nasterea in apa - o alternativa, un miracol

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

acina, eu sunt la prima sarcina, si vreau sa nasc in apa! daca e totul ok, asa o sa fie! o sa aflam pe 31 ian, cand mergem la bv, la d-l dr!

atat eu cat si sotul eram f documentati in ceea ce priveste nasterea in apa, dar nu stiam ca se mai fac la bv, am aflat de curand prin intermediul forumului (multumita lui martie si ana1980). sincera sa fiu daca nu se poate sa nasc in apa, o sa nasc la medlife cu cezariana. ideea de a naste normal, cu riscul unei epiziotomii sau rupturi, nu imi surade deloc, nici travaliul agonizant care ar putea dura n-spe ore! asa k sper sa fie apa, ca sa nu fie nevoie de epiziotomie si nici ruptura, si sa fie ok! oricum o sa aflati pt ca o sa va tin la curent cu ce se intampla!

intre timp...imi cam pierd rabdarea si desi as avea o gramada de lucruri de facut, nu prea am chef! vreau sa treaca mai repede si sa o vad pe bblina mea, sa o vad ca e ok!

ROXANA viitoare mamica de sirena AMIRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Roxana bravo tie pt curaj.
Abia astept sa mergi la dl dr pe 31 sa vii cu vesti proaspete.

Anca 21 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

amira-roxana, sa ne tii la curent cu noutatile si sa ne povestesti ce ti-a zis medicul la consult, pe 31!!!! Tin pumnii sa fie bine.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvionex spune:

salutare tuturor!

amira_roxana - neaparat sa ne scrii; iti urez bafta maxima si sa se intample cum iti doresti; La ce dr. mergi? Eu am programare la dr. Baiulescu pe 13.03 (prima consultatie); numa' de bine!!!
PLUS
multumesc lui martie in primul rand pentru ca a avut initiativa de a posta acest subiect si tuturor celor ce au completat. Citesc de vreo saptamana cu "sufletul la gura" despre miracolul nasterii in apa. Eu sunt la prima nastere (dpn 19.07); aveam mari emotii pana sa citesc aici, dar acum mi le-am mai domolit.

Mergi la inceput

Silvionex si eu tot pe 13 martie , la ce ora esti tu? Eu la 15.30.Cine stie poate ne vedem pe la Bv.
Incearca sa bagi repede 10 mesaje ca sa scapi d emoderarea lor.

Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

silvionex, bineinteles ca la d-l dr Baiulescu merg! la cine altcineva?!
de fapt cred ca trebuie sa cautam o solutie, sa-l aducem pe d-l dr in Bucuresti, poate sa-l clonam! vad ca suntem din ce in ce mai multe care mergem la Bv sa nastem!
multa bafta si tie si bine ai venit pe forum!

ROXANA viitoare mamica de sirena AMIRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

silvionex bine ai venit printre noi. Te asteptam si pe tine cu detalii. Ai luat o decizie excelenta Sarcina usoara in continuare!

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Buna,
Am fost la eco morfologica.
Concluzii, broscuta din burtica e bine dezvoltata are 435 g , are 2ochi, 2urechi , nasuc, gurita, 2 manute , 2 picioruse si o pasarica.mi-a mai confirmat si Dl Dr ca e fetita.
Creierasul dezvoltat bine, inimioara bine, lichid amniotic in cantitate normala.deci este perfectaaaaaaa.
Nu a vrut sa se miste s-o vedem in actiune , ca ii era tare somnica.Statea cu capusorul de peretele uterului lui mami si manutele incrucisate.singura chestie deosebita pe care a facut-o a fost sa inghita lichid si sa bage degetelul in gura.
Acum ramane sa ne vada si Dr Baiulescu ca sa ne confirme ca e ok si sa putem s-o facem pe broscuta inotatoare.
Pupici.

Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Marite, am si eu o intrebare, cand ai nascut la Clinica Eva? Am vazut pe site ca la nasterea acvatica, scrie: "acest serviciu este in stadiu de proiect si va fi pus in practica in curand". Cand ai nascut tu a fost totul legal-oficial, au toate autorizarile de la Ministerul Sanatatii?
Scuze daca ai mai raspuns la intrebarea asta dar n-am citit toate 12 paginile. Eu sunt curioasa in legatura cu subiectul asta dar nu se pune inca problema; stiu ca la Rupea(tot in jud. BV.) se nastea in apa dar au fost inchisi pt ca nu intruneau conditiile igienico-sanitare.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Alina, una dintre fete a nascut in aprilie si alta in august anul trecut.
Sigur se poate naste in apa la clinica, desi pe site lor ai dreptate asa scrie, caci eu am vorbit acolo si chiar am programare la ei.Probabil ca site-ul nu a fost actualizat.

Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput