* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (107) *
Raspunsuri - Pagina 17
creata2008 spune:
Helloo, hellooo, dragele mele, si LA MULTI ANI! Suntem deja in 2008 si vad ca mai avem o mamica. Felicitari Lorena! Sa fiti sanatosi si mancaciosi! Nu am citit inca din urma despre nasterea ta, dar ma p0un imediat la punct.
Ioana... si Irlandeza: maine e ziua cea mare, nu-i asa??? Pai hai sa fie intr-un ceas bun, la Ioana cu cuc sau fara, la Irlandeza cu parul roscat si cret sau nu. Sanatosi sa fie, ca asta e cel mai important! Tinem pumnii si incepem galeria.
Mai citesc din urma si mai dau si eu niste raspunsuri...
Creata 1 si Creata 2 in 38+
Maria Ilona
AMR - undeva intre 7 si 19 zile...
creata2008 spune:
Laura, multumim de aprecieri. Imi pare rau ca esti consemnata la pat, nu pot sa spun ca stiu cum e. Dar, pana la urma, facem orice pentru a ne itne puiutii in brate, nu?? Te strang in brate, pupa-l pe Dimitris si ai grija de tine in continuare. Nu ne asteptam sa citesti din urma, dar macar intra din cand in cand si da-ne de veste despre voi! 
Ereena spune:
mitzu , eu am luat cadita tot de la baby ok , mi se pare ideala si pt cea mai neindemanatica mamica(cu forma pt bebe si material antiderapant), a fost 90 lei , miri era extrem de multumita de ea.Mi-a placut si cea a ellenutzei , de la cam si era si mai ieftina 75 ron parca .Nu mi se pare foarte mult avand in vedere ca o vei folosi destula vreme.
Irina
36+
Matei
POZE
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
irlandeza spune:
Inca sunt prin zona, contractiile sunt neregulate acum. Mai asteptam.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
39+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 1 zi ?!?!

laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by ancasoare
Buna, fetelor!
Am rezolvat-o cu dopul azi noapte cand am mers la spital... am vb cu doctorita mea care m-a trimis la medicul de garda sa ma controleze ca sa fim siguri cum sta treaba. Am cam lalait-o de la ora 2 dupa-amiaza cand am descoperit gelatina aia la dus si pana la 1 noaptea cand m-am hotarat sa merg dar a fost o alarma falsa.
M-a urcat pe masa si m-a controlat, a durut ca dracu' controlul pe masa, am crezut ca vrea sa imi scoata matzele pe acolo. Oricum groaznic, similar cu ce povestea Angelique de la nastere... aproape ca m-a busit plansul de durere iar medicul a fost ok, imi tot spunea sa stau un pic mai relaxata. Colul e inchis, membranele nu erau rupte sau fisurate.
Mi-a facut si ecografie sa vada cum e bebe si lichidul amniotic, totul e ok.
Mi-a explicat ca acest dop gelatinos se poate reface, sa fiu atenta daca se mai pierde din el ca nu cumva sa pierd si lichid. Dr de garda a fost f. amabil, ne intreba daca vrem s-o sune pe dr mea sa ii spuna cum sunt... i-am zis ca daca e totul in regula n-are sens s-o trezim la 2 noaptea.
PS: pt fetele care nasc la Polizu: daca aveti Doamne-fereste vreo urgenta, e bina sa va spuna medicul vostru cine e de garda. Pe mine aseara m-au intrebat asistentele de la camera de garda cine e medicul meu si daca mi-a dat un nume de dr care sa ma vada. Cand le-am spus l-a chemat din spital pe dr respectiv, desi mai era alt medic acolo.
Bad Dobby!36+
BB Stefan Cristian
AMR 4 SAPTAMANI
poze hainute BB http://family.webshots.com/photo/2312401470102534714FRmYZr
Anca, eu din acest motiv al pierderii unei parti din dopul gelatinos sunt consemnata la pat din ziua de 26 decembrie pana cel putin pe 11 ianuarie cand voi merge la control...
Mie doctorul mi-a spus ca este o problema serioasa si ca nu trebuie sa risc sa nasc mai devreme de 37 de saptamani. Bine, eu am pierdut o chestie gelatinoasa maronie, poarca la tine era galbena...
Si eu am fost impresionata de cum s-a purtat medicul de garda si asistenta si ecografista cu mine atunci cand am fost la urgenta la universitar...
Ba chiar a insistat sa vorbeasca la telefon cu medicul meu sa-i spuna ce a cosntatat...
A fost o cu totul alta atitudine decat cea pe care o cunosteam eu de cand am nascut prima data..
Pacat ca a trebuit sa se intample o nenorocire la universitar ( si altele in alte spitale...) ca sa se schimbe ceva in sistem...
Ai grija de tine si stai cat mai mult in pat !!!
Laura
35+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Mitsu-bishu spune:
miri, ereena, va multumesc de sfaturi... Ma gandeam ca atunci cand creste putin bb nu o sa mai vrea sa stea in "forma" lui... Nu e vorba de $ cat e vorba de spatiu... Ca doua cadite chiar nu am unde sa le bag! 
37+ 
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici
Atat mai avem!
creata2008 spune:
Honey, draguta de tine. Esti in 33 saptamani si ai senzatia ca mai ai o gramada de facut pentru bebe si pentru casa? Stai sa vezi cand ai un amr intre 7 si 19 zile si ai senzatia ca NU ai facut nimic si ca mai o groaza de spalat, n-ai calcat nimic, nu ai geanta de spital, nu ai facut tampoanele siiiiii.... oooof! Este esential sa le iei pe toate usurel, sa te apuci de prioritati, ceea ce vad ca ati si facut (gen vopsit camera) si apoi toate se vor aseza usor, usor. Sau, vorba americanului, will fall into places. ![]()
Te pupam si nu te agita, dar scrie in ce stadiu mai sunteti.
PS: ma indoiesc ca la 33 saptamani, bebelica are 3.600 kg. Ar fi muuuuuult prea mult. Poate 2.600. Asa ar fi mai ok.
irlandeza spune:

LAURA I.

Tu ai mai multe sanse decat mine, sa nasti maine
39+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 1 zi ?!?!

emiliapop spune:
Fetelor si eu experimentez tranpiratul ala instantaneu ma schimb la tricou si dupa 2h imi e frig si tb sa ma imbrac. Mi se uda si parul in cap.
Da eu m-am speriat rau aseara ca am zis ca dau ortu popii ca eram la TV cu sotul si Alex alerga de colo colo prin camera ca nu vroia sa doarma si odata imi pleaca imaginea ochilor spre dreapta si am simtit ca ma duc asa...si ma ridic repede in fund ma uit la sot si il vad in dublu exemplar si parca in ceata,sotul aprinde lumina si eu eram terminata de spaima ca nu am mai patit asa ceva
, l-am luat pe Alex in brate si ma gandeam daca mor cine imi mai creste copilul?
Eu la ultimele analize aveam anemie si calciu sub limita,o fi de la astea ca am cam neglijat cu vitaminele ca ma fac
da'uite ca m-am speriat si am inceput sa iau din nou.
A mai patit cineva ca mine?
emilia
cu
Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
AMR 7 saptamani !!! 
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by danybvfetele.De ieri am si eu o problema : eu am burta cam maricica acum si este foarte tare si am observat ca bebelusa nu mai misca asa des cum facea pana acum , bine ea misca dar sunt miscari mai incete si mai putine , am sunat-o pe dr mea dar nu raspunde la telefon , nici nu stiu ce sa fac fiindca mi-e groaza sa ma duc in spital dar pana la urma cred ca voi face o vizita .Este vreuna dintre voi care simte si ea la fel ?
Si bebelina mea misca mai rar acum, din lipsa de spatiu, in schimb se impinge tot timpul in mine, asa ca stiu ca e OK.
39+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 1 zi ?!?!