Nou stil de viatza (164) - La multi ani 2008!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Fetelor, dimineata am postat si eu si intrebasem daca se poate sa ma inscriu la concurs...din pacate ...nimeni nu mi-a raspuns....Sa inteleg ca nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Am scris un mesaj lung rau,a venit Delia,a apasat pe tastatura si s-a dus pe apa Sâmbetei.
In fine,incerc sa scriu din nou.Neatza la cafelutza dragelor.Eu ca de obicei m-am trezit cu noaptea in cap.Incerc sa raspund din urma.

Claudia plecam in Romania luni noaptea.Sper sa putem pleca pt ca am vazut la stiri ca sunt probleme in Bucuresti cu decolarile si aterizarile din cauza zapezii.Eu pana acum am fost doar cu trenul pt ca mi-e frica rau sa zbor dar mi-am luat inima in dinti.Cu trenul faceam in jur de 14 ore,iar cu avionul in o ora si 40 de minute sunt in Bucuresti si e si mai ieftin.La tren platesc peste 300 de euro(la vagon de dormit) si pe biletele de avion am platit dus intors 130 de euro.Nu mi-e de bani cat de durata.Slabesc un kg de frica pana nu vad eu ca sunt iar cu picioarele pe pamant.

Roxana,da e comica tare maimutza mea.Si micutzul tau e inebunit dupa trenuletzul Thomas?Eu am scapat de o problema cand e vorba de cumparat cadouri pt ca toate cunostintele noastre au baietzi si de ziua lor..Craciun...Paste...stiu ce sa iau,le mai adaug ceva la colectzie din gama trenuletzului Thomas.

Marilena,n-as zice nu...m-as duce si in China. Imi pare rau ca ai probleme de sanatate,sper sa le rezolvi cat mai repede,sa te linistesti si sa iti fie bine.Cat despre fetele noastre iti spun eu ce o sa faci mai tarziu...cand vrei sa ii cumperi ceva o iei cu tine si o intrebi ce ii place,altfel risti sa dai banii degeaba si sa nu imbrace ceea ce ii iei.

Carina la noi nu a functionat nici chestia cu:daca nu mananci,nu primesti altceva decat apa.Ea e cea mai fericita daca nu ii dau sa manance,pot spune ca ii fac o favoare.
In Romania plec la Brasov.Plec de la frig...si merg unde e si mai frig.

Carmen,plec luni noaptea si ma intorc duminica pe 20.Ii indeplinesc dorintza mamei mele,sa imi petrec ziua de nastere dupa 7 ani langa ei.
Tu cum te simti?Esti mai bine?Te mai doare gâtul?A fost mama ta la tine?Puiutzii sunt sanatosi?

Delia,ma gandeam eu ca dupa cum te cunosc(virtual) tot faci tu ceva legat de sport.Spor la invatzat iti doresc.Legat de anticonceptionale,eu am luat vreo 6 ani si in momentul in care le-am lasat am avut o problema pe care nu am avut-o nici in adolescentza si anume m-am umplut pe fatza,piept si spate de cosuri.Luând atata vreme pilulele,organismul s-a obisnuit cu ele si cand le-am lasat m-am dereglat probabil hormonal.A trecut ceva vreme pana a revenit totul la normal si am folosit si creme date de medic.Dar stii cum e,fiecare organism reactioneaza altfel,asa ca se poate ca la tine in momentul in care le lasi sa nu se schimbe nimic.

Ruxandra,asa e,au copilasii astia o imaginatie de nu iti poti inchipui de unde scot atatea perle.Eu cand ii dau pe ea ceva ce nu ii place imi spune ca o zgârie tare de asta nu vrea sa imbrace haina respectiva.
Tu de luni incepi munca?Cum e programul tau?O sa reusesti sa dormi pana mai tarziu sau ai trezirea dimineatza devreme?

Cornelia luptatorii.De multe ori ma gandesc la voi,fetele cu mai multi copilasi de unde aveti atata putere,rabdare si timp sa le faceti pe toate.

khristinmamica si fetita frumoasa.Sti, eu urasc iarna,vremea rece,ninsoarea si intotdeauna mi-am dorit ca de Craciun si Anul Nou sa fiu undeva unde e cald,soare,mareeeee dar din pacate nici eu si nici al meu nu putem sa ne luam de sarbatori concediu,as ca visez in continuare cu ochii deschisi citind ce ne povestesti tu.
Spor la slabit iti doresc in noul an.

Gety,bun venit si spor la slabit iti doresc.

Violeta,imi pare rau pt ca nu a fost sa fie bebe dar nu te descuraja,sigur o sa apara cand te astepti mai putin.

Liris,iti doresc si tie bun venit in grupul "fetelor vesele" si spor la slabit.

Madelaine77 merci pt compliment.Spune-mi ce mai face cretzulinul tau?Cati anisori are acum?Peste 3-4,nu?

Tzuni,cand iei pitica acasa?Cum o sa reusesti sa mai mergi atunci la munca?Sau o sa lucrezi de acasa?Oricum ar fi stiu sigur ca o sa fi o mamica perfecta si Maria o sa fie cea mai fericita fetita de pe lume.La cat de nebunatica te stiu mi te imaginez cum te tävälesti pe jos si faci tot felul de träznäi cu ea.

Crystina,gata curatenia?Tu ce mai faci?Nu ne mai povestesti nimic despre tine?A reusit pana la urma sora ta sa primeasca viza?

Criscosty,bine ai revenit.Alaturi de fete sigur o sa reusesti sa slabesti atat cat iti doresti.

Zuzi v-ati mutat deja?Ce face piticutza,e sanatoasa?Povesteai la un moment dat ca are o gramada de jucarii si tot cu ce nu trebuie gaseste sa se joace.Asa era si a mea,avea camera plina si ea venea imi scotea oalele din dulap isi lua lingura de lemn si facea mancare.
Mai rau era cand o apuca seara la 10 pt ca eu nu am covoare si cred ca vecina de sub noi isi astupa urechile cand batea Delia la oale ca la tobe.

Doina s-au facut bine prichindeii tai?Asa e si la mine,cand mi-e lumea mai draga se imbolnaveste,dar ce sa facem,asa e cand ai copilasi...greu dar frumos.

Mik,te-ai intors?Ne povestesti cum a fost in concediu?Poze?

Mamicadulce,Sigrid voi sunteti bine?

Delia mea tuseste ca un magar,dar e o tuse uscata daca pot sa spun asa,nu cu expetoratie.Cred ca e de la aerul uscat pt ca pe perioada cand nu incalzesc in camera nu are probleme.Am luat un aparat pt umezirea aerului,am dat o gramada de bani pe el si mi s-a stricat...m-am trezit cu ditai bältoaca in camera.Acum am luat unul care se agatza pe radiator si se baga apa in el dar se pare ca nu e de ajuns.Poate cand mergem acasa ii trece.
Uite ca am reusit sa scriu iar un "cârnat" lung.Am noroc ca de cand i-a adus Mosu' Deliei un joc nou,e f ocupata si ma lasa si pe mine sa ma relaxez.
Si au mai ramas 2 zile...
Va tzuc dulce fetelor si va doresc o dumicica placuta.

Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Ioana, multumesc, mi-am revenit cu gatul, raceala mi-a trecut, sunt sanatoasa tun.
Copiii sunt sanatosi si ei. Da, a fost mama pentru doua zile la noi, nu-si vazuse nepotii de vreo 2 luni si i se facuse dor de ei.
Mai ai doua zile si vii in tara, superrrrr! Ce bucurie le faci parintilor!

Madelaine, am rasfoit capitolul sa-ti gasesc postarea. Am impresia ca esti moderata si de asta mesajele apar mai greu. (parca, dupa 20 de mesaje scapi de moderare, asa ca scrie....)
Deci, nu e vina noastra ca nu ti-a raspuns nimeni.
Multumim de urari, un an bun si tie si spor la slabit. Te inscriu la concurs, cum sa nu, fac modificarile acum.

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Buna dimineata!
Ioana, concediu placut sa aveti si nu-ti fa griji ca va fi bine cu avionul, nici eu nu zbor cu placere, insa anul acesta am fost singura cu copii in ro cu avionul si a fost bine, iar apoi si in Mallorca tot cu avionul si ma gandeam ca de acum, tot cu avionul as merge!
Pai tu pleci de unde e frumos, si mergi unde e si mai frumos!

Carina, parintii mei locuiesc in apropiere de Timisoara, la ei nu e frig, am vorbit cu mami aseara la telefon!

madelaine77, sigur ca poti participa la concurs, cand apare Carmen te va baga precis in lista!

gusta, mie mi-e frica de orice interventie chirurgicala, alte metode nu intra in discutie?

puici si o zi duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

dragele mele ,

multumesc ptr primire. cind incepem concursul? am 1.74 si ... 72kg. tinta: 6kg.

promit sa incerc sa tin pasul cu noutatile. acum la mine e 12 noaptea. va spun o zi buna, iar mie somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Liris, promisiunea-i sfanta, sa stii.
Somn usor.

Hcclara, si o duminica placuta. Ce program aveti azi?

Ma gandeam ca, saptamana viitoare, toate fetele sa raporteze luni, adica maine.

1.Fetele care participa la concurs, se cantaresc maine dimineatza si dau raportul (greutatea de la inceputul concursului).

2.Cele care nu participa la concurs, vor comunica tot maine greutatea la inceputul anului 2008, eventual isi vor re-evalua targetul.
Apoi, ziua de raport va ramane marti/miercuri cel tarziu.

3.Voi alcatui un clasament cu fetele care au slabit in anul 2007. Podiumul va fi liber, e un nou inceput. Deci, multa vointa si determinare, sa fim cu toate pe podium in 2008! Succes!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Ioana multumesc de cafea.Drum bun in romania si sa ne auzim cu bine dupa 20.

Carmen citit pe prima pagina mie imi convine si sper sa nu fac echipa de rusine.

Carina eu am inceput sa invat din greseli si orice sfat il accept si il gandesc destul de mult.Eu astept ca si Mara mea sa faca ceva anisori mai multi si sa vad ca se trezeste duminica nu la 7 ci macar la 10.

Delia hai baga un ochi aici cat papi cerealele.

Ruxandra daca azi mai mergi la patinoar ma iei si pe mine.

Cris multumesc de aprecieri la copil.

Am forte proaspete pentru concurs si dorinte mari .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Neata fetelor,

Eu sunt la cafelutzasi va invit si pe voi.
Va multumesc ca ma primiti si pe mine in concurs. Vreau neaparat sa scap definitiv de kg acumulate in timpul sarcinii.Deja au trecut trei ani de cand am nascut si eu tot cu kg in plus am ramas.
Tzuni, bine ai revenit din vacanta
Justa, cretzulinul meu are deja 3 ani si 2 luni.
Drum bun spre Romania.
Meph, asa voi face, voi scrie de zor.

Va urez o zi frumoasa. Fug la juniorul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata si de la mine!

Madelaine, am vazut ca ai postat ieri dar nu-ti gaseam mesajul si ma tot miram...acum s-a lamurit misterul.

Ioana, daca ajungi prin Bucuresti da-mi un pm.
In legatura cu umiditatea si eu am probleme, in special seara imi simt gura si gitul uscate dar am in permanenta in camera apa intr-un pahar si parca mi-e mai bine.

Carina, in liceu noi faceam gramatica (la engleza) pina ne saturam, nimic altceva.

Carmen, ma bucur ca te simti bine. Acum a venit si la mine raceala, am nasul infundat si o voce... Am luat Fervex si Tantum verde, iar aseara o aspirina si sper din toata inima sa nu evolueze. Azi stau cuminte acasa si ma ocup de "King Lear".

Gusta, te-ai trezit?

Felicitari tuturor celor care au slabit in 2007!

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Delia sunt aici pe baricade ca dimineata a facut olandezu cafeluta si bombanea ca pe el nimeni nu il mai serveste cu cafea.Da am zis ca am sa fiu fata buna si fac tura 2.Delia daca dormi dezvelita noaptea vezi cum racesti.

Tumpi un ochi bagi si la noi.

Liris noapte buna si te asteptam aici la noi.

Madelaine bine ai venit.Si scrie ca sa vedem mesajele in acelasi timp.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput