Poznasi, dar dragalasi - 01-02.2004

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Ati vazut ce zapada e afara? Nu am mai vazut atata zapada in Bucuresti de ani de zile, nu imi vine sa cred. Azi aveam plan de colindat prin oras, dar nu cred ca pot iesi cu masina din cartier deocamdata. Cum o fi prin oras?
Anca, m-am uitat in album dar nu am descoprit pozele de la ziua lui.
Cam bate vantul afara dar cred ca ne imbracam si iesim pe la zapada.Mai mult ca sa facem poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

monica, sint ultimele 6 poze
v-am zis ca n-am facut mai deloc

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Hehe, noi azi aveam in plan sa ne intoarcem in Romania, da' e posibil sa ne schimbam planurile daca nu se poate ateriza

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pfiii ce vreme, aici la mine sunt izolata si troienita. Eu tare as mai hiberna. Nici nu am mai plecat cu Andrei la doctor, am lasat pe maine sa vedem cum ajungem.

Tania, multa sanatate. Acum ca ai zis de chef la local, nu ne lasa curioase si povesteste.

Anca, copiii s-au distrat, se vede, iar eu salivez la tortul ala. L-a ochit si Alex si zice yam yam.

Imelda, dar sentmentala mai esti! La mine arata tare frumos in curte, insa gandul imi e numai la cum plec eu de aici daca e ceva cu copiii. Eu am o fixatie ca nu ar trebui sa ninga in orase, numai pe camp si la munte. Poti sa ma injuri.

Monica, la noi e infernal de iesit din complex, al meu a plecat cu Q7 al meu, eu sunt imobilizata. Nici in oras nu e mult mai bine.

Adina, chiar la voi ma gandeam, daca v-at intors sau mai e de asteptat. Dati o fuga la shopping sa va treaca necazul ca mai amanati intoarcerea.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

eu de dimineata ma tot uit pe net la zapezile voastre - moamaaaa
aici e soare cu dinti - cam minus 8 grade - brrr

Adina, poate aterizati la caldurica undeva :)

am uitat sa va spun ca l-am masurat pe Matei la 4 ani - are 111,5 cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Rox, sunt si sentimentala, intr-adevar. Sunt un soi de copil mai mare -spre fericirea copilului meu!
Ceea ce nu v-am spus este ca dupa amiaza inainte de a iesi cu Andrei la zapada, am mers si am scos masina de sub troiene. Asta tot in caz de urgenta,doamne fereste!

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

http://craiustefan.3x.ro/

http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Mda, eu as fi avut de curatat numai vreo 300 m de strada. Al meu a ramas blocat la coltul soselei (de unde incep cei 300 m) si a stat saracul sa lopateasca si sa faca partie pentru mine sa pot merge maine la doctor cu muciosii mei.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Roxi, mai bine iti iei un elicopter, ceva!

Am auzit ca prin Pipera a fost jale cu dezapezitul...imi zicea taximetristul care m-a adus acasa, vie si nevatamata, cu ceva intarziere dar nesemnificativ pe langa ce au patit altii. In Otopeni era omor si la sosiri (imi imaginez ce era la plecari), nimeni nu-si gasea bagajele, la ghiseul de reclamatii nici nu puteai intra de cata lume era...uff saracii.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Adina, chiar ca ati avut noroc!
citeam acum pe net ca e nebunie in aeroporturi
la noi nu e nici o zapada, decit din aia veche. doar frig rau - brrr

intrebare la Matei azi dimi: mami, facem doisprezece sau osutadouazecisiunu?
eu: ce?
el: 12 inseamna: 1 - ne jucam, 2 - mincam
121 inseamna 1 - ne jucam, 2 - mincam, 1 - ne jucam

am ales 121, evident

Mergi la inceput

Anca, eu as fi ales zero.

Adina, bine ati revenit cu bine.

Azi am iesit, fost cu copiii la dr, cica nu au nimic decat tone de muci. Alex poate merge la gradi de luni

Rox ,

Poze

Mergi la inceput