Casnicute sexy (153

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

Sanatate multa Amirei. Cind aveti botezul, ca parca ai spus ceva de Sf.Ioan, sau n-am inteles eu bine ?!

Ai inteles bine. Luni avem botezul,iar petrecerea,in speta cumatria,o vom face sambata.
Acuma incerc sa fac un meniu pt botez.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

offf...miha...bine ca a scapat fara febra printesa mica si ochioasa...si pe fratiorul ei...el cum se mai simte?

Sunt bine amandoi,multumim. Robert inca mai are muci,speram sa treaca cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ma bucur ca sunteti mai bine...wow ce fain...tocmai de sf Ioan aveti botezul...Doamne ajuta!

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Da,si pe Robert tot de sf Ioan l-am botezat si am vrut neaparat sa o botezam si pe Amira tot in aceeasi zi.Nu le am io cu chestiile astea bisericesti,dar cica e f bine pentru copil sa fie botezat atunci,in apa sfintita (dupa Boboteaza).Si daca e pentru binele copilului...

Mergi la inceput

da miha...asa este...orice pentru binele copilului
si eu as fii vrut...dar alex e nascut vara si ruxi mult prea aproape de sf ioan

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna sexoaselor!
Bine fetelor, o sa il pozez imbracat...restul va ocupati voi...
Monica, fara nici o gluma chiar tunel tebuia facut daca mai ningea si azi.Cand am deschis azi usa la hol...am zis ca nu e adevarat, avea zapada aproape 1.5 m.A facut si Gicu si Catalin partii cateva ore, nu am vazut asa ceva.Pe case zapada are un metru, fereasca DD sa nu cedeze acoperisurile....
Noi suntem nitel suparati una din escarele lui Dan nu vrea de loc, am cumparat o gramada de alifii, una este vindecata aproape , iar una .Maine vine un chirurg acasa sa o vadaSi alifiile sunt numai la 55 ron tubuletul de 35 gr.Nu mai stiu cu ce sa mai dam Domane fereste sa nu ajungem la bisturiu.
Voi ce faceti?va tavaliti in zapada? ca pe mine m-a tavalit Gicu azi in zapada de nu mai puteam iesi.....

Doina Bita

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by doinabita

Buna sexoaselor!
Bine fetelor, o sa il pozez imbracat...restul va ocupati voi...
Monica, fara nici o gluma chiar tunel tebuia facut daca mai ningea si azi.Cand am deschis azi usa la hol...am zis ca nu e adevarat, avea zapada aproape 1.5 m.A facut si Gicu si Catalin partii cateva ore, nu am vazut asa ceva.Pe case zapada are un metru, fereasca DD sa nu cedeze acoperisurile....
Noi suntem nitel suparati una din escarele lui Dan nu vrea de loc, am cumparat o gramada de alifii, una este vindecata aproape , iar una .Maine vine un chirurg acasa sa o vadaSi alifiile sunt numai la 55 ron tubuletul de 35 gr.Nu mai stiu cu ce sa mai dam Domane fereste sa nu ajungem la bisturiu.
Voi ce faceti?va tavaliti in zapada? ca pe mine m-a tavalit Gicu azi in zapada de nu mai puteam iesi.....

Doina Bita

of Doina, sanatate multa lui Dan sa-i treaca escara...

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Miha multa sanatate la copii si spor la pregatirea meniului de botez

Monica cam cat ma lasi sa astept.

Doina nasol cu escarile.

Danelutza sa fii si la mine la spalat ca se cere dar eu servesc maine ca azi nici un chef nu am.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Marilena si eu sunt in aceeasi stare...bag diseara la spalat

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Doina sanatate multa lui Dan.

Gusta am bagat astazi ultima masina, ca daca duminica se sfintesc apele, stagnez o saptamina, ramin doar cu calcatul.

Cuscra atunci tineam eu minte ca ai scris ca faceti botezul de Sf.Ioan. Sa va ajute Doamne-Doamne.

Monica dar tu noaptea nu dormi, pui rufe la spalat ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput