Casnicute sexy (153

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ref poze, nu stiu cum sa le pun pe picassa, sunt facute cu ap sotului si nu stiu cum le descarca el ca nu merg luate cu copy si paste si puse in picassa, asa cum fac eu de obicei cu cele pe care le fac la papitza...am sa-l intreb diseara si daca reusesc sa invat le pun stiti ca sunt atehnica

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

pai cat ma uit la un film se spala si ele si le intind linistita nu cu ruxi dupa mine care vrea sa intinda si ea

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Eu am reusit sa pap in doo zile tot platoul de bombonele Sigura singurica. Cine imi da un premiu? Un alt platou cu bombonele sau prajiturele,"ofcors".

Doina,sanatate multa lui Dan. 55 de RON zici? De fapt,ce ma mai mir? Eu ieri am lasat la farmacie 90RON pentru medicamentele copiilor.

Am uitat sa va spun ca dimineata am program de vorbareala cu fii-mea.Sta si asculta atat de atenta ceea ce spun si imi trage niste zambete cu gura pana la urechi. E atat de dulce...imi vine s-o pap toata toata. Robert a fost un bebelus tare serios,cu greu smulgeai un zambet de la el.Cred ca de asta sunt acum asa topita.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Miha , un flacon de 35 gr, ...55 ron si am luat pana acum vreo 8...asta e viata in RO....nu intra nimic la gratuitati...pansamente sterile...apa oxigenata...
Ce meniu faci?
Danelutza, si eu am bagat la masini sa spele...mai greu cu uscatul, le geruieste si le rotesc pe langa sobe pana...
Gusta, asa este cu escrele astea e nasol de tot.
Am vorbit cu Soni, cica este un spray bun si niste pansamente cu medicamente cicatrizante bun in Italia, sa vedem cat costa pentru 30 zile, caci astea...escarele se vindeca greu de tot.Maine imi spune Soni .
Monica la ce filmulet te uiti?
Lianaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

miho, tu le facusi? daca da...cum ca stiu ca bombonelele astea au ca o "biluta" mica ca de napolitana..si eu ma gandeam sa le fac candva...dar nu stiam cum sa fac
arata/u rare bine sa-ti fie de bine
pup vorbareatza si zambareatza

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

doina aseara am vazut I AM LEGEND cu Will Smith...super fain filmuletul..in seara asta...inca nu stiu...dar am de unde alege

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Monica,alea originale de la magazin is cu napolitana,astea-s fara.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

aha...multam...am priceput
vazusem undeva o reteta in care puteai rupe din foile de napoilutana si sa amesteci asa in compozitie...

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

aha...multam...am priceput
foile de napoilutana

ce fel de foi sint alea, braziliene, ca eu n-am auzit de ele

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cuscra te invidiez rau de tot, nu pentru ca ai papat toate bomboanele ci pentru ca nu te ingrasi, ceea ce la mine se vede imediat

Doina sa-mi spui si mie cit costa spray-ul din Italia.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput