Casnicute sexy (153
Raspunsuri - Pagina 13
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Sanatate multa Amirei. Cind aveti botezul, ca parca ai spus ceva de Sf.Ioan, sau n-am inteles eu bine ?!
Ai inteles bine.
Acuma incerc sa fac un meniu pt botez.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
offf...miha...bine ca a scapat fara febraprintesa mica si ochioasa...si pe fratiorul ei...el cum se mai simte?
Sunt bine amandoi,multumim.
Robert inca mai are muci,speram sa treaca cat mai repede.Amira, Robert si mami Miha
monica-elizabet spune:
ma bucur ca sunteti mai bine...wow ce fain...tocmai de sf Ioan aveti botezul...Doamne ajuta!
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mariussimiuc spune:
Da,si pe Robert tot de sf Ioan l-am botezat si am vrut neaparat sa o botezam si pe Amira tot in aceeasi zi.Nu le am io cu chestiile astea bisericesti,dar cica e f bine pentru copil sa fie botezat atunci,in apa sfintita (dupa Boboteaza).Si daca e pentru binele copilului...![]()
Amira, Robert si mami Miha
monica-elizabet spune:
da miha...asa este...orice pentru binele copilului ![]()
si eu as fii vrut...dar alex e nascut vara si ruxi mult prea aproape de sf ioan ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
doinabita spune:
Buna sexoaselor!
Bine fetelor, o sa il pozez imbracat...restul va ocupati voi...
Monica, fara nici o gluma chiar tunel tebuia facut daca mai ningea si azi.Cand am deschis azi usa la hol...am zis ca nu e adevarat, avea zapada aproape 1.5 m.A facut si Gicu si Catalin partii cateva ore, nu am vazut asa ceva.Pe case zapada are un metru, fereasca DD sa nu cedeze acoperisurile....
Noi suntem nitel suparati 

una din escarele lui Dan nu vrea de loc, am cumparat o gramada de alifii, una este vindecata aproape , iar una 

.Maine vine un chirurg acasa sa o vada

Si alifiile sunt numai la 55 ron tubuletul de 35 gr.Nu mai stiu cu ce sa mai dam 

Domane fereste sa nu ajungem la bisturiu

.
Voi ce faceti?va tavaliti in zapada? ca pe mine m-a tavalit Gicu azi in zapada de nu mai puteam iesi.....
Doina Bita
monica-elizabet spune:
quote:
Originally posted by doinabita
Buna sexoaselor!
Bine fetelor, o sa il pozez imbracat...restul va ocupati voi...
Monica, fara nici o gluma chiar tunel tebuia facut daca mai ningea si azi.Cand am deschis azi usa la hol...am zis ca nu e adevarat, avea zapada aproape 1.5 m.A facut si Gicu si Catalin partii cateva ore, nu am vazut asa ceva.Pe case zapada are un metru, fereasca DD sa nu cedeze acoperisurile....
Noi suntem nitel suparatiuna din escarele lui Dan nu vrea de loc, am cumparat o gramada de alifii, una este vindecata aproape , iar una
.Maine vine un chirurg acasa sa o vada
Si alifiile sunt numai la 55 ron tubuletul de 35 gr.Nu mai stiu cu ce sa mai dam
Domane fereste sa nu ajungem la bisturiu
.
Voi ce faceti?va tavaliti in zapada? ca pe mine m-a tavalit Gicu azi in zapada de nu mai puteam iesi.....
Doina Bita
of Doina, sanatate multa lui Dan sa-i treaca escara...

monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
gusta spune:
Miha multa sanatate la copii si spor la pregatirea meniului de botez
Monica cam cat ma lasi sa astept.
Doina nasol cu escarile.
Danelutza sa fii si la mine la spalat ca se cere dar eu servesc maine ca azi nici un chef nu am.
Marilena si Mara Augusta
monica-elizabet spune:
Marilena si eu sunt in aceeasi stare...bag diseara la spalat ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Danelutza spune:
Doina sanatate multa lui Dan.
Gusta am bagat astazi ultima masina, ca daca duminica se sfintesc apele, stagnez o saptamina, ramin doar cu calcatul.
Cuscra atunci tineam eu minte ca ai scris ca faceti botezul de Sf.Ioan. Sa va ajute Doamne-Doamne.
Monica dar tu noaptea nu dormi, pui rufe la spalat ? ![]()