Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (84)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Laura, asa da, soacrata este un exemplu rar! jos palaria!...nu ca altele sa stea pe capul copiilor pana la adanci batraneti...

Despre Nadja si volanasele, vorba Adrianei, daca nu vrea iubita mica sa poarte volanase poate il fac pe David sa poarte...ce conteaza ce poarta, sa fie copii cuminti
(shhhh daca aude tacsu imi taie internetul)

Goodnight de la Florida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ven, pe unde esti? Cum decurg lucrurile in echipa completa? La noi e un pic mai bine, Marc a avut 2 zile bune, da nu vreau sa zic nimic, sa nu il deochi , ca ieri o dormit de vreo 3 ori cate 3 ore legate ziua ... ceee ce e ... .

In alta ordine de idei, am mai pus niste poze cu calutzul mic ... si azi dupa amiaza o sa ma ocup de pozici cu calutzul mare

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare si Happy Valentine's day!
Cam tarziu pentru urari, dar acusica avusei si eu timp sa intru.
Azi am venit la serviciu chiar daca nu era ziua mea normala de lucru, dar vreau sa recuperez niste ore ce nu le-as putea face maine. Zic "nu le-as putea face" ca inca nu stiu ce hotaram.
Am rezervat camera la hotel, maine, in New Mexico, in Taos. Este un oras foarte frumos de munte unde ne-am dat intalnire cu o fata de pe forum.
Ieri a fost sotul cu Luca la medic, care l-a trimis apoi sa faca radiografie la plamani ca se auzea un suierat. Si avem o porcarie de asigurare de la inceputul lui februarie de imi vine sa plang. Drept urmare radiografia o vom plati, iar cand vom atinge suma de $750 data din buzunar, atunci vom putea sa platim numai 20% din costurile medicale. La serviciul sotului sunt doua persoane care au niste costuri medicale enorme. Sotia unui coleg are un tratament pentru o boala foarte rara de nervi de vreo $90.000/luna, iar alta persoana are cancer. Eh si am auzit si noi speculatii ca din cauza asta companiile de asigurari medicale ridica preturile, iar compania sotului cum nu isi permite noile preturi, alearga dupa servicii mai proaste si la bani mai putini dati din buzunarul lor.
Da. Hai ca va facui capul calendar cu asta.
In fine, cert e ca radiografia lui Luca a iesit curata, insa am primit tratament cu steroizi, Prednisol, si inhalatii. Are o tuse foarte urata si febra. Vad ca de aseara nu a mai facut febra. A fost bietul de el tare apatic si obosit. Ca sa nu mai spun ca medicamentul nu ii place, ii ramane un gust neplacut in gura, cu toata aroma lui. Asa ca il insel cu cate o bucatica de ciocolata dupa fiecare inghititura de medicament. Si normal ca castiga el. Imi pupa paharul si eu trebuie sa scot ciocolata, cum am promis. I-am promis marea cu sarea, postere cu masini, masini cu telecomenzi, numai sa inghita medicamentul. Nasoala treaba. Si de nu are la masini ca ma lovesc de ele peste tot. I-am cumparat un Lego cu piese mai mici, din care construieste numai in prezenta noastra de teama Evei sa nu inghita vreo piesa. Cam greu cand unul e prea mic si nu intelege, iar celalalt vrea sa se joace, sa construiasca si totul i se darama. Cunoasteti modelul, nu...
Apropos de fundite. Eva nu le suporta. Ce e drept nici nu are plete in vant ca Ileana Cosanzeaza, dar ma gandeam si eu sa ii prind un pic bretonelul cu tot felul de fundite rozosine. Nu merge treaba. Insa se tot uita in oglinda si isi zambeste. Narcisista mamei. Cand o imbrac si ii zic "Vai, Eva, ce frumusica e rochita ta!" sa o vedeti cum se umfla in pene. Cine mai e ca ea.
Fetelor, mor de dragul ei. E tare dragalasa. Na ca mi-o laud dar ma apuca asa un moment de dor de copii. Zilele astea am avut atat de mult de invatat ca nu am iesit din camera decat sa mananc. Ma doare sufletul cand ii aud la usa dormitorului cum imi cer sa le deschid usa ca vor sa ma vada, sa se joace cu mine, ca le e dor de mine. Mi se rupa inima in doua. Ma simt atat de vinovata. Nimic nu egaleaza zambetul acela al lor cand ma vad ca ies din camera si ma pot juca cu ei. Nu ma mai plang ca imi e greu la scoala, ca nu e deloc usor, dar le duc dorul. Pierd niste timpi frumosi. Ma uit ca nu i-am mai filmat de hat vreme, nu i-am mai pozat. Nu m-am mai ocupat de ei. Sau daca am un pic de timp sa ma joc cu ei ma gandesc tot la scoala. Nu ma pot detasa si pace.
Sa ii vedeti cum mi se cuibaresc in brate ca sa le pun muzica de copii pe Youtube.
Am ajuns la concluzia ca fac un mare sacrificiu sa continui scoala. Ratez niste momente tare frumoase ale lor.
Ieri m-am simtit atat de vinovata ca nu am fost eu cea care a mers cu Luca la medic, la spital pentru radiografie. Eram la scoala si cum ieseam din clasa ma duceam la un telefon public sa il sun pe sot sa imi spuna ce face copilul. Asa ca fetelor nu ma mai ridicati in slavi ca nu merit. Ma simt ca nu sunt o mama asa cum as fi vrut sa fiu.
Elena, sanatate multa la toti. Tu arati super. Ai slabit grozav si nici nu zici ca ai dat nastere la doi pitici.
Adriana, trio-ul tau e formidabil. Mai ales in poza cand sunt ei zbarliti, cu parul in aer. E grozava poza aceea. Parca imi imaginez ca vazundu-i niste frati care tin unul la celalat si se ajurta cand vor fi mari. Par tare uniti. Ma bucur ca s-a gasit solutia cu soacra. Am si eu o asa urata relatie cu soacra ca am ajuns sa nu mai vorbesc cu ea. Stiu ca nu e frumos ce fac, dar prefer sa nu mai am ce discuta cu ea ca sa nu mai dau subiect de discutii. Si tot nu e bine. Ca de ce nu vorbesc cu ei? Nu m-au placut de cand ne-am casatorit, iar dupa 10 ani de casnicie incep sa arate ce nu le place, sa bage bata printre gard.
Spuneti voi cum sa bagi raca intr-o casnicie unde sunt doi copii la mijloc?
Uff, gata, tac. devin enervanta.
Vik, ce s-a intamplat de a trebuit sa te operezi? Sa salvezi un dinte? Recuperare rapida. Degetul mare sus pentru o asa socrella.
Ca vorbirati de diferenta intre copii. Eva e tare vulcanica, taie si spanzura sa isi atinga scopul, stie ce vrea. Ii plac barbatii. Adica ii prefera pe tata si pe sot. Noi, femeile, stam la coada. Insa la noi vine Luca. Care vrea sa petreaca timp cu noi. El e cel care imi cere ca nu cumva sa plec de acasa fara sa ii dau pupicul, care imi ureaza din pragul usii "sa faci bine la scoala, mama. Daaaa?"
Sa ii vedeti ce dulci sunt cum stau la rand sa le dau pupicul. Si nu e de ajuns unul. Imi mai cer unul, si inca unul. Offf asa mi se sfasie inima.
Ref. la jucatul Evei cu papusi pot spune ca nici ea nu a fost interesata la varsta Nadjei. A inceput pe la varsta de aproape doi ani. Si m-a uimit cu instinctul ei protector. De unde stia ea sa legene papusa, sa ii spuna nani, sa o puna in pat si sa o acopere? Totul copiat de la noi, maimuta mamei. Peretii toti sunt scrisi cu creioane, masinile lui Luca cele mici sunt rablagite, o roata nu mai e la locul ei, e tare dezordonata si nu ii scapa un lucru intreg din mana. Insa observ ca are un simt la detalii. Stie ca nu are voie cu anumite lucruri si pur si simplu nu ii pasa. Ia obiectul respectiv, se uita cu coada ochiului la noi si ne arunca un zambet de ne linisteste pe loc. Uite, strengareata asta. Sotul ne lua la rost ca de ce Eva a umbla cu x lucru. Cand ramane el cu ea, cedeaza de fiecare data in fata ei. Se da asa cocos ...
Carmen, am vazut pozele cu baietii tai. Ala micul ma topeste cu mutrica lui dulce.
Ven, cum se mai simte Matthias cu refluxul?
Ileana, maine sa ai grija sa servesti cafea cu cofeina, da?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hello dragele mele!
Am disparut pt. ca am dat din lac in put. Adica acuma ne lasa copilul mic sa dormim si nu mai dormim din cauza celui mare.
Deci: Markus a venit de la Intorsura de o sapt. si de atunci umblam pe la dr. Nu mai poate respira, se sufoca noaptea in somn, il pazim cu randul pt. ca sforaie si grohaie si are momente de apnee, tot tacamul. Am fost la dr. ORL. Eu eram sigura ca i s-au refacut polipii. Ei bine, mai rau. Are niste amigdale atat de mari, incat i se unesc in gat cand respira si se sufoca, nu mai poate trece aerul pe langa ele.....plus ca si polipii sunt partial refacuti.....
Mda. Asadar: tratament cu antibiotic 10 zile. Daca nu se dezumfla cat de cat amigdalele sa poata respira, tre' sa-i scoata macar una, sa-i mai elibereze acolo gatutul. Pb. e ca inainte de 4 ani e total interzis scosul amigdalelor, ideal este sa ramana acolo macar pana la 7 ani.....
Acuma sa vedem. Ah, normal ca n-are pofta de mancare, slabit deja 1 kg intr-o sapt., etc etc. Asa mi-e de mila de el de-mi vine sa plang...

Mathias e mai bine. Adica doarme noaptea super ok, cu o trezire pe la 3-4 (de seara de la 9-10-11, depinde) si apoi dimineata la 7-8. Dar programul s-a mutata ziua Aproape toata ziua sta treaz. Insa e destul de cuminte, iubitu' mamii mic. Numai daca il doare burtica ii trebe in brate. Altfel sta toata ziua in scoica si ne urmareste prin casa, se uita pe geam (cel mai frumos gangureste la fereastra si la becuri ), ne mai trage niste zambete.....

Mnoh, s-a trezit Markus. Va pup si revin cand mai pot....

Mathias creste vazand cu ochii!
Markus e baiat mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Ven, muuulta sanatate lui Markus.

Vikinga sanatate si refacere rapid dupa operatie.(am facut si eu cateva operatii pe os sa imi salvez 2 dinti...sunt nasoale operatiile)SANATATE MULTA.

ciuf, sanatate si lui Luca si sa auzim de bine.

carmen77, Marc zici ca este jucarie! este asa de bine "modelat" de nici nu crezi ca este real!

Acum merg cu David la dr ca de 1 sapt imi are febra si muci...i-am tot dat tylenol si motrin dar nu au nici un efect...

Pup gasca si multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

'neata gagici! Ne alaturam la clubul mucosilor, bolnavilor, etc. Hai ca noi suntem pe vindecare, dar toata saptamana am facut cu schimbul la statul acasa. De cand am inceput sa-l duc la gradi, tot a doua saptamana e bolnav, deci una merge, alta nu. CUlmea e ca trebuie sa platesc indiferent daca merge sau nu, e drept ca numai 50% daca nu merge, dar totusi asa de-a moaca, ma cam oftica treaba. Saptamana asta s-a lasat cu febra de peste 39C, muci, tuse, etc. L-a dus sotul la dr si i-a dat...sfaturi, cica trece de la sine. Stilul occidental, survival of the fittest, sau selectia naturala. M-am gandit la Elena, si la Calin al meu, care din tuse din asta puternica a dat in bronsita si pneumonie. Asa ca m-am luat dupa capul meu si l-am tratat (nu spun cum, ca sigur se gaseste cineva sa-mi sara in cap ). De ieri e ca nou. Sa vedem cu ce vine peste o saptamana.. Va tin la curent.

Ven, mie mi-au scos amigdalele si polipii cand aveam 4 ani. A fost asa o zi memorabila ca si acum imi aduc aminte (desi la varsta aia nu prea tin copiii minte) ca m-a tinut mama in brate in timp ce dr a facut operatia. Am avut acelasi probleme ca si Markus. Io zic sa i le scoti, poate nu la Bistrita, ci la Cluj.

Vik, sanatate si tie. N-am reusit sa citesc ce-ai scris, dar am inteles ca ti se va face o interventie chirugicala usoara.

Restul fetelor, daca v-am omis, e pt ca nu am avut timps a citesc in urma. Acuma cred ca si io si Calin am luat ceva. Cert e ca ma doare capul, gatul si ma simt ca dracu'. Aaa, si tusesc . De mine cine are grija???

Va pup si weekend placut va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Elena si Laura, sanatate! .

Pai cine sa aiba grija? Noi avem grija de noi ... , doar femeia e stalpul casei, si pe noi nu ne doare niciodata nimic ...

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Carmen
Laura T, pai hai spune cum l-ai vindecat pe Calin? eu promit sa nu judec

Elena.. sanatate lui Daviducu.. si caprita mea e tusicioasa... off

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Happy Valentine! Si un pup de la Nadja la David iubi bubiVai ce multi pui bolnaviori! Ven, f nasol ce are Markus mititelul! Si eu in locul tau as fi terminata, mai ales noaptea..! Grea decizie, tinem pumnii poate trece cu antibiotic de data asta. Dar cum de i s-au inflamat in halul asta? Adica e ceva luat de la gradi? De la stat afara mult ori de la bauturi reci? De la ce se face? Si eu aveam probleme inainte, mi se inflamau f des, deodata minune, nu stiu cum s-a terminat. Ultima oara cred a fost acum citiva ani.Ciuf bine ca radiografia a iesit bine, dar atunci de ce tre sa ia asa un tratament? Care e diagnosticul de fapt? Cred ca iti vine greu ca stai asa mult timp departe de pui, intr-o astfel de decizie intotdeauna sunt sacrificii, ce bine daca am putea avea totul asa cum ne dorim.Eu am decis ca anul asta sa stau acasa, tot din cauza de copii, mai ales de Nadja ca e mititica si are nevoie de mami. M-am aerisit ca se zic asa cit a stat mama aici si ma rog cit o sa mai stea pina in martie, apoi o sa mai vine in vara, timpul asta l-am folosit din plin pt mine asa ca acum am luat fara remuscari decizia de a sta acasa. Anul viitor cind o sa aiba doi ani, posibil sa incep munca. Mai vedem. Mi-a ramas in minte americanca aia cu tratament de nervi de 90.000$/luna!!! Incredibil! Poate pe an, ca asa mi se pare ireala suma!!Carmen m-am topit dupa Marc!!!! E o frumusete de baiat!Laura iti dai seama ca m-ai facut curioasa rau sa stiu ce tratament ai aplicat la copil. Si pe aici tot asa te trimite acasa. Am fost cu mama la dr ca are niste insomnii ciudate, o stare de agitatie seara, se simte ca se sufoca atunci cind se intinde in pat. Avea si in ro asa, aici mai putin, dar totusi are. A controlat-o pe toate partile, la inima, i-a dat si din ala pt electrocardiograma portabila ori cam asa ceva, un aparat lipit de piept 24 de ore, apoi glanda tiroida, analize la singe, si m-am foit la dr de nici nu mai stiu cite ori si sa vezi ce aer isi lua de parca citea in stele si in bobi si dupa o luna de asteptat analize, mers pt altele si tot asa i-a dat diazepam. Sa nu mai zic cit am platit din buzunar, mama neavind inca asigurare care sa acopere astfel de costuri..! Pun niste poze, ca sa o vada David pe iubi bubi cu fundita roz bombon in cap:)) A rezistat asa pret de 5 secunde!O sa trimit la toate fetele pe PM, cred ca la multe e linckul sters.Pup u allVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Si da operatie la gingie a fost pt salvarea unui dinte. F nasoala interventia asta Am avut o falca umflata bine, de ieri s-a mai dus insa s-a invinetit locul, de fapt s-a inverzit. Nici sport nu am avut voie sa fac, asa ca dupa ce-s urita mai tre sa fiu si grasa:))Incarc poze dar merge greu de tot..Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput