Rog sfat scoala generala sector 3 Bucuresti
Raspunsuri - Pagina 2

hobi spune:
dicapitica, dupa cate imi dau seama faci parte din colectivul scolii.
Daca e asa, tin sa multumesc pe aceasta cale scolii ca dupa un semestru si o luna, s-a trimis foaia matricola. Mai bine mai tarziu decat niciodata.

adriana13 spune:
Eu mi-am inscris fetita in calsa intai la scoala 81 si la ultima intalnire cu directoarea am auzit ca inscrierile se fac pana la data de 31 august, ptr ca asa ii ogliga Ministerul. Din cate am inteles sunt in prezent 100 de locuri si 107 copii inscrisi si ramasese ca la sfarsitul lunii august sa vada cati s-au inscris si sa mai faca 0 clasa noua de a intaia.
Am stat de vb si cu invatatoarea fetitei mele si mi-a s-a parut foarte in cunostita de cauza si foarte devotata meseriei care o are
Adriana

ronek spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui loryi1974
Eu chiar vreau sa imi inscriu copilul la scoala aceasta.Noi stam aproape de Blv.Unirii cu Nerva Traian si cred ca apartinem scolii 72 care nu mai functioneaza si oricum era cu probleme.Sunt sanse ca,in aceste conditii,fetita mea sa poata fi inscrisa la 81? |
In perspectiva inscrierii fetitei mele in clasa I-a, incepind cu anul scolar 2009-2010, va adresez rugamintea de a-mi comunica daca ati reusit sa obtineti informatii suplimentare legate de scoala nr.81 (ex.: invatatori, program semi-internat, atmosfera in scoala, activitati desfasurate in scoala si in afara ei etc.)
Cu multumiri,
Romeo Nechita