Nou stil de viatza (164) - La multi ani 2008!
Raspunsuri - Pagina 19
dianaiulie2009 spune:
Delidana mersi de primire , inaltimea mea este de 168 cm , iar greutatea 83 kg.
Am uitat sa specific ca imi place mult painea , dar de juma de an mananc numai paine prajita , iar de cand am avut a 2 a nastere ma mentin in jurul a 80 kg . Dupa nastere am dat jos cateva kg , pe care ulterior le-am pus la lok , iar de atunci ma mentin . Acum cu sarbatorile am mai pus vreo 3 kg .
Lucrand la birou si avnd program de lucru cu publicul 8 ore/zi imi este cam greu sa am la amiaza o masa din carne asa ca trebuie sa ma orientez pe o dietacare imi permite sa mananc ceva si la birou .
Nu stiu daca sa ma leg sau nu sa intru in concurs , deoarece nu am mai tinut nici dieta si nu pot promite ca voi fi foarte stoica in ceea ce priveste restrictiile si nu vreau sa le trag in jos pe cele cu care voi fi in echipa .
Oricum eu zic ca am facut un pas si prin simplul fapt ca am intrat sa scriu si poate cu sustinerea voastra voi reusi sa mai slabesc pana la vara cand vine concediul ....
" Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge.... "
carina spune:
Salutare fete cochete,
Bun venit Madelaine, Anacezara.
Noi acum ne-am intors de la piscina. Carina a innotat singura pentru prima oara
. Acuma tipa de foame.A fost tare fain.
Mai tarziu avem musafiri si ma duc sa vad ce le pun pe masa.
Eu pana la ora asta am mancat doar cereale (un pumn cu putin iaurt) si acum pap ciorbita.
Revin pe seara,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
GETY spune:
Pe locuri, fiti gata, start la slabit. 
A ramas frigiderul gol, numai carne de vita in congelator.
Ma pun pe slabit, nu gluma, mai ales ca nu vreau sa dezamagesc nici pe Zuzilici, nici pe Puskin. Sa vad, poate scot si bicicleta magnetica din coltul camerei.
Maine dimineata ma cantaresc din nou, care va sa zica.
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
gusta spune:
Revenit acasa.
Anacezara bine ai venit .
Carmen te-ai odihnit?
Ce de bunatati faceti Carmen si Claudia pot sa vin si eu la masa ,dar daca ma primeste si Carina sa mor de ma supar.Vedeti cum vreau eu sa fac provizii ca sa am de unde slabi.
Mai revin pe seara ca acuma fiecare vrea cate ceva si parca am fi o armata de oameni nu numai 3.
Carina bravo pentru reusita.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Anacezara, bine-ai venit.
Nu te gandi la nici o dieta, ca rau faci.
Vei manca sanatos, nu vei tine nici o dieta. Las-o mai moale cu painea, chiar daca iti place. Si spune "nu" painii albe, alege o paine integrala/de secara/graham. 3 felii pe zi sunt de ajuns.
Te voi trece pe lista si te vom sprijini. Sa postezi zilnic meniul, ca sa te putem sfatui de bine. ![]()
Numai bine si bafta!
Carina, ce frumos v-ati distrat! 
Gusta, da, m-am odihnit putin. Ati facut poze?
edit cam tarziu: sigur, te astept la masa, dar tu stii ca esti bine venita.
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
justasmallkiss spune:
Ce fac fetele?Eu iar am mai copt azi una,ca deh...daca nu o trânteam iar,nu mai eram eu!!!
Am plecat pana la brutarie de dimineatza si cum a plouat si era f frig afara,a inghetzat betonul in asa hal de nu puteai sa faci 2 pasi normali fara sa aluneci...mai aveam putin si ma puneam in 4 labe cand am ajuns intr-un loc unde trebuia sa urc in pantä si cat am avut grija sa nu cad si mi-am târâit picioarele,tot am tras o trânta de am zis ca mi se zdruncina tot in mine.

Cand m-am intors cautam sa merg numai pe spatiul "verde" eu si "rähätzeii"de catzei!!!
Multumesc tuturor pt urari,sper si eu sa ajung cu bine.Cand reusesc sa merg la un "nternetcafe"o sa va scriu.Din pacate acasa la mama nu am net pt ca nu ar avea cine sa il foloseasca,eu si fratele meu fiind plecati amandoi din tara.
Mi-am suparat pitica si nu ma baga in seama,m-a dat afara din camera si se face ca doarme.Merg sa o impac si daca nu mi se ocupa locul revin.
Pup!!!
Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA
hcclara spune:
Salutare fetele, eu ma duc sa-l imbaiez pe Marc si apoi e randul meu sa ma relaxez intr-o cada cu apa fierbinte!!!
Carina, cand citesc ce putin mananci, mi se face de-a dreptul frica ca sunt cu tine in echipa si nu pot face fata!!!Bravo tie! Ce as da si eu sa tipe Marc dupa mine ca e foame!!!! Azi iar n-a mancat mai nimica, simt ca ajung in pragul disperarii acusi, desi am zis ca nu mai imi fac griji, totusi nu pot! Bea la lapte, dar in rest nimica!!! Felicitari Carinei ca a innotat singura!
gusta, cu cea mai mare placere ti-as trimite, dar cred ca a fost bun ca n-a mai ramas numai putin de tot pe fundul oalei! Eu n-am prea mancat ca mi-e groaza de cat o arata cantarul dimineata!
anacezara, bine ai venit!
Ioana, bine ca nu e mai rau, si eu am cazut ieri acolo unde am fost la sanius si a plouat, iar jos fiind gheata, m-am prabusit langa masina, da numai cu un genunchi!!!
seara placuta si ne auzim dimineata!
dianaiulie2009 spune:
Multumesc de primire tuturor fetelor !
Nu ca nu as dori sa tzin vreo dieta , dar inca nu am gasit dieta care sa mi se potriveasca . Avand un serviciu de relatii cu publicul care ma solicita foarte mult si fizic si pshic , unde daca ai oameni pe care trebuie sa-i consiliezi si nu ii poti lasa balta , nu pot sa spun ca manac la ore fixe zi de zi sau ca pot manca piept de pui la gratar ( neavand pauza de masa ) , la pachet preaa putine poti sa-ti duki , asa ca ... astept sa-mi dati voi exemple de meniuri zilnice ( ma refer la fetele care lucreaza ) care se pot servic la munca . Acasa dimineatza sau dupa-masa nu e nici o problema cu meniul-dieta . Ma refer la acele ore cuprinse intre 7.30-17.30 din zi cand nu sunt acasa si nu am idee ce sa mananc care sa ma si tzina sa rezist la atata stres si care sa nici nu se depuna pe mine .
Sper ca nu ma intelegeti gresit , dar eu am tot zis ba ca il tzin pe ala , ba pe alalalt si nici macar nu apucam sa-l incep daramite sa-l si continui .
Cu mancatul pana la ora 18 cam nasol , deoarece noi cam atunci ajungem acasa si va dati seama ca suntem toti lihniti de foame .
Daca imi mai amintesc ceva mai intru si va mai scriu !
Astept sugestiile voastre si sper ca avand suportul vostru sa reusesc de aceasta data .
P.S. Am citit in mare dieta South Beach si mi s-ar parea OK , daca sunt printre voi care tzin aceasta dieta , va rog sa-mi spuneti meniul din prima faza , pentru inceput . Sau , ma rog , daca aveti alte diete care nu vi s-au parut grele si care cat de cat s-ar putea tine in conditiile expuse mai sus de mine , tot asa va rog sa-mi recomandati vreuna .
" Carpe diem ! "
mephala30 spune:
Anacezara, dimineatza, acasa, mananci?
La serviciu poti manca iaurt, fructe (banane, mere, smochine, curmale, nuci), fulgi de porumb sau musli/baton de cereale fara zahar, mai rar cate un sandvis, wasa, peste afumat. Daca imi mai vin idei, iti spun. Nasol ca n-ai pauza de masa sa poti manca o mancare gatita.
edit: importanta e si cantitatea. Nu trebuie sa mananci prea mult.
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
dianaiulie2009 spune:
Incerc sa mananc dimineatza cereale cu lapte , apoi beau o cafelutza , iar in jurul orei 10.30-11 sa mananc la munca . Apoi pana seara cand ajungem acasa , dupa cum am spus si mai sus in jurul orei 17-17.30 , nu mai mananc nimik . Problema e ca atunci mancam, bine de tot si cred ca se pune . Spun "incerc sa mananc dimineatza " deoarece cateodata nu-mi mai ajunge timpul , trebuie sa o pregatesc pe cea mare de scoala ( papitza acasa , sandwich pt. la scoala , fructe , sticlutza cu ap , etc. ) , apoi ii pregatesc sticlutza celei mici ( o duke sotul la camin un pic mai tarziu ) , apoi imi prepar cafelutza ( pe care o duk gata preparata la servici ) si uite asa mi se duke dimineatza . E greu si cu fructele astea , de ex. bananele nu-mi plac deloc , merele imi fak acid ( idem si unele iaurturi ) , smochine , curmale nici sa nu aud , ce-mi plac sunt strugurii , piersicile , prunele, caisele , care in perioada asta nu prea sunt pe piata .
Mersi tare mult de incurajari si pot sa-ti spun ca ma simt bine si prin simplul fapt ca ma destainui voua , iar voi incercati sa gasiti solutii pentru mine . Sa stiti ca nu mi-e delok usor sa nu pot tzine un regim , ma simt si vinovata uneori dar totusi incerc sa supravietuiesc .
Acum va las , merg sa culc fetele , iar dimineatza voi intra sa raportez kg.
Noapte buna !!!
" Carpe diem ! "