Mamici de iulie august 2008(16)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by Ralu79

Dia- nu pot sa cred. Si eu tot Miruna vreau daca va fi fetitza- azi chiar ma distram cu fetele si ziceam ca daca va fi baiat il va chema Mirunul

Testul e astfel: cineva trebuie sa iti puna putina sare in par- dar fara ca tu sa stii sau sa simti si apoi sa te urmareasca- daca pui mana la nas va fi baiat si daca pui mana la gura va fi fetitza.

Eu nu cred neaparat in chestia asta ca doar si doctorii ci echograf au mai dat-o in bara, dar de distractie e faina.

Ralu
12+

eu am pus mana la ureche si apoi la nas si se pare ca e fetita..si tota lumea zicea ca e baiat
acum sa speram ca nu-i creste putza

Ana-Maria16+
am oMARIA!!!AMR 24sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Dia eu stiam ca la 12 saptamani se incheie primul trimestru...adic 3 trimestre a cate 3 luni.

Dana am pierdut sarcina in iunie 2007. Eu stiam ca am 11 aptamani de sarcina si ea se oprise din evolutie la 7 saptamani. Era o sarcina programata, nasteam luna asta, cu o luna inainte sa implineasca bebe 2 ani, nu mai era nevoie sa merg la serviciu, intram direct in cei 2 ani pentru crestere copil......iar acesasta sarcina nu am programat-o , s-a intamplat pur si simplu, nici nu ne asteptam.

Flory mami de Alex si 14+

bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Flory, Nu as vrea sa te supar cu intrebarea dar cum vine asta "oprita in evolutie"? Fatul nu se mai dezvolta? Se elimina singur? Am citit ca si altor fete din odisee li s-a intamplat si eram curioasa.

dia 13+
strumfuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisoprea spune:

quote:
Originally posted by bujo

Buna fetele si bine ca v-am regasit. Sincera sa fiu si eu am observat o distanta intre noi, eu fiind obisnuita de la aspirante cu bashcalie si glumite la tot pasul. Dar asta nu inseamna ca nu putem avea si noi un topic din care sa avem si de invatat, dar si sa ne relaxam. Cu siguranta ca trebuie sa ne cunoastem mai bine si asta nu o putem face decat prin cat mai multe mesaje. Ce conteaza ca nu suntem experimentate? Putem si noi sa raspundem cu cate o duma ca sigur se va bucura cineva ca a mai aparut un mesaj la odisee.
Ca tot vorbeati de dureri abdominale. Am avut si eu de vreo cateva ori de nu puteam nici respira si am descoperit repede de ce. Minunatul meu sistem digestiv a hotarat ca stau prea bine cu tranzitul intestinal si mi-a facut "placuta" surpriza sa ma tina departe de buda vreo 5 zile!!!! Timp in care tot ce-am papat (cu placere sau de nevoie) a avut timp berechet sa se batatoreasca la iesire in asa hal incat nici "aerele" mele de doamna distinsa nu aveau pe unde iesi. Si cand s-au hotarat frate sa iasa, pai au iesit frate cat cracu' de izmana de am zis ca tre sa-mi iau alta buda ca pe asta o sparg. Si cu dureri ca la nastere, nu c-as stii cum sunt alea. Asa ca se pare ca gravideala asta ne-a transformat in niste fapturi delicate. Da sa dea Domnu sa ne plangem numa cat ne-am plans pana acu.
Aaaaa da stati ca m-ati provocat si cu Bai fetelor, ma faceti sa va visez noaptea cu partidele voastre cu tot. Ca daca Anaxena zice ca primeste putza cu portia, io nici cu tichet de masa nu primesc. Si nu ca sotul meu saracu nu s-ar oferi sa-mi dea si ca prima de Craciun. Da dr ne-a pus la respect pana trecem de perioada critica asa ca stam pe tusha si ne roadem unghiile. Ne mai gadilam noi cate un pic prin alte metode da crek o sa fac ca trenu in curand.
Pana una alta nu va stresati ca ne dam noi pe brazda cu toatele. Asa ca va pup si ne auzim

bujo 12+
album de nunta

Vai de mine, am ras cu lacrimi!!! Artilerie am (deocamdata usoara, dar este), de constipatie, nu mai zic ! ce-i fac sotului de invidie, numai el stie. De la baie vin pe 7 carari nu de greu ce-a fost, ci de mare usurare (ieri m-a chinuit toata ziua burta si.. nimic!). Iar de sex... dupa experienta nefericita din vara, deocamdata nu-mi arde, dar saracu' sotul meu... se mai alinta si el pe langa mine... Macar atat!!!
Cat despre raceala... Daca n-am ce sa scriu, prefer sa citesc si sa ma amuz ca acum. In general scriu daca e ceva despre care stiu ca am avut sau m-am amuzat sau.. mai stiu eu ce.
O sa fim bine. O sa vedeti.
Va pupez pe toate in grup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Dia, da nu se mai dezvoltase si nu aveam nici o scurgere timp de o luna. Incepusem sa nu mai am greturi si sanii nu mai erau tensionati, ma gandeam ca am scapat.....ma gandeam ca am o sarcina usoara. Si intr-o zi am gasit pe slip o pata maronie si m-am dus la urgenta. Mi s-a facut control si dr. nu stia ce sa zica, incepuse si hemoragia dupa acel control. M-au trimis la echo dar nu era asa performant si nu stia daca bebe mai traieste sau nu. Asa ca am facut transvaginal cu plata si acolo s-a vazut ca de la 7 sapt. nu s-a mai dezvoltat si inima s-a oprit. A fost groaznic....a doua zi am facut chiuretajul...

Flory mami de Alex si 14+

bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

dana, ralu..multumesc de raspunsuri, am niste emotii ptr maine...dar cu ajutorul lui Doamne-Doamne sper ca va fi bine
dma si cristina dati-ne de stire..cum a fost la eco???
a...si eu stiam ca primul trimestru se incheie la 12s implinite

Oana
6s
o noua viata

Mergi la inceput