nasterea in apa - o alternativa, un miracol

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Sorana, da... ce sa zic, ai dreptate, doar eu vorbeam de cazurile pe care le-am vazut pe Discovery cu ..nasterea in masina, ce misto de ele.

Acina, hai ca am ras, dar iti spun, dr. de acolo si tot personalul sunt atat de misto ca oameni, daca sora ta e echipata, pot sa jur ca o lasa sa stea, ei fac totul pentru confortul mamei si al copilului. Pe al meu l-a lasat si cu mine in camera cand aveam contractii si cica atunci nu e voie, dar le-am zis ca m-ar ajuta si l-au lasat. Chiar ma intrebau dupa aceea: "ti-a facut bine ca a fost sotul langa tine?" Si eu le-am zis: "Da, ff, bine." Pe naiba mi-a facut bine, mie mi-a facut bine epidurala, dar nu era sa le zic asa, dupa ce ca ma lasasera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

scuze acina, acum am vazut ca m-am confuzat...nu ai nici o prietena care o sa nasca la bv in curand.
asa cum am scris eu pe 31 ian am programare la dl dr Baiulescu si pe 14 martie am dpn.

oricum o sa va tin la curent cu ce se intampla...asta daca moderatorul imi posteaza si mie mesajele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

martie, cand o fi sa nasc, pot sa il imprumut pe sotul tau sa stea langa mine??? vad ca face fata. Al meu m-a anuntat de pe acum ca el nu rezista la asa ceva, lesina pe acolo. Cica sexul "tare"! tare-n gura, poate.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by iepumic
.la care el zice: "da' ce trebuie sa mergem tocmai pana la Brasov? in cada nu poti?

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Iepumic ia zi cand ai DPN?
Luna
Martie vb serios ca ar mai lasa si pe altcineva ?Super.Eu cand am nascut prima data evea12 persoane pe langa mine asa ca una in plus acum si apropiata ar fi super.

Anca 20 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by acina
Luna

iti doresc sarcina usoara in continuare si nastere cat mai usoara
citesc aproape zilnic topicul si la urmatoarea sarcina sigur voi naste in apa

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Luna merci mult iubita, intre timp nasc eu si o sa povestesc cum a fost.

Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Iepumic,
al meusot a asistat, era f smecher pe acolo, dar cand m-au dus in rezerva a inceput sa planga, cred ca era si f obosit, nici acum nu-mi dau seama exact ce anume l-a determinat sa planga.

Acina,
chiar sa-l intrebi dinainte pe dr., precis te lasa

Mergi la inceput

Martie, poate a fost omul impresionat rau dar datorita tensiunii nu a putut reactiona pe moment(cand ai nascut), dupa aceea arealizat el cum a fost si a plans.E ceva normal.Poate era de fericire, necontrolat plansul deci.Iti dai seama ca si pt el a fost o experienta nemai intalnita si deosebita.
Al meu sot era impotriva prezentei sotului la nasterea copilului, dar cand am nascut, m-a intrebat din senin daca vreau sa vina cu mine ca el vine in sala, nici problema.Ma bufnit si rasul cand l-am auzit ce-mi zice iti dai seama ce l-au impresionat tipelele fetelor care nasteau pe acolo.

Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Ancuta, n-am nici un DPN deocamdata ca nu sunt . Dar ca o inginera adevarata, ma documentez din timp si abia apoi execut.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput