Nou stil de viatza (164) - La multi ani 2008!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Violeta poate totusi e cu ochisori.

Ruxandra la fel e si aici astea nici nu danseaza si e destul de nasol.Va sta bine impreuna si imi place culoarea ta de par.

Zuzulici multa sanatate .

Delia sper ca te--ai gandit si la mine cand ai petrecut toata noaptea.

Carmen e o surpriza ca avem o poza impreuna ca de obicei nu servim impreuna.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

salut fetele! vreau si eu la concurs ca azi dimineata imi venea sa sparg cantarul!!! mai am cateva felii de salam de biscuiti si gata cu dulciurile!
gusta, sanatate din belsug iti doresc, vazut poze, va sta ft bine impreuna!
Ruxandra, sunteti o familie frumoasa, zici ca ati topait de revelion? nici aici nu prea se topaie, nici macar la nunti! adica sunt altfel nuntile decat in ro!

La noi s-a anuntat maine zapada, sunt curioasa daca e adevarat! ma duc sa-l dusuiesc pe Marc ca a fost azi la tuns!

Delia, am tot uitat sa-ti spun ca te-am vazut cu parul lung atunci cand ai pus poza si m-am tot minunat ce par lung ai avut, da imi place si mai scurt cum iti sta.

Am pus si eu cateva pozici acuma seara cu familionul meu!
va pup si va doresc o seara placuta!

Claudia

http://community.webshots.com/user/hcclara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Gusta, Puskin, v-am admirat pozele.

Zuzi, multa sanatate si tie!

Cornelia, .

Gety, vezi ca serifa (Mephala) e pusa pe treaba si daca o iei pe alaturi nu se sfieste sa scoata .

Eu m-am apucat de citit pentru scoala, am de munca nu gluma, ca pina acum am tras chiulul la capitolul asta.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Delidana, cu cat "serifa" e mai rea, cu atat mai bine. Mai ales ca din octombrie ma intorc la servici si vreau sa mai incap pe usa cand intru in birou, concediul e in plan sa-l petrec la munte (si nu gafaind de oboseala)s.a.m.d.

Asa creste Maria Diana

LA MULTI ANI 2008!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Numai sa-mi spuneti ce trebuie facut si ce nu, sa ma pregatesc sufleteste pana atunci.

Asa creste Maria Diana

LA MULTI ANI 2008!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Claudia frumoasa familie.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Gusta, Delia, multumesc!

Claudia
, nu prea am topait din pacate...dar acum macar stiu ca daca vreau topaiala trebuie sa merg la un house party.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Puskin, sunteti minunati si va sta bine impreuna.
Ai dreptate cu dulciurile, e greu sa le lasi dupa ce gusti din ele. Dar nu imposibil, .

Hcclara, am vazut si pozele voastre. Ai doi baieti tare frumosi. Ce diferenta de varsta e intre ei?
Si tu arati bine.

Gety, cateva repere pentru concurs: incerci sa postezi meniul zilnic si sa-l respecti. Ne spui cand ai abateri, ca sa te corectam, . Te cantaresti saptamanal, dimineatza si dai raportul. Ziua de raport e marti (daca nu reusesti, raportezi miercuri).

Delia, sa ai spor!

Zuzilici, multa sanatate.

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna dimineatza fetelor.Eu iar am disparut din lipsa de timp.Abia astept sa treaca si astea 2 zile pt ca nu ma mai tin picioarele.Ieri plecata de la 6,30 de acasa am mai ajuns la 4 cat am lasat plasele de cumparaturi si am mai intrat in acasa la 8.Dar,face bine la silueta!!!Nu m-am urcat pe cantar inca,dar sigur bat la 56 de kg si sincer imi e scarba de mancare.Atata am putut sa mananc de la Craciun incoace de ma mir cum de nu am pocnit.
Dar gata cu distractia...la slabit cu noi.Va doresc si voua muuuuult muuult spor la slabit.
Vazut pui frumosi de fete frumoase,sa mai puneti poze ca tare imi place sa ma uit la voi.

Violeta si eu cand am ramas insarcinata asteptam sa imi vina ciclu pt ca ma simteam la fel ca inainte de ciclu cu acele dureri sub burta...dar ma gandeam ca poate sunt putin racita de intarzie.Spre fericirea mea cand am mers la control doctorul a vazut la eco un punct mic mic care era fetita mea la 7 saptamani.Sper din toata inima sa ti se implineasca si tie visul.

V-am tzucat fetelor,merg sa ma pregatesc de plecare.

Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Ioana, hai ca nu mai e mult si te vei odihni.

cine mai e la cafea?

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput