La multi ani!
poate cineva se mai afla in situatia mea,si as dori un sfat.Anul trecut din cauza unor probleme de sanatate,dr.mi-a interzis sa mai i-au antic.deoarece coaguleaza sangele si ginecologic ma protejeaza dar pe de alta parte sunt un pericol.Problema este ca desi m-am gandt la solutia steriletului ,pt.ca este o metoda sigura si comoda,nici sterilet nu pot ,pt. ca am 2 cezariene.Insa parerile medicilor sunt impartite.Unul zice ca nu risca sa-mi puna steriletul,altul ca totusi s-ar putea.Ce parere aveti?a mai trecut cineva prin situatia asta?
De ce nu folosesti prezervativ?
In privinta steriletului, cred ca daca intrebi 20 de medici, tot atatea pareri o sa ai.
23+ cu
Diana
Nu inteleg de ce nu poti sa-ti pui sterilet?, ce legatura are cu cerariana?Eu am una singura si ma-m gandit mul sa-mi pun sterilet pt. ca ma-m ingrasat ft. mult de la anticonceptionale si as vrea sa renunt la ele.Nu am vorbit inca cu medicul meu ginecolog dar as vrea cat mai curand sa-i fac o vizita si sa vad ce parere are.Poate chiar saptamana viitoare o sa-mi fac timp sa merg la dansa.
Prezervative..hm sotiorul zice ca alea sunt pt. rel.pasagere nu pt.cuplu casatorit,nu-i plac si nici mie.Steriletul e cu risc pt. 2 cezariene,uterul e cu cicatrice profune si e risc de hemoragii.Ce-ar mai fi spermicide si ovule ,astea sunt nasoale au miros urat, fac spume tb. sa astepti pana isi fac efectul ca nu mai ai nici un chef.Calendarul nu se pune cand ai ciclu neregulat.A, ar mai fi sa-l conving pe al meu sot sa faca vasectomie
dar lui e frica si de o injectie ,iar barbatii sunt dispusi la sacrificii de genul asta mai rar.Chiar stiti pe cineva care a facut vasectomie?