Gravidute si mamici de CLUJ - 44
Raspunsuri - Pagina 4
Ioana13 spune:
LA multe lunisoare si ani Tiadris!!! si sot de Anca!!
PAi cu apa asta plata, potabila, in ce lume traim ca nici aia nu mai e buna??!!! Asta depinde cred de cit de respectate sunt normele de imbuteliere si izvoarele de bune. Mai bine bem bere, ca de aia nu am auzit sa nu fie buna
Nu imi vine sa cred ca bebe al meu are 7 luni!!! Va dati seama ce mare e? Toata ziua zimbeste. Azi am facut curatenie(vine popa azi), noi parintii, si el a stat cuminte cuminte si s-a jucat. Nu a zis nimic, numai vorbe de-ale lui, vreo 3 ore.
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
velenamaria spune:
helo, am reusit sa facem kk cu supozitor ..dar tot vrem sa vedem un doctor...
diana..multumesc de sfat..am vorbit cu doamna doctor a lui edi dar are un stil de a evita raspunsuri clare si directe ca ma omoara. asa ca nu ma lamureste prea tare sa vorbesc cu ea..ce-mi doresc eu este sa gasesc un medic pediatru bun..particular...care sa ma indrume ce sa fac cu bebe.
cat de des iesiti la aer? lui edi nu-i place sa-l imbrac prea gros si se pune pe plans..de aia iesim doar la balcon cate 10 min. oare e suficient? azi abia putea respira..cred ca e aerul prea rece si tare..habar n-am.
ce mai papati azi, mami care alaptati? eu am intrat in criza de idei de papa.
mami si edi....care tocmai se trezeste.
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
dpop spune:
eu am mancat papanasi dimineata, acu fac placintele de cartofi. nici eu nu am idee.
va rog io, daca stiti sa-mi ziceti, ca is tare ingrijorata!
am scapat o picatura de vigantol in ochi la bb, nu a plans decat cateva secunde. e bai, sa merg la medic,ce sa fac?
am dat repede cu laptic de-al meu ca sa se spele, ea nu pare deranjata, acuma doarme, dar doamne-fereste, sa nu aiba ceva damage permanent de la o prostie dinasta
mami de irina
OanaAlina spune:
ufffffffffffff! calculatorul asta idiot! am pierdut o frumusete de mesaj!
noi am facut la servici analize comparative la ape minerale si apa de robinet si am renuntat "de bunavoie" la ele... au foarte multe saruri... vai de rinichi... insa nu stiu ce ape sunt bune nu numai pentru prepararea laptelui praf ci se de dat la bebelusi atunci cand incep sa bea apa...
in legatura cu pediatrii... nici eu nu sunt multumita de a noastra... dupa vaccin ma bat ganduri de schimbare....
cu vigantoul in ochi nu stiu ce sa zic... eu am renuntat sa ii dau direct in gurita pentru ca nu nimeream sau ba ii dadeam mai mult... in concluzie il pun in lingurita si i-l dau cu lapte...
alex - sau mamicile cu revista mami cu diversificarea nu scanati va rog paginile cu pricina??? multumesc anticipat
Oana si Maria-Teodora
asa crestem noi
OanaAlina spune:
velenamaria - eu am inceput sa mananc orice la afatul fetelor de pe forum... nu o mai menajez ca daca e sa aiba colici oricum are... eu am papat sarmalute (fara varza...), si pireu cu fripturica de pui...
noi iesim din cand in cand afara... azi am fost... daca e ceata sau sunt mai putin de -5 grade nu iesim... nici la minunea noastra nu ii plac hainele groase... atata se foieste... ce sa mai vorbim ca noua nici caciula nu ne place dupa baita...
voi de cate ori ii schimbati pe bebiti de scutec intr-o zi??? si noaptea???
Oana si Maria-Teodora
asa crestem noi
bex spune:
hello, hello:)
ce activitate serioasa pe aici:) am avut musafiri si abi acum am ajuns la calc.
cafeluta, dupa cum stiti la mine e la ordinea zilei, la inceput beam ceai, dar am inceput si cu cafea, nu mi s-a parut bblusa agitat sau ceva, nici cand avea laptic excusiv de la mine, nici acum...si acum sunt pe espresso, deci e ok. si cioco am mancat tot timpul. deja tind sa cred ca orice copil are colici, indiferent de ce mananca mama sau nu are deloc! depinde de noroc;)??
jucarelele le-am pozat, tocmai am mai primit o tura, le descar imediat si le pun.]
alex, la multi ani papusii tiadris si ancuta sotului;)
pufu, pt ragade e bun si bepanthen plus.
fetelor, eu fac lapticul cu izvorul alb, pe care il incalzesc in micro 20'. sper sa fie ok, nu am auzit sa nu fie!!
gabitzo, nu te-ai intors? delia, nati, fetelor????cristiana cred ca tu esti back la job
va , o zi frmusica:)
Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/SBb1p2.png
http://community.webshots.com/user/co1977
dpop spune:
oana- noaptea nu o schimb deloc, ca nu face decat pisu. ziua - dimineata la prima ora, apoi cand aud kk, iar daca nu face nimic cam la 4-5 ore.
din pacate pediatrul nu-l poti schimba decat dupa 6luni, asa e legea.
daca aveti recomandari, si eu sunt deschisa, mai ales la dr de fam. musai vreau sa o schimb.
mami de irina
bex spune:
oana, eu o schimb o data, max de 2 ori noaptea si ziua cam la 3-4 ore, iar daca e cazul si se simte;), in consecinta. de ex ea are 1-2 scaune pe zi, restul pipi.
Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2.png
http://lilypie.com/pic/080104/j87d.jpg
pufulet74 spune:
Meli draga, multumesc mult, esti tare scumpa. Am fost si am cumparat Bepanthene cum mi-au zis fetele si sa vad cu aia cum reusesc. Sa ai distractie maxima la ski si sa te simti minunat, ca meriti din plin
Eu pe piticul meu il schimb dupa fiecare masa ziua dar noaptea pe la 1 cind papa nu il schimb. Nici nu prea face mai nou caca in timpul noptii si nu vroiam sa il trezesc de tot.
Alex, la multi ani pt sotul tau si sa aveti o zi frumoasa azi. Cum ati ales numele Tiadris pentru micutza voastra?
------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
antoni spune:
Alex-La multi ani pt pitica!adica la multe luni, hihi. si a mea face 6 luni in 8. nu-mi vine sa cred ce a trecut timpul.daca vrei, hai cu noi, o dau pe Tiasdris la bunici, sigur se vor bucura de inca o pitica, macar nu se cearta intre ei pt piti, ar avea fiecare cate una, hihi.
Soanso-la multi ani pt sotul. ce faceti? ceva romantic?
asa mi-a crescut pitica, e o adevarata domnisorica, hihi. si incep sa ne iasa si dintisorii de sus. e o dulceata. ce nu-mi place e ca socrii o cam rasfata, in sensul ca o tin mai mult in brate decat pe patut. dar degeaba le spun ca vin cu idei ca cica nu mai vrea sa stea pe spate. pai normal ca nu mai vrea, daca se poate si altfel. asta e.voi cat de mult ii tineti in brate intr-o zi?
Ioana-cred ca tu scriai la un moment dat de iaurt pt bebe, si te-am intrebat dar nu mi-ai raspuns de care fel ii dai. mersi.
ma duc sa mai fac niste bagaje si mai revin putin mai incolo. spor la toate fetelor!
Meli+Timea-Larisa