Mamici de iulie august 2008(16)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

hai sa ma lamuresc cu ceva:
se face un mail comun??
il fac eu dc e

Ana-Maria
15+ am oMARIA!!!AMR 25sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Anaxena, nu-s eu mare bucatareasa, da oare daca pui in farfurie smantana nu o mai drege putin?

dia 13+
strumfuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by dia_filipas

Anaxena, nu-s eu mare bucatareasa, da oare daca pui in farfurie smantana nu o mai drege putin?

dia 13+
strumfuletz

sotul nu suporta smantana in ciorba...off..lasa ca are ce manca
i-am facut crema de zahar ars cu pandishpan

Ana-Maria
16+
am oMARIA!!!AMR 24sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Hellooooooooooo

Cata frenezie pe forum

Oana- la mine la 6s5z inimioara batea cu 140 de batai pe minut.

Mi-au facut fetele de la servici testul cu sarea si cica voi avea baietzel Sotul meu este intr-un delir coninuu de cand i-am zis. Ce m-as distra sa fie de fapt fetitza Nu conteaza ce va fi, sanatos/sanatoasa sa fie

Astazi am reusit un nou record personal de tensiune- 70 cu 45 de am bagat spaima in asistente

In rest, de abia astept sa ma duc in 8 Ianuarie la medic sa vad bebelashul.

Voi aveti idee ce tipuri de peste nu avem voie sa mancam?

Mi-am pus la semnatura varsta sarcinii- sper ca macar acum sa fi reusit (daca nu- am fix 12 saptamani).

Pupicei tuturor

Ralu
12+

Mergi la inceput

Suna delicios! Apropo de papa, voi aveti pofte? Cam cand apar?

dia 13+
strumfuletz

Mergi la inceput

Offff, vai de neuronul meu pe care acum il si impart

Am vrut sa mai pun si 2 adrese cu info super interesante (de la unul primesti newsletter saptamanal si de la celalalt newsletter zilnic cu ce se intampla cu tine si cu bebe).

www.parentingweekly.com
www.whattoexpect.com

Ambele au parte de "pregnancy".
Sper sa nu mai fi uitat si altceva
Pupicei

Ralu
12+

Mergi la inceput

Ralu79, ce test cu sare? Mie mi-a zis o ghicitoare ca va fi baiat, ceea ce m-a pus in incurcatura, ca nu prea gasesc nume, eu vroiam fata pt. ca imi place tare mult numele Miruna (sunt fan Pasarea Colibri)

dia 13+
strumfuletz

Mergi la inceput

Dia- nu pot sa cred. Si eu tot Miruna vreau daca va fi fetitza- azi chiar ma distram cu fetele si ziceam ca daca va fi baiat il va chema Mirunul

Testul e astfel: cineva trebuie sa iti puna putina sare in par- dar fara ca tu sa stii sau sa simti si apoi sa te urmareasca- daca pui mana la nas va fi baiat si daca pui mana la gura va fi fetitza.

Eu nu cred neaparat in chestia asta ca doar si doctorii ci echograf au mai dat-o in bara, dar de distractie e faina.

Ralu
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

FLO nu...nu facea ecografii avansate. Simple. Deci, consult ginecologic si ecografie, completarea fisei.Atat. Am sa ma duc la doctorita cumnatei mele. Care e de la stat. Nu imi va mai face eco in fiecare luna dar nu conteaza.....A da? Ai pierdut si tu o sarcina? Imi pare rau. Cand? Eu am pierdut o sarcina de 11 s in mai a anului trecut. D-ne cat am mai suferit.....parca traiam un cosmar...

ANAXENA adica a iesit prea acru? Eu stiu ca mai adaugi apa. Asa diluezi. Si da, daca reusesti eu sunt de acord sa faci alt e-mail.

DIA primul trimestru se incheie la 14 s. Da...sunt si aici de astia care le curg balele dupa vreun pachetel.Eu deja am ceva timp de cand am pofte. La Paris mi-a venit pofta de cirese. Cam 400 de grame le-am luat la 20 de euro. Sa cad jos....dar asta e.

MCOCA pai aici nu gasesti nici in ruptul capului sa faci o ecografie mai jos de 90 de euro. Mie imi ia 130 pentru ca imi face si vizita ginecologica. Cat despre ministerul muncii....la voi se poate merge in maternitate anticipata daca ai o gravidantza cu iminenta de avort? Aici da. Cat despre artificii...m-am lecuit de Paris. Pentru ceva timp nu mai dau pe-acolo

RALU cum faci testul cu sarea???Unul din pestii care stiu eu e somonul. Dar tensiunea ta e chiar mica de tot. La noi e urgenta daca un pacient are tensiunea asta. Tu bei cafea? Stiu ca o cafea mica pe zi nu face rau. Si iti mai poate ridica tensiunea.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput