Alaptatul daca mama are febra-Interzis?

Alaptatul daca mama are febra-Interzis? | Autor: balaceanu_l

Link direct la acest mesaj

As dori sa stiu daca are ceva de aface febra cu alaptatul.
Daca fac febra pot sa-i dau ficei mele san?
Va rog ajutati-ma.
URGENT!

[ url="aici scrieti adresa web a albumului de poze" ]aici scrieti denumirea dorita pentru albumul foto[ /url ]

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Nu are nimic de-a face febra cu alaptatul. Dar trebuie cautata sursa febrei, la mamica.. Ai ceva inflamat, vreo infectie, raceala?
Ai grija la ce medicamente iei, si antibioticul e permis in alaptare, dar numai prescris de doctor.. adica el sa stie ca alaptezi si sa-ti prescrie unul compatibil cu alaptatul..
Sanatate

Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

nu are absolut nimic daca alaptezi si ai febra. nu trebuie decat sa te faci bine. sanatate.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lialuminos spune:

Eu am racit in spital, a doua zi dupa nastere (spalat cu apa rece, ca alta nu era... spitalele romanesti!!!) si am primit acceptul pediatrei de la bebelusi sa merg sa alaptez. Doctorita cu care am nascut mi-a dat si pastile: amoxicilina (antibiotic, ca faceam febra) si bromhexin (preventiv, sa nu ma apuce si tusea). M-am facut bine in 3 zile si Andrei nu a avut nimik, nici raceala, nici nu a fost afectat in vreun fel de pastilele mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

poti alapta linistita, insa vezi care e cauza febrei. Nu te neglija.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns incognito spune:

Eu stiu ca atita timp cit ai febra,cit esti febrila indiferent care este motivul febrei,NU PUI COPILUL LA SIN!Te mulgi ca sa mentii secretia lactata iar bebelusului se da o formula de lapte praf aleasa in acord cu pediatrul copilului.In momentul in care starea ta e lamurita si ceea ce este mai important febra nu mai este,in plus tratamentul compatibil cu alaptarea-poti alapta linistita.
Numai bine,cu drag,

Incognito

mami de Ioan si Ioana-06.01.2003

Incognito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

citeste de ce e indicat sa nu se intrerupa alaptarea chiar si cand mama e bolnava:
http://kellymom.com/health/illness/mom-illness.html#main

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Eu am alaptat 1 an, pediatrul mi-a spus ca nu e afectat bebe daca am febra, raceala, gripa.
A avut dreptate.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

DA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Adica da, alapteaza! Ulterior am vazut ca intrbarea de la subiect cu cea din primul mesaj erau formulate invers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

da, poti alapta. Poti alapta si daca iei unele medicamente ( ampicilina de ex este permisa, chiar eu iau acum, la indicatia ginecologului).

my baby

Mergi la inceput