Nou stil de viatza (164) - La multi ani 2008!
Raspunsuri - Pagina 20
gusta spune:
Si pozele pe care le-am facut azi.
http://www.flickr.com/photos/21299120@N04/2173045362/ aici imi puteti vedea tonaju si stratu de slanina de pe burta
.
Marilena si Mara Augusta
carina spune:
Claudia: stai linistita ca azi am tot fost plecati de aia am mancat puti. Dar am compensat in seara asta, ca am vazut casetele noastre de la nunta cu niste prieteni si am mancat 2 bucati de placinta cu branza si cativa chipsuri. La mine problema nu e mancarea de la masa ci rontaiala.
Anacezara: eu muncesc dar diferenta e ca eu am pauza de masa cand fie comand ceva fie mergem la masa undeva. Eu de obicei mananc fie pui la gratar cu salata sau salate fara dresing, sau peste cu ceva langa (legume la gratar, legume fierte, etc) sau ciuperci cu branza, etc.
Marilena: eu te astept cand vrei tu. Am loc pentru toti trei. Vezi ca daca vii, dupa masa te pun sa alergi in sala pe banda.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
carina spune:
Neata,
Cafeaua e gata, ceiul la fel.
Raport de inceput de concurs: 58.6 si target 56.
Ma duc sa imi trezesc pitica si somnorosul si revin mai tarziu.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
justasmallkiss spune:
Neatza si de la mine la a doua cafea,prima am baut-o la 4 dupa care am bāntuit prin casa,am spalat vase,am udat flori,am sters mobila de bucatarie si praful
.Eu dau dintr-o extrema in alta,am perioade cand pot sa dorm non stop si nu imi ajunge si perioade ca acum cand dorm cateva ore si ma trezesc ca si noua.
Azi incepe concursul?Sa aveti spor la slabit dragele mele!!!
Merg si eu sa ma cāntaresc,sa vad cate kg in plus aduc de acasa.
Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA
hcclara spune:
'Neata! si LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi!!!
Raport rusinos la inceput de an: 72.9
Multumim de cafea, Carina!
Pai lasa, Ioana ca am vazut ca ai depasit in - greutatea propusa, asa ca un kg, doua in plus iti permiti acuma sa aduci de acasa
...sa va intoarceti sanatosi inapoi!
Revin si eu mai pe seara cu meniul, imediat il trezuesc pe Marc sa-l pregatesc de gradi, ce bucuroasa sunt ca incepe gradi...dar si el, ca toata saptamana m-a intrebat cand se duce la gradi iar!
Gusta, esti o mami tare frumusica si lasa ca “om deveni si noi manechine pana in vara!!!
va pup fetele si va doresc o zi buna!
tlaura spune:
Buna dimineata fetelor! Iaca si eu la cafeluta de dimineata, impartita intre calculator si odrasla!
Ma inscriu si eu in concursul pentru luna ianuarie, caci in ultimul timp nu mai am ambitie de loc. Incep cu raportul de azi; dimineata pe stomacul gol si dezbracata, 57 fix; desi sapt. tracuta am avut la un moment dat chiar 56.7, ceea ce m-a incantat peste masura. Dar acum se vede ca nu am mai mers la sala de cateva zile, si am mancat fara masura!
Pupici!
dianaiulie2009 spune:

Ioana , Ion !!!
Raportey de dimineatza : 84 kg , mancat 1 farfurioara mica de lapte cu alunite cu alune ola , apoi am baut 1 ceasca de cafea fara lapte .
Pana acum atat , ma tot gandesc ce as putea manca la servici la pranz ...
" Carpe diem ! "
doroty spune:
LA MULTI ANI,Ioana!Sa fii sanatoasa si norocoasa!
LA MULTI ANI,Doina pentru Oana! Sa-ti traiasca si sa fie norocoasa si sanatoasa!
Sa va traiasca cei dragi pe care ii serbati azi!
SARBATORI FERICITE SI IMBELSUGATE! 
gusta spune:
Neatza.
Raport cel mai rusinos 68kg.Adevarul ca sunt super umflata nici inelele nu le mai pot pune pe mana asa ca eu sunt o adevarata vaca.Target ar fi pentru concurs 63kg.
Carina eu vin si dupa masa dar daca vrei sa alerg pe banda e tare nasol ,mai lasa sa mai scad de sunci si sincer cred ca as putea.
Ioana poate nu dormi din cauza emotiilor de drum.
Claudia si eu sunt bucuroasa ca azi incepe gradinita ca incep si eu miscarea si atunci poate ma imprietenesc cu cantarul ca acuma sunt certata cu el.
Azi la pranz merg sa fac o eco si de asta o sa fie azi zi de fara mancare.
Meniu
cafea si ceai.
diseara 2 portocale daca numai pot de foame daca nu tot ceai.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
succes in noul an, bafta la concurs si spor la scris in noul capitol
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">