am incredere si sper ca totul va fi bine. Momentan sunt in medical, dar ma gandesc sa ma intorc la servici saptamana viitoare, depinde si de cum ma simt saptamana asta.

Sper sa va simtiti mai bine decat mine.

24+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analisa spune:

quote:
Originally posted by onyxg1998

Buna, fetelor,

m-am tot uitat sa vad daca mai este cineva in situatia mea cu contractii in saptamana 23-24, dar cum nu mi-ati raspuns, banuiesc ca sunt singura.

spune-mi si mie ,te rog cum simti aceste contractii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Da,am vazut Gabitzam..da' ce preturi la articolele de gravide......eu tocmai am primti catalogul si parca sa zic ca-n catalog nu apar.
Bafta la eco Cleo..

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by analisa

quote:

Buna, fetelor,

ANALYSA,

mi se intareste burta, mi se accelereaza pulsul si cateva secunde (10-20) stau cu burta tare. Nu ma doare, nu nimic, sunt diferite de atunci cand se misca bb sau cand ai gaze. Am fost la monitor si mi-au spus ca intr-adevar sunt contractii. M-am speriat, dar se pare ca daca stai linistita se mai reduc. Mi s-au mai redus, spre exemplu, ieri am avut toata ziua 5 si azi, pana la ora asta (sa nu vorbesc intr-un ceas rau!) n-am avut deloc. O fi de la repaus, o fi de la pastilutele pe care mi le-au dat... nu stiu, cert este ca sunt putin mai linistita.

24+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analisa spune:

quote:

quote:

quote:

Buna, fetelor,

ANALYSA,

mi se intareste burta, mi se accelereaza pulsul si cateva secunde (10-20) stau cu burta tare. Nu ma doare, nu nimic, sunt diferite de atunci cand se misca bb sau cand ai gaze. Am fost la monitor si mi-au spus ca intr-adevar sunt contractii. M-am speriat, dar se pare ca daca stai linistita se mai reduc. Mi s-au mai redus, spre exemplu, ieri am avut toata ziua 5 si azi, pana la ora asta (sa nu vorbesc intr-un ceas rau!) n-am avut deloc. O fi de la repaus, o fi de la pastilutele pe care mi le-au dat... nu stiu, cert este ca sunt putin mai linistita.

Ceva asemanator patesc si eu..de aceea te-am intrebat..insa mie nu mi-a zis nimic pana acum,adica ca ar fi contractii .Eu la inceput credeam ca impinge bebe Astazi merg la medic si o sa discut cu el.

Mergi la inceput

quote:

quote:

quote:

quote:

Buna, fetelor,

ANALYSA,

Ceva asemanator patesc si eu..de aceea te-am intrebat..insa mie nu mi-a zis nimic pana acum,adica ca ar fi contractii .Eu la inceput credeam ca impinge bebe Astazi merg la medic si o sa discut cu el.

Ai grija de tine. Din cate am inteles, atata timp cat contractiile astea nu te pregatesc pentru nastere, nu sunt asa mare problema, dar nu poti stii. Sa-mi spui ce ti-a zis medicul.

24+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput