Mamici de iulie august 2008(16)
Raspunsuri - Pagina 7
dr_anca spune:
La multi ani gravidute si sa ne dea Dumnezeu numai nasteri usoare!
Si mie mi se pare ca odiseea noastra e mai distanta dar e la inceput de drum si sa speram ca mergem pe calea cea buna. Eu sunt la prima sarcina si nu prea ma simt in stare sa dau sfaturi decat daca am trecut si eu prin experiente asemanatoare. De citit citesc in fiecare zi oricum.
Cat despre sex si mie mi-a pierit cheful, mai ales ca pe biletul meu scria iminenta de avort si mi-a zis dr sa nu intretin relatii sexuale dar pana cand? Parca nu ma vad stand degeaba 9 luni, mai ales ca sotul nu e genul nepofticios. Dar ma streseza gandul ca as putea face mai mult rau decat bine si mai astept pana pe 8 cand merg la dr poate imi da unda verde.
Va pup si sa ne auzim cu bine!
narcisa.s spune:
Cristina, uite am citit acum ca pentru hipoglicemie e bun ceaiul din frunze de dud...Vezi daca nu e contraindicat la sarcina...Cica tre sa il iei neindulcit
Clopotzel- echinaceea, sirop de ghimbir s-ar putea sa te ajute
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Irda spune:
Hi, hi ....hai ca parca e mai bine....am mai iesit din amorteala la vorba!
Vicky......asa e ...conteza ca bebe sa fie bine, chiar daca nu-i la termen! Eu incerc sa gandesc pozitiv si sa ma protejez cat de mult pot! E cam greu asta cu protejatul cu un pui mic de 2 ani jumate da' eu incerc macar 1 data la 2 ore sa stau un 15 min intinsa si parca e mai bine de cand nu mai trag asa rau de mine sa le fac pe toate! Sa ne mai tii si pe noi la curent te rugam cu chestia asta cu haptonomia.....suna super!
Nati, distractie placuta la botezul sotului! Sa-ti fie sanatos viitorul crestin!
Ralu ....las mama ca ne facem noi maaaari (la burtici) si mai unite! Continua sa scrii!
MAdina....sex....mah...la noi e cam 1 data la 2 zile...cand ma simt mai ok cu contractiile(nu-mi sta burta beton de 30 de ori pe zi) mai bagam si noi cate una asa la "sentiment" desi si eu si el am vrea mai mult....dar i-am zis ca cel mai important acum e bebe si nu vreau sa risc nimic.....chit ca asta inseamna no sex pana la nastere!
Deocamdata mai merge!
Rontzy.....io pun pariu ca's ligamentele alea care te "inteapa"....ametitele astea iti pot da cele mai diverse dureri si intepaturi!
Mie de exemplu ....de la 14 la 15 saptamani mi-a explodat pur si simplu burtica si pe langa o tona de contractii.....uter tensionat (fara sa fie contractie) am mai experimentat si tot felul de intepaturi...asa ca l-am sunat pe dr si a zis ca durerile astea sunt de la cresterea rapida a lui bebe si implicit a uterului si a ceea ce tine de el! E normal..nu te speria!
Violeta.....pupam mamica scumpa! Ma bucur ca mai treci pe la noi!
Clopotzel.......multa sanatate draga mea!Bafta la analize!
Cristina_26..... te asteptam maine cu vesti bune de la eco!
Narcisa....pune-ti si tu, iubita varsta sarcinii la semnatura, sau fa-ti un ticker pe vreun site sa vedem si noi cat de mare e bebele tau! Si eu am facut musaca acu' vreo 2 saptamani, miam-miam!
Irda Bebe
cu Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
M&M spune:
quote:
Originally posted by narcisa.s
Cristina, uite am citit acum ca pentru hipoglicemie e bun ceaiul din frunze de dud...Vezi daca nu e contraindicat la sarcina...Cica tre sa il iei neindulcit
Narcisa, am sa ma duc al un plafar sa intreb. Multumesc de sfat!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
7+
sursula spune:
LA multi ani fetelor!Sanatate multa si sarcina usoara!Eu am facut revelionul la Paris,dar credeti ca mi_a tihnit?Am avut niste greturi insuportabile,nu am putut sa ma ating de nimic.Percep toate mirosurile foarte puternic,ma dor saniii ingrozitor,iar azi am avut intepaturi in burtica .Voi ati avut asa intepaturi?Eu m_am cam speriat.Abia astept sa ma intorc acasa-inca sunt in Franta-si sa vad bebele la eco.Va imbratisez cu drag.
Sursula 8+
M&M spune:
Irda!!! Si tu cu musacaua!!! Cred ca ma duc sa imi fac acum...Na , ca am ajuns mai rau ca aia mici sa salivez!!! Multumesc de incurajari; din pacate programarea este la 8.00 seara. Mi se pare ca mai este atat de mult pana maine la ora 8.00pm!!!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
7+
narcisa.s spune:
Irda eu mi-as pune dar nu stiu exact exact cum sa fac.Ma mai documentez sa vad...Acum am trecut in a 10-a saptamana...sau a 11-a, stai sa ma uit pe fisa...De azi intru in saptamana a 11.Si mie mi-a iesit musakaua bunutza, nu chiar ca acasa dar omuletzul a mancat cu castraveti murati...si zice ca i-a placut
Nati, sa ne pove cum a fost la botez dupa ce il aveti
narcisa.s spune:
si eu vreau sa stiu mai multe despre haptonomie!!!aici n-am vazut inca dar drept e ca nici nu am stiut...Am citit cate ceva pe net dar nu destule...
M&M spune:
quote:
Originally posted by sursula
LA multi ani fetelor!Sanatate multa si sarcina usoara!Eu am facut revelionul la Paris,dar credeti ca mi_a tihnit?Am avut niste greturi insuportabile,nu am putut sa ma ating de nimic.Percep toate mirosurile foarte puternic,ma dor saniii ingrozitor,iar azi am avut intepaturi in burtica .Voi ati avut asa intepaturi?Eu m_am cam speriat.Abia astept sa ma intorc acasa-inca sunt in Franta-si sa vad bebele la eco.Va imbratisez cu drag.
Sursula 8+
Asa am patit eu de Craciun; au fost cateva zile groaznice !!!!! Incearca sa iti faci limonada, pe mine m-a ajutat foarte mult!!
Cristina
7+
anaxena spune:
fetelor nu vreau sa va descurajez dar vorbaria asta multa de azi se datoreaza faptului ca nimeni nu e la munca,de maine revenim iar la 3pag scrise pe zi
acum sincer vorbind,om fi noi 84de gravidute pe lista,dar la activ suntem maxim 20....eu sunt de parere ca o data cu trecerea timpului o sa ne imprietenim..eu una scriu in fiecare zi..chiar dc scriu ceva banal..scriu si eu ca sa vedeti ca exist,oricum fara acest forum probabil ca-i inebuneam pe cei din jurul meu
eu v-am zis ca-l simt pe bb...acum sunt 99% sigura ca e bb..de `3 zile la ora 16 se trezeshte,exceptand dansul de `seara
Ana-Maria
15+ am oMARIA!!!AMR 25sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe