Rog sfat scoala generala sector 3 Bucuresti

Rog sfat scoala generala sector 3 Bucuresti | Autor: TrickyKid

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Locuiesc in sectorul 3 zona Nerva Traian si as dori sa-mi inscriu fetita din toamna la scoala generala. Rog pe cei care au experienta cu scolile de aici sa ma sfatuiasca unde ar fi cel mai bine sau ce este de evitat in zona. Ma intereseaza in mod special scoala nr. 81 care este cea mai apropiata.

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nella spune:

Nu cunosc sc. nr 81 ,dar stiu sc. nr 95 din str. Foisor unde a invatat una din fiicele mele si nu o recomand. In apropiere, la Timpuri Noi, se afla pe str. Viorelei o sc. foarte buna ,dar e situata in sectorul 4
Acolo a invatat cealalta fiica a mea si am fost multumita de rezultatele obtinute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

Nella de ce nu recomanzi scoala din Foisor?
Eu tocmai ma gandeam de la anul sa-mi mut fetita,care este acum in cl. a II-a la Scoala Catolica si unde am avut o mare dezamagire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nella spune:

Fiica mea a terminat recent aceasta scoala ,iar eu am facut parte din comitetul de parinti pe scoala/clasa ,si acest lucru mi-a lasat un gust amar.Apoi dintre profesorii de acolo se pot numara pe degete cei ce-si fac "meseria " cu pasiune.
In ciclul primar recomand sa optati pt clasele A sau B ,mai departe elevii scad in performante.
Nu imi permit sa nominalizez ,cred ca am spus suficient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hobi spune:

[quote]Initial creeata de TrickyKid

Buna ziua,

Locuiesc in sectorul 3 zona Nerva Traian si as dori sa-mi inscriu fetita din toamna la scoala generala.
Ce pot sa va spun despre scoala gen. nr. 81 este ca am fost foarte dezamagita.
Pot sa va dau niste exemple, dar inainte de asta ca sa intelegeti va spun ca am inscris copilul la aceasta scoala in perioada scolara 2006-2007,in clasa a VII a. Din cauza serviciului am ajuns in Bucuresti.Deci:
-diriginta i-a spus ca daca vrea sa se integreze in colectiv sa nu mai vorbeasca ardeleneste
-la ora de istorie se vorbea despre meciuri si politica
-la matematica intr-o ora se rezolvau cel mult 3 exercitii,cand nu se facea sudoku, de predat mai putin, noroc in semestrul 2 ca s-a dat teza unica
- informatica au inceput doar din clasa a VII a, iar de unde a venit copilul meu s-a facut din clasa a V a (fara sa fie clasa cu profil)
Ar fi mai multe de spus dar, nici nu vreau sa te dezamagesc, eu vreau sa cred ca copilul meu a nimerit intr-o clasa mai slaba.Vreau sa stii ca in clasele a V media anuala a fost 9,92, in VI a 10 iar la Bucuresti 9,89 si a fost primul din clasa iar urmatorul dupa el a avut media 9,50 ceea ce intr-o clasa este o diferenta foarte mare.
Nu neg faptul ca scoala nu are rezultate la olimpiade, (acesta a fost unul din criterile ce au contat cand am ales scoala), dar dupa aceea mi-am dat seama ca rezultatele nu era la materile de baza. Si copilul meu a participat la olimpiada si a adus scoli o diploma la biologie, daca ar fi si ceilalti profesori ca profesoara de biologie...eeeeeeeeeee.
Trebuie sa luati in considerare mai multi factori, de exemplu cat de departa este de casa, daca are orele de dimineata sau nu. Daca o sa fie in schimbul II dimineata cine are grija de micuta, iar pe timp de iarna cand iese de la scoala o sa fie intuneric.
Sunt scolii care au orele dimineata si dupa care copii isi pot face lectiie sub supravegherea unui pedagog pana cand mergeti dvs. dupa ea la ora 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Am ajuns si eu astazi la Sc 81 si am incercat sa o gasesc pe directoare, insa nu am reusit - eram in afara programului stabil;it pentru vizite joia.

Scoala arata bine, secretara chiar s-a oprit din conversatia la telefonul mobil si m-a indrumat catre biroul directoarei - care cum am spus nu era.

Mi-a placut ca aveau afisate la intrare liste cu copiii participanti la diferitele concursuri si olimpiadea insa nu am gasit nicio informatie despre procesul de inscriere (asa cum am vazut la o alta scoala).

Stie cineva care esta data la care se depun dosarele? Alte informatii despre scoala 81- invatatoare? am citit opinia de mai sus, insa sper ca ciclul 1-4 care tine de pregatirea si daruirea invatatoarei este diferit.

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabib spune:

iti recomand scoala 97, la pod Timpuri Noi, pe str. Viorele.
Fata mea este acolo clasa I si sunt foarte multumita.
Scoala are si posibilitate de program la semi-internat(masa de pranz, efectuarea lectiilor, lb. engleza, baschet, informatica, jocuri, etc).
Dpdv al rezultatelor obtinute de generatiile anterioare, este net superioara Sc. 81 - poti verifica in rezultatele exam. capacitate din anii trecuti.
Nu-ti pot recomanda o anumita invatatoare, dar poti merge si interesa la actualele clase a IVa.
Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicapitica spune:

Va recomand cu incredere Scoala Nr. 81, seriozitatea si rezultatele elevilor spunand mult despre aceasta.
Inscrierile au inceput deja. Important este sa veniti in timpul programului doamnei director ( marti,joi intre orele 11 - 12, iar in restul zilelor intre 14 -15).Actele necesare sunt:cerere de inscriere pe care o veti completa la doamna director, cate 2 copii xerox dupa certificatul de nastere al copilului si dupa cartile de identitate ale parintilor, adeverinta medicala din care sa reiasa ca micutul este apt pentru scoala.
Doamnele invatatoarele care vor avea clasa 1 in anul scolar viitor sunt foarte bine pregatite si inimoase. Un mare avantaj pe care il prezinta scoala este faptul ca functioneaza si un semi internat. Aici elevii isi pregatesc temele cu doamnele invatatoare, iau lectii de limba engleza si germana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

quote:
Originally posted by gabib

iti recomand scoala 97, la pod Timpuri Noi, pe str. Viorele.
Fata mea este acolo clasa I si sunt foarte multumita.
Scoala are si posibilitate de program la semi-internat(masa de pranz, efectuarea lectiilor, lb. engleza, baschet, informatica, jocuri, etc).
Dpdv al rezultatelor obtinute de generatiile anterioare, este net superioara Sc. 81 - poti verifica in rezultatele exam. capacitate din anii trecuti.
Nu-ti pot recomanda o anumita invatatoare, dar poti merge si interesa la actualele clase a IVa.
Succes

Categoric,scoala 97 este in top.Dar nu este in sectorul 4?

Mergi la inceput

Sigur ca ai sanse. Incepand de luni, 10.02, poti veni la scoala cu dosarul pregatit.

Mergi la inceput

Te asteptam cu drag din ianuarie 2009. Pana atunci sa cresteti mari si sanatosi!

Mergi la inceput