nasterea in apa - o alternativa, un miracol
Raspunsuri - Pagina 7
ana1980 spune:
Intradevar dr este super de treaba. Poti vb cu el tot ce vrei. Mie mi-a placut foarte mult de el ca e deschis, iti spune care-i treaba, nu umbla cu ocolisuri.
Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro
iepumic spune:
martie, multumesc de carte, sper sa o mai gasesc ca daca e din 2003 .....de obicei am observat pe libraria on-line ca toate cartile legate de sarcina sunt epuizate din stoc!!! E bataie pe ele. O sa fac o incercare.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
acina spune:
Ana , Martie
am vb cu dl dr si mi-a pus intrebari despre ce varsta am, analizele mele din sarcina, il interesa mai ales pliul nucal, TT .I-am zis ca am facut si amnio.I-am zis ca sunt la a doua sarcina si ca prima data am nascut natural cu epidurala.Ma intreba de varsta sarcinii si i-am zis ca voi avea 29 de saptamani atunci.Pana ajung la el fac si eco morfologica fetala.Deci super o sa fie.Mi-a zis ca pt orice problema pot sa-l sun.Asa ca Bv scrie pe mine in martie .Abia astept sa vedem daca pot naste natural si de data asta .A si inca o chestie, imi zicea sa fac tot posibilul sa vb cu cineva care a nascut in apa nu doar din ce am citit in carti.Aici m-ati documentat voi , va multumesc.
Mai fetelor voi imi schimbati soarta in bine.
Anca 20 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
iepumic spune:
Hai sa va amuz putin: ii zic sotului acum vreo 2 zile ca eu vreau sa nasc in apa, la Brasov...la care el zice: "da' ce trebuie sa mergem tocmai pana la Brasov? in cada nu poti? numai ca trebuie sa dam drumul la apa cu vreo 2 zile inainte ca pana se umple nasti!" (avem niste probleme la baie cu apa calda).
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
Fournicutza spune:
martie, cum a ramas ti-a dat d-nul dr OK-ul sa postezi nr dansului de telefon?eu ma pregatesc sa fac bebe, m-as simti mai linistita sa stiu ca am la cine sa apelez avand in vedere ca sunt speriata de nastere.e o chestie psihica cred.........
pup
martie spune:
Acina,
Hai ca am emotii pentru tine, abia astept sa ne povestesti si tu despre... broscuta ta, ratusca... in finee bebicul tau, cand se va naste.
Sotul tau ce zice, o sa asiste?
Tu faci peridurala?
Iepumic,
Nu e nici o gluma, in strainatate e o practica larg raspandita, mai ales in tarile nordice, unde cred ca 90% nasc in apa. Daca sarcina se prezinta ok, nasti acasa cu o moasa, e chiar super, asa am vrut si eu, dar n-aveam moasa.. Am vazut pe RTL, mai demult sau pe PRO7 si in Germania se naste in apa in orice spital, am o cunostinta pe care a intrebat-o ce vrea, sa aleaga: natural, cezariana sau in apa.
sorana spune:
Suna super. Daca mai fac vreun copil vreodata acolo ma duc!
Martie sa-ti traiasca fetitele!
Sa stii ca cu asta eu nu sunt de acord
"Toate femeile "nasc repede" din momentul in care ajung la spital pt. ca li se administreaza oxitocina, altfel nu ar mai naste nimeni in 2 ore."
Am o prietena care a avut norocul sa nasca in 10 min. de cand a ajuns la spital si a facut pe drum 15 min. Serios i-a zis dr. ca avea sanse sa-l scape pe jos in masina ...... Asa ca suna mai rezonabil sa stai cateva zile acolo ....
Sorana si Monica (5 ani)
ana1980 spune:
acina ne pare bine. Sa fie totul ok si sa nasti in apa. Si mai vb dupa de pareri si impresii.
Iepumic da, ne-ai distrat....N-ar fi rau deloc daca s-ar putea. Dar la noi mai dureaza.
sorana super bine pt prietena ta. Sunt cazuri si cazuri.
Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro
acina spune:
Martie, da asa as vrea sa nasc cu epidurala.Acum sper sa mearga al meu sot cu mine cand am consultatie, daca nu merg cu sora mea.Am si ras ieri de ea zicea -"auzi fetita (adica eu) crezi ca se poate sa mai asiste si altcineva in afara sotului la nastere?"Zic ce vrei sa vii si tu sa-mi faci galerie?" ea zice "Daaa"
O sa va povestesc cum a fost , intre timp poate mai naste cineva acolo si avem pareri si mai proaspete.
Anca 20 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
amira_roxana spune:
acina, eu pe 31 ma duc la d-l dr si pe 14 am dpn. prietena ta pe cat trebuie sa nasca?