Andrei Gheorghe - un tatic la Desprecopii.com

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

O fi fost sincer dar cred ca a exagerat cu mult. Eu sunt o persoana directa si imi plac lucrurile spuse pe nume dar el o spune cam badaraneste. Ar putea fi la fel de direct dar cu tact si bun simt. Apoi, copilul, chiar si in viziunea unui barbat (altul decat A.G. bineinteles) poate fi extrem de interesant cu mult inainte de 3 ani. Daca el ca tatic nu a simtit decat nervi cand copilul urla si daca un bebe de cateva luni i se pare ceva plictisitor sau altcumva atunci nu pot decat sa-l compatimesc.
In rest, are dreptate

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Sincer si direct la el inseamna chiar un pic vulgar... eu daca l-as auzi pe tati sa zica ca copilul lui e: antipatic, urat, ca ii vine s-o ia la palme, s-o ia de par, sa o tarasca prin casa… si ca tot acest prezent i-l dedica acestei mucoase, nerecunoscatoare, nesimtite, care nu da doi bani … cred ca l-as bate eu...
in rest articolul e frumos in sine ca arata parerea unui tata si e scris frumos asa cum o face Witchie de fiecare data.

Lilia si Amelia(26.09.2004)


Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

mi-a placutbravo witchie

'Success' comes before 'work' only in the dictionary

Love to fly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

E interesant articolul, dar Andrei Gheorghe nu e pe lista preferatilor mei. Arogant, insensibil si nesuferit sunt cuvintele care imi vin acum in minte.
Articolul e

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Nici eu nu pot sa spun ca-l simpatizez prea mult, a fost o vreme cand ii admiram curajul de a spune lucrurilor pe nume, apoi a inceput sa sara peste cal si mi-a trecut admiratia cand a devenit badaran si obraznic. Totusi interviul mi-a placut mai mult decat alte interventii ale lui din ultimii ani, desi a fost destul de violent in exprimare nu pot sa nu apreciez sinceritatea. Acum sa fim seriosi, cine spune ca nu i-a venit niciodata sa-si cafteasca copilul sau nu si-a privit niciodata copilul ca pe "o mucoasa, nerecunoscatoare si nesimtita care nu da doi bani" pe zbaterile noastre sa le asiguram tot ce le trebuie ba mai mult, acela ori este un mare norocos ori un mare mincinos, din doua una.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

whoa! mi-a placut, eu sunt fan declarat demult "Ardei" Gheorghe; e cumplit si haios de sincer, asta e. Singura chestie pe care a declarat-o si mie nu mi-a placut e urmatoarea:
Intrebare: Bine, dar si barbatul, ca si femeia, are cel putin 7 luni sa se obisnuiasca si el cu acest gând, ca va fi tata...

Ardei: N-ai nici un fel de pregatire, termina#355;i cu chestiile astea… la urma urmei, te culci cu iubita pentru ca ai o erectie si pentru ca îti doresti foarte tare o satisfactie cu persoana aceea si în momentul ala se petrece un mare miracol biologic, dupa care… shit happens, asta e, frate, vine un copil. Îti refaci cotidianul în jurul lui sau nu… poti sa-ti pastrezi existenta ta asa cum doresti tu.

yeah right, in secolul XXI ai vrut doar o erectie si iaca te-ai trezit si cu un copil io astept sa vad cate cratite & tigai ia in freza Mr. Ardei de la noi pe-aici

in restMergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Mie mi-a placut interviul. Nu-mi place personajul si nici cum se comporta in emisiunile lui, dar nu vad de ce unora li se pare ingrozitor de insensibil... Spune niste adevaruri, fara metafore si inflorituri patetice. Eu lucrez cu adolescenti si nu vad nimic deplasat sau vulgar in ce a spus el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Mi-a placut ,chiar daca pe alocuri m-a izbit sinceritatea cam dura.
So,partea buna e ca macar am priceput de ce nu sta sotul meu cu fetita noastra de 9 luni mai mult de 1-2 ore pe zi nici macar in concediu.Nu ma indoiesc ca o iubeste si ea e topita dupa el,dar nu are pur si simplu rabdare si nu stie ce sa faca cu ea.Dar macar am sperante ca mai tarziu se vor schimba lucrurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Pacat c-a divortat dupa 24 de ani de casnicie: http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=187890
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

Daca mai mult de o erectie nu e in stare...
Nu se dezminte, badaran pana la extrem si de un teribilism care nu mai tine la varsta lui.
Nu mi-a placut niciodata individul

Mergi la inceput