Gravidute si mamici de CLUJ - 44

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

chiar asa RALUCA unde e burtica ta ,ca si Oana am ramas si eu cu un burtoi de numa

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

fetelor, vin si eu cu o rugaminte la voi
am un bebe de 3 saptamani, alex si inca nu avem medic pediatru...am tot asteptat sa treaca sarbatorile si sa raspunda la telefon medicul care mi-a fost recomandat de o cunostinta dar timpul trece, el nu raspunde....
de aceea va rog sa imi recomandati si mie un medic bun, care sa vina si acasa contracost binenteles...ca ma gandesc ca nu ne cheama la cabinet fiind asa mic, nu?
multumiri si pupici

anca si bebe alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

alex-utule - de unde ai luat leaganul????

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

anca - sa iti traiasca bebe si sa va aduca numai bucurii! eu nu am din pacate un medic pediatru bun adica ma refer ca medic de familie ca si pe mine ma bat ganduri de schimbare... asa ca eu nu te pot ajuta!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Va multumesc pentru urari!!!
Mai mamici de fetite!!! Ma innebuniti... ceasuri... margele.... e musai sa il fac pe bebe al meu un milionar in dolari sa faca fata generatiei lui de gagici!!! . Pe de alta parte sa stiti ca lui ii place foarteee mult prin magazine, asa ca va sti ce surprize sa faca de ziua lor sau de alte evenimente.

Anca-mama de Alex, eu nu stiu pediatri, m-am descurcat pina acum cu medicul de familie.
Noi am scapat de vaccin pina peste 5 luni!!!!

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

fetelor, am fost la cora sambata, nu am intrat bine ca a inceput sa urle irinuca. uf, ce groaza mi-a fost, mai erau o groaza de copii cuminti mititei, numai a mea zbiera de numa. si nu a vrut biberonul nicicum!

ma rog, acuma o pacalesc, o pun la san si cand e somnoroasa scot tzatza si bag biberonul, asa mai mananca.

in fine, am cumparat ceva pangassius, era la oferta. si ma uit acuma la ambalaj, scrie ca contine peste, apa si 20% glazura. ce e glazura aia??? si cum 20% ?? mi se pare tare dubios

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ce e ala pangasius?

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

oana, alex- multumim, burta exista da' bluza e evazata asa ca camufleaza cat de cat!

dpop, daca e congelat, se refera la statul de gheatza ce se depunde pe el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Am eu un mmedic pediatru bun, dar nu e si medic de familie

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

fetelor mersi de raspunsuri

pufulet, nici nu ma gandeam sa fie si medic de familie...asa ca te rog sa-mi dai mai multe detalii

anca si bebe alex

Mergi la inceput