Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

la multi ani!
uraaaaaaaaaaa,nu s-a trezit TEO de la zgomotul petardelor .Eu am 20 de musafiri ,dar acum sunt singurica ,toti sunt jos ,la gratar si la aruncat de petarde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Si mi-am pus si o dorinta, ca pana acum mi s-au indeplinit toateSa avem un an plin de bucurii, cu sanatate si norocMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

La multi ani mamici si bebici dulci! Multa, multa sanatate si bucurii pt noul an!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

MYRAL ai scris 1000 de mesaje -la mai multe !

Mergi la inceput

va las se intoarce gasca ,petreceri frumoase mai departe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

LA MULTI ANI, fetele mele dragi! Sa fim sanatoase in noul an, sa ne bucuram de copilasii nostri dragi!
Teo, eu am scapat de pocnitori, nu s-a trezit Stefan . Anul trecut am facut si eu ciorbitza de burta la revelion, anul asta am avut meniu scurt: salata de boeuf, ciorba de perisoare, gat de gasca umplut.

Imediat dupa ora 12 m-am infipt in salata boeuf , e jale daca o sa o tin asa tot anul.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Yupiiiii, 1000 mesaje, am stat cu fetele, ne-am pupat si cu sotul prin telefon la miezul noptiiMariaAcum trebuie sa alaptezSomn usor pt unii si petrecere frumoasa pt altii!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Eu cred ca astept sa vina sotul de la baie si pun un film la laptop. Eu am mancat, pe sot l-au apucat altele , hihihi, o sa fie de belea in noul an .

Petrecere frumoasa, alaptare placuta sau somn usor.

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La multi ani!!!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

LA MULTI ANI, fetele mele dragi! Sa fim sanatoase in noul an, sa ne bucuram de copilasii nostri dragi!
Teo, eu am scapat de pocnitori, nu s-a trezit Stefan . Anul trecut am facut si eu ciorbitza de burta la revelion, anul asta am avut meniu scurt: salata de boeuf, ciorba de perisoare, gat de gasca umplut.

Imediat dupa ora 12 m-am infipt in salata boeuf , e jale daca o sa o tin asa tot anul.

Povestioare

La multi aniiiiiiiiii 2008!

Nici al meu nu s-a trezit neam,doarme exact in aceeasi pozitie in care l-am lasat!In general ,dupa ce adoarme nu se mai trezeste decit de foame,in rest doarme profund!
Eu m-am infipt in ciorbitza imediat dupa 12,salata imi adusese mama de Craciun,asa ca nu am mai prestat!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput