Gravidute si mamici de CLUJ - 44

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

pufulet-ti-am trimis mesaj

Alex-dar numai cand vin acasa din ski, noi maine plecam.

vai tu fetelor sunt asa de nervoasa, sotul meu tot amana sa-i fac un dinte si era sa i-o fac in ianuarie si acum imi zice ca i s-a rupt si tare mi-e frica dupa cum arata ca i s-a rupt de-a lungul radacinii.offff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

eu fol. apa Evian. pt laptele lui bebe o fi n-o fi moft, dar cumnatei mele in franta asta i-a fost recomandata asa ca de aceea o fol si eu cu incredere.
iar eu beau apa de izvor, nu apa plate,tocmai pt minerale.
nico, eu m-am plimbt azi o gramada ca a fost caldut...dar prin zorilor..
eu la plimbare ii fac din paturica un microclimat asa in carucior si nu-i vine aerul rece direct in nasuc. e chiar caldut acolo si ii place d enuma. mai nou, cd vin de afara il las in camera imbracat si cu geamul deschis- numai sus- si mai doarme...
oana eu il schimb d efiec data cd face caca.si la fiecare masa. deci cam de 6-8 ori pe zi.inclusiv noaptea.
eu il schimb tocmai ca sa se trezeasca sa manance..mai ales la san.
eu ma bucur ca bebe meu nu pare sa aiba colici..numa dimineata mai plange cam juma d e ora, ca se screme sa vina caca..parturi ..din astea..si nu e deloc invatat in brate.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Noi am dat o tura prin parc si apoi in Polus, a fost bine, am stat vreo 4 ore.
Pufulet, buna ideea cu babysitting-ul, si eu ma ofer

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

pufulet..am vazut si eu discutiile despre doctori...pediatra ta vine acasa si banuiesc ca o platesti...cam ce tarife are? ptr ca si mie mi-ar placea sa pot merge cu eduard la ea... si sa vina ea la noi cand e nevoie chiar daca e de platit.si noi stam in manastur,asa ca ar fi chiar bine ptr noi. apropo de schimbat scutece...am vazut ca ai scris ca-l schimbi pe bebe dupa fiecare masa. eu nu pot sa o fac ptr ca vomita chiar daca l-am tinut sa scoata aerul din stomacel. tie nu ti se intampla? eu de obicei schimb scutecul inainte de masa..dar nu de fiecare data.

mami si eduard

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

La Multi Ani inca o data la toata lumea

noi am ajuns de la ski defapt eu nu am skiat desi sotu a insistat poate data viitoare mia fost cumva groaza sa nu patesc ceva si porma cine are grija de bebe dar orcum am iesit un pic din Cluj ne-am intilnit cu gasca a fost frumos

ati discutat de batista bebelusului si eu am vrut sa cumpar dar mi sa spus ca nu ie recomandat la copii asa de mici ca poate deregla toata flora nazala asa ca miam luat pompita dar nu ne place asa tare plinge cand o folosesc dar sper ca o sa se obisnuiasca

vizavi de lapte si eu mam speriat sa nu cum va sa nu mai pot alapta si am cumparat preventiv ceaiuri am baut cate doi litri pe zi si numai cat ca ajungea laptele pina mam scirbit si nu am mai putut bea dupa doaua zile o anceput sa imi curga sani ca si la inceput poate ie norocu meu poate nu sant de traba ceaiurile

am pus niste poeze

http://community.webshots.com/user/ildiko770901

iko Szende Irisz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Uf, tare greu de citit din urma, dar am reusit!LA MULTI ANI si de la noi! Tare frumos a fost! Frumusica mea creste, vrea in fund, se tot ridica, s-a tarat pe burta in patut…Ce mai, creste….Noi am fost la un local de revelion, am dansat mult, am papat bunataturi, Sara a dormit ca ingerasul. Am fost acasa sa o felicitam, dar nu ne-a onorat…hihihi. Sint fericita, vine maine prietena mea cea mai buna de la Timisoara. Asa ca voi avea un weekend plin de povesti. Voi fi cam zombie, dar merita!

Adriana, hai mai des pe la noi!
Oana, si eu Pampersul il pun cum apuc, de cand folosesc Happy nu am dat nici un rateu. Eu cu Pampersul nu m-am inteles.
Ramo, nu cred ca asta conteaza unde e facut botezul, Important e sa fie Bea bine. Pe frigul asta….E tare frumoasa, am vazut pozele.
Vai, Bex, ce dulce e Carinuta. Si cum a baut ea sampanie….hihihi. Si mami foarte, foarte frumoasa!

N-am prea inteles cu curatatul sterilizatorului, imi spune cineva? Si al meu a facut calcar! Si cu revista mami nici eu nu am mai gasit. Poate ne ajuta cineva?

Victo, Oana, nu e cam mult ser pt nasucul lor? Nu stiu, eu nu am intrebat, pun cam 2-3 picaturi la nara, dar ies usor mucusosrii.

VelenMaria si eu fac zilnic baita Sarie si tot zilnic spal si capsorul, sigur ca e ok, acum ce sa zic, Sara e cam cheluta….

La capitolul jucarii, Sara acum e fascinata de ele, noroc ca a primit o gramada de la mosu. Evident, pe toate le baga in gura.Si eu cred ca jucariile sint importante si le dezvolta multe abilitati.

Diana, e ok cu caca, asa cum ai descris. Ma bucur ca s-a rezolvat!
Raluca, v-ati petrecut frumos de Revelion? CE m-ai distrat cu cafeaua din termos…Si eu sint mare amatoare de cafea, de cand te-am auzit pe tine, beau si eu zilnic una mica.
Oana, exact asa si eu, multe haine nu i-am dat, ca aveam impresia ca-I sunt mari!Eu o schimb pe Sara inainte de mese, deci la 3-4 ore, noaptea deloc, caci nu se trezeste.
Pufule, si mie mi-a ramas mult Garmastan dintr-un tub, daca vrei, cu mare placere!Imi pare rau de ragade, stiu cat e de nasol.
Meli, bine ai revenit! Ce frumos…
Alex, La Multi Ani pt ptitica.
Anca, la Multi Ani sotului!

Eu ma bucur de compania sotului, pana in 7 e liber. E asa bine sa fim toti. Sara se distreaza mult cand ne pupam noi doi...hihihi
Va pup, sint franta! Somn usor! Mi-a fost dor de voi! Cine a facut asa frumos pagina 1?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

GABI LA MULTI ANI si bine ai revenit
am vazut ca ai scris ca o sa vina azi la tine cea mai buna prietena ,ce bine de voi ca va puteti vedea ,asa mi de dor si mie de Cristinutza ,dar din pacate nu ne putem vedea asa des (locuiueste in CA)s ar putea sa vina de Pasti...hai ca m a luat nostalgia ,dar tare dor mie de ea ,noroc ca va am pe voi

PUFU si pt celelalte fete daca vreti sa veniti la un capuccino va astept in jurul orei 13 ..stau in Manastur

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

noi acum plecam, va doresc niste zile frumoase, pove pe sfarsitul saptamanii viitoare.
pupici

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Nico, poate facem un grup de " intr-ajutorare" in caz de nevoie, cred ca poate sa ne ajute mult :)
Velenamaria, da, vine acasa, pina acuma de fiecare data cind am zis a venit fara probleme, eu ma deplasez mai greu cu bebe daca sunt singura si de aceea am chemat-o. Are tarife superbune zic eu, daca vine acasa 350.000 ROL, la cabinet 250.000 ROL, dar acasa de fiecare data a stat mai mult de o ora, l-a consultat cu multa rabdare, mi-a raspuns si explicat la toate intrebarile pe care le aveam (am lista de fiecare data) si e si genul de medic care nu infunda copilul cu antibiotice daca nu e cazul.
Daca vrei iti trimit mesaj cu datele ei.

Si al meu piticutz regurgiteaza citeodata, il tin sa rigiie, il mai tin in brate putin si atunci cind ii schimb scutecul ii pun linga gurita un prosopel mic in caz de nevoie. Eu nu il schimb inainte pentru ca el de obicei face caca imediat dupa ce maninca si nici nu apuc, pentru ca daca nu ii dau sa pape cum incepe sa se agite, se apuca de urlat in 3 minute de zici ca il omoara cineva si nu suport sa il las sa plinga asa :)

Gabi, multumesc mult, iti zic, sa vad inca o zi cum merge cu Bepanthene-ul si daca nu ma descurc iti spun

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare,

mai am putin si dorm pe birou!!!aseara ne-am simtit foarte bine alaturi de cativa prieteni ,Sorana a fost in centrul atentiei ,a pus invitatii sa-i cante la Sory -"la multi ani" ,ia zis unui prieten ca are burta mare ,hihihih

Gabriella,daca acum se distreaza Sara cand te pupi cu sotul tau mai tarziu v-a fi "geloasa" ,cel putin a mea cand ne vede ca ne pupam zice -nu pupa mami -mami e a mea- sunt tare scumpi copilasii.

cea mai tare faza pe ziua de ieri a venit de la socrela care ia lasat "baietelului ei" un bon valoric de 30 lei sa-si cumpere dulciuri!.concluzia e urmatoarea ...si la 35 de ani tot fetita-baieteleul lui mama raman copii nostri.

astept weekendul sa mananc iaurt si salata de fructe ,nu mai vreau mancare........

ps.vreau si eu POZE in dreptul numelui pe prima pagina cine ma ajuta???

SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA

Mergi la inceput