Mamici de mai-iunie 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by fecian

Buna seara fetelor

Am aparut si noi pe acasa dupa ce am haladuit ca nebunii toata ziua buna ziua. Azi am fost pe la Ikeea sa luam patutz la piticutz si ne-am intors cu altceva, ca deh suntem oameni cu mintea intreaga, nu?
Sa va spn faza: nu aveau patutz de piticutz...erau toate luate...si faza mai ciudata e ca vor primi abia peste 5 saptamani!!! Am fost si la Prenatal, aceasi situatie...Tare ciudat...in fine, nu e grav, avem timp.

Simonix, MissParker, Dolores saru'mana de complimente, dar daca ma laudati mult mi se urca la cap si acusi o sa am fitze mai mari decat parul meu.
Speram ca bebica sa vada cat de mult il iubim si cat de mult il asteptam sa vina. Abia astept sa ii facem jurnalul lui bebe, dar mai intai vrem sa aflam ce e...deocamdata adun toate (poze, eco,etc) intr-un caiet, ca dupa aia sa le pun asa frumos...sa arate ca o carticica..caci ala de baitzel va fi albastru iar cel de fetitza va fi rosu.

Ylari, Cleo78 ...bafta multa la alergatura pentru cununia civila. Eu va pot spune cum am facut noi...din aceleasi motive financiare noi nu am avut decat familia si doar cativa prieteni foarte apropiati si am dat o mica masa acasa .... Nimeni nu s-a suparat au inteles care a fost situatia. Oricum cu ceilalti prieteni puteti iesi la o terasa candva si sa inchinati in cinstea voastra. Toata lumea intelege cat de costisitoare e o nunta.

esme esti tare ca ai rezistat sa nu ii zici ceva doamnei celea din arad...serios.. Si felicitari ca ati petrecut o noapte de neuitat...O sa aveti nevoie de amintirea asta in urmatorii ani

gabitzam sper ca ti-ai mai revenit din raceala...stiu ce aiurea e sa fii racit cobza de sarbatori... si sper sa revii cat mai devreme in randul nostru..

Vad ca deja o mare parte din fete merg maine la servici...Eu pot sa zic ca sunt norocoasa ca mi-am luat liber pana vineri. Ca de luni ma mananca gaia...am deja agenda superocupata pana la sfarsitul lui martie.
In Romania cand va puteti lua prenatal? Aici pot sa il iau cu 4 maxim 6 saptamani inainte de nastere...Asta inseamna ca cel mai devreme pe la mijlocul lui aprilie o sa intru in prenatal sau sfarsitul lui aprilie...deci o gramada de timp mai e pana atunci...

Fetelor cum stati cu marimea la sutien?? Eu deja am ajuns la 80D(E)de la 75D... mor cand imi vad monstrii....Dar cum zic sotii nostri intelepti: suntem gravide nu grase...asa ca e normal..

Vad ca deja fetele experimenteaza aparitia colostrului. Si la mine am vazut ca au aparut niste chestii albe, dar mici , ca si cum s-ar descuama sfarcurile. Uneori ii mai studiez, ca e ciudat sa vezi cum corpul ti se modifica in ritmul asta... (obsedata de mine)

Hai ca iar am scris ditamai scrisoarea, cat o zi mare de post

Felicia 18+ viitoare mami de ou cu surpriza
pozici cu noi

fecian, miine (sau nu, azi) duc la serviciu un sutien marimea 80D, startul fiind 75C. Si deja ma gandesc la o cupa mai mare...
Oare exista vreo solutie sa ne pastram pieptul asha si dupa?? (bineinteles, numai pieptul, talia ash vrea cel mult ca inainte...)

23+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetele...cine spunea ca merge azi la serviciu?? Sunt curioasa cite au ajuns, eu una am renunat, asa ca iata-ma acasa, desi sincer m-am cam plictisit pt ca nu pot iesi nici un pic (fiind si cu David, nu singura)
E o zapada pina la genunchi, n-am mai vazut asa de cind eram copil...Sper miine sa reusesc totusi sa ajung la sv, ca am ceva treaba pe acolo..
Cine intreba se sani? E colostru dragele mele si eu daca apas un pic curge colostru...In ce priveste aspectul sanilor...mie nu mi-au ramas la fel ca inainte de prima sarcina, adica nu mai au aceeasi consistenta, si parca si mamelonul a ramas un pic mai mare...iar talia la mine s-a ingrosat si am ramas si cu 2 kg in plus...sa vedem acuma ...AM deja 6 kg in plus...
Va pup fetelor, ne mai auzim,c a sunt prin zona...

David (10 nov 2004) si
Simona 23+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

LA MULTI ANI MAMICI CU BURTICI!

Bine v-am gasit in noul an, sa dea Domnu' sa fie mult mai bun decat anul care tocmai s-a incheiat!

Din pacate eu va scriu de la munca unde toata lumea se vaita si vrea acasa, asa ca pana la 16.00 cred ca o sa ma plictisesc la greu, sper sa treaca mai repede timpul cu voi!

Va pupa Lori!
15+

Mergi la inceput

MissParker, in ce priveste bisericile catolice intr-adevar e o mare diferenta intre catolicism si ortodoxism in aceasta privinta. Cand am fost in Polonia si am intrat in mai multe catedrale, m-a uimit opulenta, era chiar o biserica poleita cu aur in Varsovia, nu mai tim minte cum se numea...Pot sa spun ca nu mi-a placut. Nu asta ne-au invatat pe noi Sfintii Parinti( si cine a citit vietile lor intelege ce vreau sa spun, cine nu a citit nu are nici un reper).Diferentele la catolici sunt mari, nu numai in acest domeniu,dar venerarea Papei, indulgentele, imaculata conceptie, si multe alte conceptii sunt pentru mine erezii. Esenta credintei este exact opusul acestei opulente, dar desigur ca peste tot exista si aberatii in gindire si in asimilarea conceptelor si biserica nu face exceptie...
Dar ma intind prea mult, credinta nu e analitica, nu se demonstreaza si nici nu tind spre asa ceva.

David (10 nov 2004) si
Simona 23+
Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna dimineata.
simonacip eu am ajuns la la serviciu, si mi-e asa de groaza sa m-apuc sa lucrez.

Care se "lauda" pe-aici cu kilogramele? Si eu am cu 6.5 kg mai multe, si inca nu am ajuns la jumatatea sarcinii. Uf...am mancat cam mult de sarbatori.
Si eu ma duc in 8 ianuarie la eco, poate aflu daca e baietel sau fetita.
Voi ati facut eco 4d? Sau faceti? Mi-a zis o doctorita ca se face intre sapt 20 - 24 (ar trebui sa ma gandesc la o programare).

Lilly 19+ Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

quote:
Originally posted by simonacip

MissParker, in ce priveste bisericile catolice intr-adevar e o mare diferenta intre catolicism si ortodoxism in aceasta privinta. Cand am fost in Polonia si am intrat in mai multe catedrale, m-a uimit opulenta, era chiar o biserica poleita cu aur in Varsovia, nu mai tim minte cum se numea...Pot sa spun ca nu mi-a placut. Nu asta ne-au invatat pe noi Sfintii Parinti( si cine a citit vietile lor intelege ce vreau sa spun, cine nu a citit nu are nici un reper).Diferentele la catolici sunt mari, nu numai in acest domeniu,dar venerarea Papei, indulgentele, imaculata conceptie, si multe alte conceptii sunt pentru mine erezii. Esenta credintei este exact opusul acestei opulente, dar desigur ca peste tot exista si aberatii in gindire si in asimilarea conceptelor si biserica nu face exceptie...
Dar ma intind prea mult, credinta nu e analitica, nu se demonstreaza si nici nu tind spre asa ceva.

Sunt catolica dupa botez si cununie si am citit suficient de mult si dintr-o parte si din cealalta dar nu am sa ma ridic acu' piatra sa arunc in biserica ta, desi motive am o gramada.

MissParker pe mine personal nu ma surprinzi deloc noi facem botez mai mult pentru mamele noastre, ca nici tatii nu s-ar astepta neaparat. Pe de alta parte cum spuneam, daca il ratam in primul an atunci s-ar putea sa il amanam indefinit

Esme

Mergi la inceput

Lily, incearca o programare repejor..

David (10 nov 2004) si
Simona 23+
Daviduchele meu

Mergi la inceput

Esme, n-am vrut sa te ating in nici un fel, si oricum din moment ce nu tii la botez nu cred ca te-a afectat atat de tare ceea ce am spus.
Pe de alta parte am precizat din start ca e opinia mea si nimic altceva...

David (10 nov 2004) si
Simona 23+
Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bai ce kkt de zapada e afara...scuzati-mi expresia blanda...ca le ziceam si mai bine, dar nu-mi permit

Zapada are pret de vreo juma' de metru pina la ora asta, si ninge in disperare, cred ca se mai pune pe atat pina maine.
N-am putut scoate masina dimineata. Bine, nici nu stiam de fapt care e si daca am fi avut intentia, ca erau toate troienite.
Am luat nametii in freza si am innotat printre blocuri pina la drumul principal, unde, incredibil, a venit autobuzul in maxim 5 minute, m-am shokat.
Am ajuns prima la birou, mai repede de cum ajungeam pe vreme buna, sa nu-mi vina a crede.
Fleasca de transpiratie dupa mersul prin zapada.

Si ningeeee , sigur se mai pune juma' de metru.

Daca as face abstractie de orice as zice ca ninge minunat, ca in povesti. Copiii cred ca se bucura. Am vorbit mai inainte cu fratele meu si copiii lui au tras de el si n-a scapat pina nu le-a promis ca-i scoate afara. I-am zis bonei sa-l scoata si pe Andrei nitel, cu pantalonii de fash, sunt curioasa daca ii place, ca el nu prea stie ce e zapada.

Azi oricum nu face nimeni nimic pe aici, e relaxare, jumate din birou nici n-au venit de fapt.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Ce frumos e afara, fetelor, ca in basme! Eu nu mai pot de bucurie....dar stiu ca unele dintre voi imi zic vreo doua in gand, mai ales cele care mergeti la servici! Dar ma gandeam ca n-a mai nins demult asa frumos..........

Miss Parker, aceeasi problema o am si eu cu sanii de mai mult timp: pe mine m-au ajutat mult garmastanul si bephantenul aplicate pe sfarculetze, iar peste am pus cate doua tampoane de vata demachiante si apoi sutienul. IN felul asta nu te mai jeneaza nici sutienul caci vata respectiva protejeaza si iti tine si sanii hidratati mai mult timp. Dar daca renunt doua zile sa-mi dau iar apar rani si uscaciune.

Alina 21+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput