Gravidute si mamici de CLUJ - 44
Raspunsuri - Pagina 8
Gabriela77 spune:
Vai, Anca, te compatimesc...la serviciu...Asa zici? O sa fie geloasa? pai nu-i nimik ca ne pupam toti, in grup.
Flory, linistita, daca ai nevoie de crema, ti-o donez cu placere. E bun Bepanthene, pe mine insa ma enerva ca se ducea greu de pe mameloane si cum pe mine ma dureau groaznic, preferam Garmastan. Dar stii ca cel mai bun leac e expunerea, nu?
Alex, sa stii ca si eu tare rar ma vad cu prietena mea, de-asta acum va fi un weekend plin de povesti.Daca nu venea ea, treceam si pe la tine. Dar ramane pe altadata!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
velenamaria spune:
buna dimineata...de 4 zile edi al meu doarme de la 9-10 seara la 4 dim..chiar 5 azi...sunt super fericita desi eu trebuie sa ma mai trezesc sa mulg sanii care se fac ca betonul. oricum e bine ptr ca nu dureaza mai mult de 10 min..si apoi back to sleep.
Pufulet ..as vrea tare mult sa-mi dai, daca se poate, adresa doamnei doctor si nr de tel sa o contactez. iti multumesc fff mult...si eu ies greu ce bebe din casa pt ca si eu sunt mai mult singura( sotul lucreaza de la 9 la 18-19, si si asa s-a invoit destul de mult de cand il avem pe bebe )
mi-am adus aminte..legat de muculeti in nas...eduard al meu a avut nasul mai putin fornait atunci cand am pus pe calorifer sau pe geam o farfurie de tabla cu apa cu sare. stiu ca nu trebuie sa fie aerul uscat in camera lui bebe.
Diana..asa de curiozite..cum sunt papanasii? fierti sau prajiti? am fost la un restaurant si am cerut papanasi si erau ca niste gogoase cu ceva umplutura..si erau parjiti.
pupici de la elena si eduard mihai
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
ALEX29 spune:
Ma bucur pt tine GABI si sa aveti cum ai spus un "weekend de povesti "si nu uita cand ai timp hai la o cafelutza iar Ramo e pe langa tine ,CO la fel asa ca ce mai tot asteptati ma fetelor ?
NU uitati ca invitatia e valabila pt oricine 
PUFU tu pe unde stai ?
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
pufulet74 spune:
Velenamaria, sa iti activezi PM-ul, ca sa pot sa iti trimit datele d-nei doctor :)
Alex, eu stau pe Mehedinti, nu stiu tu ce adresa ai?
Piticul meu plinge si e miriit de dimineata buna, de nu stiu ce sa mai fac cu el :(
Are zile si zile, citeodata e cuminte de nu imi vine sa cred, alte zile plinge tot timpul si e nacajit de numa :(
Or fi colicii?
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
ALEX29 spune:
PUFU ti am trimis un pm
CO pe unde esti ?ce ti face matzuca ?
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
arghirmonica spune:
"Aduc multumirile mele tuturor celora care mi-au trimis e-mail-uri in anul ce s-a terminat...
Tin neaparat sa multumesc si aceluia care mi-a trimis unul despre rahatul de soarece amestecat in lipiciul plicurilor pentru ca acum folosesc un prosop umed la fiecare plic ce trebuie lipit.
Deasemenea, acum frec cu peria partea superioara a fiecarei conserve pe care o deschid, din acelasi motiv.
Nu mai am deloc economii deoarece le-am donat toate unei fete bolnave (Penny Brown sau cum naiba o fi chemand-o); care este pe patul de moarte intr-un spital pentru a 1.387.258 oara.
Nu mai am de fapt niciun ban, dar situatia se va schimba odata ce voi primi fondul de 15.000 $ pe care Bill Gates/Microsoft si AOL mi-l vor trimite pentru ca am participat la programul lor special de e-mail-uri...
Sau de la functionarul superior al bancii din Nigeria care vrea sa imparta cu mine 7 milioane $ pretinzand ca sunt o ruda indepartata a unui client decedat fara testament.
Nu- mi mai fac nicio problema legata de sufletul meu pentru ca am 363.214 ingeri pazitori care vegheaza asupra mea si Sfanta Maica Tereza imi indeplineste orice dorinta.
Nu mai folosesc deodorantele cauzatoare de cancer, chiar daca miros ca un bivol intr-o zi fierbinte.
Va multumesc,
Am invatat ca rugaciunile mele vor primi raspuns daca dau mai departe e-mail-ul catre sapte dintre prietenii mei si sa-mi pun o dorinta in cinci minute.
Datorita grijii ce mi-o purtati nu mai beau Coca-Cola deoarece dizolva depunerile din toaleta.
Nu mai cumpar benzina fara sa am un prieten care sa-mi pazeasca masina astfel incat un criminal in serie nu se poate urca pe banca din spate in timp ce eu alimentez.
Nu mai ma duc la targuieli in marile magazine deoarece cineva ma va paraliza cu un aftershave de proba si ma va jefui.
Nu mai raspund la telefon deoarece cineva ma va pune sa formez un numar pentru care voi primii o nota de plata pentru convorbiri cu Jamaica , Uganda , Singapore si Uzbekistan .
Multumita voua, nu mai pot folosi toaleta altuia decat a mea deoarece un mare paianjen maro African sta ascuns sub colac gata sa ma omoare instantaneu cu muscatura lui plasata pe fundul meu.
Si multumita importantelor voastre sfaturi...
Nici nu mai pot ridica bancnota de 50 pe care am gasit-o in parcare pentru ca probabil a fost plasata acolo de un maniac sexual care asteapta sub masina sa ma traga de picioare.
...Daca nu trimiti acest e-mail la cel putin 144.000 de persoane in urmatoarele 70 de minute, un porumbel urias suferind de diaree va ateriza pe capul tau la 17.00 in dupa amiaza urmatoare, iar mustele de la 12 camile iti vor infecta spatele si va duce la cresterea unei cocoase paroase.
Stiu ca asta se va intampla, deoarece de fapt i s-a intamplat odata unei rude indepartate a cosmeticianului verisoarei celui de-al doilea sot al fostei soacre a prietenului vecinului meu de palier.
Apropo...
...un cercetator sud-american dupa studii indelungate a descoperit ca oamenii cu un coeficient de inteligenta scazut si care au activitate sexuala rara,citesc e-mail-urile cu mana pe mouse.
Nu te obosi s-o ridici acum...
E prea tarziu !!!"
Va trimit si voua....![]()
dpop spune:
velena - la mine, definitia de papanasi presupune ca-s fierti, si cu pesmet. yam yam. eu numai anul asta am aflat ca la gogosi cu aluat din branza le zice papanasi.
soanso -iti pun pozele acuma in prima pagina.
daca mai vrea cineva, sa spuna!
kitzy, tu unde esti, ce mai faci?
gabi, ma bucur pt tine, si-ti urez distractie maxima in weekend
nu stiu ce se intampla cu irina, ieri a dormit ff mult, a mancat ff putin si aseara a facut 38.3. apoi 38, si tot asa pana acu' cand vad ca are 37.3. dar parca o data e rece la frunte, o data calda. am zis sa nu fiu paranoica, nu i-am dat nimic, dar dr andreica n-a raspuns la tel, si acu' nu stiu ce sa mai fac
mami de irina
RAMONELLA spune:
Salutare!!!
La multi ani Tiadris,sa cresti mare si sanatoasa!!!,cu intarziere.
La multi ani si pt sotul tau,Anca!!!
Eu ieri am fost pe la Polus,sa-mi iau un costumas pt botez.Am gasit pana la urma,saracul sot nu mai avea rabdare de atata umblat,si n-am fost numai in 10% din magazine cred...Pana la urma am luat unul negru,cam ca satenul,dar nu asa de lucios,la 2 milioane.Sunt multe reduceri.
Din pacate la Miniblu era inventar,am vrut sa-i iau la Bea ce va dragut,o salopetuta pt botez,ca sigur nu va sta imbracata cu rochita,ca nu-i place,ca are multe poale.Si am vrut ceva dragut,pt restaurant.Dar o sa ma mai duc in alta zi.
Am vazut ca vorbeati de jucarii pt bebei,eu i-am luat lui Bea de pe net un centru de joaca ,care dezvolta toata simturile,cica,de la 0 la 12 luni.Inca nu realizeaza mare lucru.Are tot felul de chestii care suna si o oglinda muzicala.
Se poate vedea aici.http://good-times.webshots.com/album/561430857fOskQI?start=12
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
OanaAlina spune:
Eu sunt un pic necajita... a fost p buna prietena la noi acum 2 zile si are parul negru si lung si Maria s-a speriat cand a vazut-o si de atunci e tare agitata... numai in brate vrea... nu stiu ce sa mai fac cu ea...
Gabi – ma bucur ca ai petrecut bine de rev! distractie maxima in weekend!
Velenamaria – suuper program are bebe al tau! Sa o tineti tot asa!
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
Ioana13 spune:
Monica, am crezut ca tu ai scris mesaju ala, dupa vreo 5 rinduri m-am lamurit
Meli o sa iti scriu mai incolo dspre mincare, daca tot pleci la sschi. Daca uiti reaminteste-mi.
Azi am facut o "baie de nou nascuti", am fost la Gine 1 sa vad-l vad pe bebe al unei rude. Sint asa de draguti si micuti!! Si pling ragusit. Si maninca non stop. Ce fain!
Dupoa aia am fost prin oras, cam gol.
VA pupez
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)